2017 EKİM Anne adayları

İnş. Canım biran önce kalbinin attığını bile bilsem yeter duymasındaki olur içim rahat etsin yeter ama bizim dr. 8 haftadan önce görünmez dedi genelde 6 haftada duyan çok inş. Bizde yarın en azından kalbinin attığını öğreniriz

Bi defalığına başka bi doktor mu denesen acaba çünkü benim dün 6+2 di ama duyduk çok şükür genel olarak bu haftalar çoğunluğun

Bi defalığına başka bi doktor mu denesen acaba çünkü benim dün 6+2 di ama duyduk çok şükür genel olarak bu haftalar çoğunluğun
Cnm çokta kanım ısınmadı zaten özel acildeydi gittiğimizde bu dr. Perşembe tekrar gelin deri bazı testler istedi onları götürücez o arada tekrar muayene eder sanırım. kendi dr. 22 Mart'a randevum var

Anladim canim Allah yardimcin olsun zor oyle cok zorlaniyorsan yapma bence esin hazir alcaksa alsin senin bol vitaminli seyler yemen lazim bu illa yemek degilki bol yesillikli salata mesela hazira dag dayanmaz bi yerde pes eder sanirim oda. Bizde de oyledir cat kapi misafir yatili misafir cok olur ama biz kalabalik aileyiz kiz kardeslerim oldugu icin her isi yapiyorlar o yonden sansliyim ama uzak olunca gidemiyorum cok 2 3 ayda bir haftalik anca cokta ozluyorum (

Senin için isteyen herkes için dua ediyorum kuzum kimin duasının kabul olacağı belli olmaz hepimiz birbirimize dualarımızla destek olalım inşallah
Sağol canım inşallah yarın güzel haberler veririm dualarım bu güzel duyguları yaşamak isteyenlere kimseye aratmasın kimseyi yarı yılda boyun bükük bırakmasın Allah. Sen normal ultrasondan duymuştun demi kalbini

Bnde öyle düşünüyorum bugn çok kötü oldum akşam dışardan şöyle diyeceğim öyle öyle bıkacak. Salata yiyemiyorum canm ya nasıl oluyorsa salata zatn sevmem br aydr ağzıma almadm daha. Aynı bizim evde öyle küçük br kardeşim var 15 yaşında o az çok yapıyor işleri annemlede bn oraya gidersm yatamam diye düşünüyorum basımda çok dönüyor benm bakalm geçer elbet 1 aya sabredecegiz. Gurbet zor valla geneki gidebiliyorsunuz bazısı bayramdan bayrama ancak görüyor zor valla .

Anladim canim Rabbim herseyi gonlumuze gore versin Allah dagina gore kis veriyor derler ya o hesap bizim ki sabrimizi arttirsin insallah

Kızlar ya göğüslerim çok fena benim. Dokunamıyorum o kadar acıyo ki... bugün daha rahat bir sütyen bakayım dedim 85 olan göğüslerim 95 olmuş 3 hafta 2 kilo vermeme rağmen bir de Daha çok erken değil mi yahu... Benim gibi olan var mı?

Bnm kilerde 12 saat uzaklıkta malesef

bende 85 giyiyorum artık nefes alamıyorum göğüslerim ağrımıyor artık benim ama çok sertleştiler ya
90 beden alıcam sanırsam veya agraf alırım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…