- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.581
Yok benimkinin alakası yok yani , sadece çok ağır taşımak sanıyor herşeyiNormalde ağrıların olduğu için belki eğilip kalkman gerektiğinde yada yukarı uzanman gerektiğinde artıyor olabilir
Eşine güzelce anlat
Düz mantık bakıyor çok ağır olmadıkça sorun yok diye düşünüyor sanırım
İlk haftaların öneminş anlat yeter
Ağrım varsa herşey eşimde
Kendimi iyi hissediyorsam yemeği falan yapıyorum
Bulasıkları makınaya diziyorum
Çamaşırları makinaya atıyorum falan
Çamaşırları serme, ev süpürme vs işleri eşimde o yapıyor sağolsun
Ama bilinçlendiğinden sanırım benden fazla dikkat ediyor
Sürekli hamilelik ile ilgili yazılar okuyor ordan çıkarım yapıp uyguluyor
Bazen benim yeter diyesim geliyor
Ya sizde haklısınız tabi , hamilelik geçirmiş etrafımdada biri yok sürekli korkarak yapıyorum işlerimi , tabiki düşecekse engelleyemez kimse , özür dilerim başka arkadaşlarımada stres yaydıysamşu son cümleni tam anlayamadım tevekkül et çok hareketlisin ? ne demek
Yok sadece çok çok ağırsa onu yapıyor geri kalan umrunda değil , sanki yine tam yapıcakmışım gibi bekliyorO ağrı hareket ettiğinden dir canm sofrada ne kaldırıyorsun sanki. Valla yap dediklerimi yapıyor eşim bn camasr sepetini faln kaldırıyorum sadece en ağır kaldırdım sey o oda 5 kilocuktr agrm falnda olmuyo. Biz aramıza yastık koyuyoruz eşim çok dağınık uyuduğundan dolayı ..bakacaz yastk fayda etmezse yatakları ayiracz..
Ben sata göre konuşmuyorum cnm zaten , doktorum keseye göre konuşuyor her zaman dün kalp atışını duyduğumuzda kese 6+3 müş ama sat ona bakarsan 7+6 olmuştu.
Ultrason icin daha gitmedim kiiz kan testi icin ve diger testler icin gittim yoksa :)))Neden bekliyorsun :) ben öğrenir öğrenmez hemen gittim zaman kaybetmeden gitmelisin bence :)
Anladım canım , ben demişmiydim bilmiyorum 6 ay panik atak tedavisi gördüm , evhamlı olmam oradan geliyor ,Canım benim kıyamam ya valla tebessüm ettirdin şimdidehararetli dedim yani evham lı gbi bişi bn de gurbet ellerdeyim kapısını calcak kmsem yok desem yeri var ama 2 düşüğüm olunca baya öğrendm elimizden gelen fazla bişi olmadığını tevekkül etmekde buna denir elinden geleni yapıp gerisini Allaha bırakmak ona güvenmek
NORMAL NORMAL diyesim geldi sakinnn birşey yokkk :) Pozitif düşünce yayıyorummSeninde bnm gbi geriden hiç sıkıntı yapma tatlım bnm... İlk dra gittiğimde kese 12 gğn geriden geliodu şimdi. O sayı 8 e düştü dua edicez ve beklicez herşeyin hayırlısı Allahdan
Erkek milleti işteYok sadece çok çok ağırsa onu yapıyor geri kalan umrunda değil , sanki yine tam yapıcakmışım gibi bekliyor
Fazla ultrason da zararlı diyorlar ne kadr doğru bilmiyorum ama. Valla bnde bukez 10.gun gidecem hem sonuçları merk ediyorum hem bebeği ondan sonra ne zamn çağırırsa.
Ne guzl azalma işte. :) Biraz sabırlı olmak zorundayız üniversite ise bakarlar kesin canm. Orda ne için gidersem gideym hep muayene ettiler bni. Trombofili paneli yaptırmaya gttim muayene ettiler sonuç almaya gittm gene ettiler.Nabcaz cnm ya bnde çok merakediyorum zararlı ama dayanamıyorum cumartesi gördğm bgn içim içimi yiyor yarın heyet raporu almaya gştcez muayene girişi yapılacak ultrasona alır mı acaba nie rahat değilim bn kahverengiler de yok denecek kadar az ve acık renk hale geldi
Ben kullanmaya başladım ara ara unutuyorum ama elimden geldiğince kullanacam inşş çatlaklar en aza indirgenir :)Ben doğal zeytin sütü kullanmayı düşünüyorum bebek içinde kendim içinde
Anladım canım , ben demişmiydim bilmiyorum 6 ay panik atak tedavisi gördüm , evhamlı olmam oradan geliyor ,
Sende çok üzülmüşsün kuzum bu sefer birşey olmayacak merak etme yanındayız biz senin :)
Tam bilemedim tevekkül etmek ne demektir diye sağol anlamınıda öğrnemiş oldum sayende :)
20 yim :) ağustosta 21 im nasipseKaç yasındasın çok merak ettim panik atağında inşallah gecmiştir
NORMAL NORMAL diyesim geldi sakinnn birşey yokkk :) Pozitif düşünce yayıyorumm
Aynen şekerim :)Eferin bak kalp atışı duydun rahatladın tebi
Ne guzl azalma işte. :) Biraz sabırlı olmak zorundayız üniversite ise bakarlar kesin canm. Orda ne için gidersem gideym hep muayene ettiler bni. Trombofili paneli yaptırmaya gttim muayene ettiler sonuç almaya gittm gene ettiler.
Bende simdilik bulanmadigim icin sadece yemek bende sofrayi o kurup topluyo onceden hic yaptirmazdim calisamaya basladigimdan beri oyle alistirdim simdi cayida o demler bulasiklari birlikte makineye atariz ve ev supurmesinide o yapar ama ben begenmedigim icin basinda dururum yonlendiririm ilk 3 ay onemli cunku uyurkende rahat etmemi saglar sagolsun ama her zaman boyle mi hayir arada isyan oluyor tabi her insanda olur bende Allah sana muhtac etmesin derim zoruna giderKızlar evde eşinizle nasılsınız ? Eşinizle nasıl anlaşıyorsunuz , benim sofrada 3-5 bile olsa kaldırınca ağrı oluyo normalde yokken , eşimde yuh onu kaldırırken ne alaka diyebiliyo , benim eşimmi insafsız diye düşünmeye başladım sizce?
Ayrıca yatarken yatamıyorum arkadaş rahat dönemiyorum yatakta
20 yim :) ağustosta 21 im nasipse
Bende simdilik bulanmadigim icin sadece yemek bende sofrayi o kurup topluyo onceden hic yaptirmazdim calisamaya basladigimdan beri oyle alistirdim simdi cayida o demler bulasiklari birlikte makineye atariz ve ev supurmesinide o yapar ama ben begenmedigim icin basinda dururum yonlendiririm ilk 3 ay onemli cunku uyurkende rahat etmemi saglar sagolsun ama her zaman boyle mi hayir arada isyan oluyor tabi her insanda olur bende Allah sana muhtac etmesin derim zoruna gider
Sen kaç yaşındasın cnm :) Evet öyle olcakTahmin ettim zaten seni bıdık taze anne ne güzel genç anne olcan inşallah hepimiz kucağımıza alalım.