2017 EKİM Anne adayları

Yok benimkinin alakası yok yani , sadece çok ağır taşımak sanıyor herşeyi
Yemek yaparım mutfağı yorgun değilsem toplarım eşim görür ama toplamaz
Evi ben spürürüm en son süpürdüğümde akşama kadar yatıp hiç kalkamamıştım ağrıdan
Çamaşır sermeyide ben yapıyorum, sofra kaldırmak bile zor geliyor ona

Canım benim kıyamam ya valla tebessüm ettirdin şimdide hararetli dedim yani evham lı gbi bişi bn de gurbet ellerdeyim kapısını calcak kmsem yok desem yeri var ama 2 düşüğüm olunca baya öğrendm elimizden gelen fazla bişi olmadığını tevekkül etmekde buna denir elinden geleni yapıp gerisini Allaha bırakmak ona güvenmek

Yok sadece çok çok ağırsa onu yapıyor geri kalan umrunda değil , sanki yine tam yapıcakmışım gibi bekliyor

Ben sata göre konuşmuyorum cnm zaten , doktorum keseye göre konuşuyor her zaman dün kalp atışını duyduğumuzda kese 6+3 müş ama sat ona bakarsan 7+6 olmuştu.

Seninde bnm gbi geriden hiç sıkıntı yapma tatlım bnm... İlk dra gittiğimde kese 12 gğn geriden geliodu şimdi. O sayı 8 e düştü dua edicez ve beklicez herşeyin hayırlısı Allahdan

Anladım canım , ben demişmiydim bilmiyorum 6 ay panik atak tedavisi gördüm , evhamlı olmam oradan geliyor ,
Sende çok üzülmüşsün kuzum bu sefer birşey olmayacak merak etme yanındayız biz senin :)
Tam bilemedim tevekkül etmek ne demektir diye sağol anlamınıda öğrnemiş oldum sayende :)

Seninde bnm gbi geriden hiç sıkıntı yapma tatlım bnm... İlk dra gittiğimde kese 12 gğn geriden geliodu şimdi. O sayı 8 e düştü dua edicez ve beklicez herşeyin hayırlısı Allahdan
NORMAL NORMAL diyesim geldi sakinnn birşey yokkk :) Pozitif düşünce yayıyorumm

Fazla ultrason da zararlı diyorlar ne kadr doğru bilmiyorum ama. Valla bnde bukez 10.gun gidecem hem sonuçları merk ediyorum hem bebeği ondan sonra ne zamn çağırırsa.

Nabcaz cnm ya bnde çok merakediyorum zararlı ama dayanamıyorum cumartesi gördğm bgn içim içimi yiyor yarın heyet raporu almaya gştcez muayene girişi yapılacak ultrasona alır mı acaba nie rahat değilim bn kahverengiler de yok denecek kadar az ve acık renk hale geldi

Ne guzl azalma işte. :) Biraz sabırlı olmak zorundayız üniversite ise bakarlar kesin canm. Orda ne için gidersem gideym hep muayene ettiler bni. Trombofili paneli yaptırmaya gttim muayene ettiler sonuç almaya gittm gene ettiler.

Kaç yasındasın çok merak ettim panik atağında inşallah gecmiştir

Bende simdilik bulanmadigim icin sadece yemek bende sofrayi o kurup topluyo onceden hic yaptirmazdim calisamaya basladigimdan beri oyle alistirdim simdi cayida o demler bulasiklari birlikte makineye atariz ve ev supurmesinide o yapar ama ben begenmedigim icin basinda dururum yonlendiririm ilk 3 ay onemli cunku uyurkende rahat etmemi saglar sagolsun ama her zaman boyle mi hayir arada isyan oluyor tabi her insanda olur bende Allah sana muhtac etmesin derim zoruna gider

Aynı durumdayız bnmkide öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…