- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 37
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
offf duygusal dalgalanmalar başladı deseneBen bugun cok duygusalim. Cok sinirli ve aglmakli
Hem de sokagin ortasinda basladim aglamaya. Esimin isiyle ilgili bi sorunu var ben okula gelirken hungur hungur agladim. Zavallim napcagini sasirdiO
offf duygusal dalgalanmalar başladı desene
HosgeldinKızlar merhaba ben de 5+3 üm..Nasipse yarın keseyi görmeye gidecem çooooookkk heyecanlı ve kaygılıyımmm
Betahcg kacti en son belli bi saviyeye gelince gözüküyormuşYok canım yani bilmiyorum umarım yoktur ama işte ne bileyim ya göremezsem ya kalp atışı yoksa ya ya ya diye bin tane sey geliyor aklıma
Cumartesi 531le öğrendim dün 1613tüBetahcg kacti en son belli bi saviyeye gelince gözüküyormuş
Sen gonlunu ferah tut. Maşallah artisin iyi. Bebişi strese sokmaCumartesi 531le öğrendim dün 1613tü
Cok normal canim beta hcg 1500 den sonr gorunuyor ben 1700 de gordum ferah tut icinimerhaba
bende varım Allahın izniyle 04.10.2017 :)
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum ben geçen hafta öğrendim hamile olduğumu doktora gittim keseyi göremedi beta 831 çıktı 5 haftalıksın çok küçük daha dedi, haftaya tekrar gidicem inşallah bende görürüm keseyi insanın aklına bir sürü şey geliyor korkuyorum. Görünmemesi normal değil mi?
Cok normal canim beta hcg 1500 den sonr gorunuyor ben 1700 de gordum ferah tut icini
Amin canim insallahsağol canım ferah tutmaya çalışıyorum çok heyecanlı ve çok güzel bir duygu ama insan endişeleniyor.
rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizlar doktoruma gittim deger 484 ten 1206 ya cikmis iki gunde pazartesi gel keseyi gorelim insallah dedi Allah im insallah yuzumize güler:))
Senin degerler kactiInsallah cnm kac haftaliksin benimkide gorunmedi gecen hafta
Hadi maşallah bebisine de sana da yavaş yavaş başladık kese görme olaylarına inşallah darısı kalp atışlarına falanKizlar doktoruma gittim deger 484 ten 1206 ya cikmis iki gunde pazartesi gel keseyi gorelim insallah dedi Allah im insallah yuzumize güler:))
Senin degerler kacti
İnsallahh canin herseyi sordum adam illallah etti :)Hadi maşallah bebisine de sana da yavaş yavaş başladık kese görme olaylarına inşallah darısı kalp atışlarına falan