- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 37
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
Canım sen eski kötü deneyimlerini unut şuan içindeki bambaşka bir bebek ve sen iyi düşün ki o da annesine tutunsunEsim de öyle diyor canm sen daha şimdiden böyle dersen diyo 8 ay ne yaparsın acaba diyo . Ya eski kadınlar 9 ay gitmezmis nasıl dayaniyorlarmis acabaya belki ilk gebeligm olsa böyle yapmam hiç ilk ikisi 5 haftalk dusuk ve 8 haftalk kurtaj ile sonuçlandı bundan dolayı çok tedirginim ama Rabbim korusun o isterse sağ saglim doğar o nasip etmedikçe bn hergun doktorda olaym yine duser yine ölür faln . Allahım korusun o yüzden canm biraz firenleyelm kendimizi
Doğru diyorsun valla bende bilmiyorum bol su tüketip meyve sebze tüketimi kısacası büyün beslenmeme çok dikkat ediyorum neyseki şimdilik hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum çok şükürKızlar bol su için kabız olmayin zor geçer gebelikte gaziniz da varsa hele bol bol için şu bendede var bn birde ayva yedim aserme değildir daha çok erken ama canm deli gbi ayva istedi onu yiyorum Miss gbi kokuyo burnuma bağırsaklarada iyi geliyormuş yiyorum bol bol :)Ogrtmngelin
D dilarazeynel
Tmm canmCanım sen eski kötü deneyimlerini unut şuan içindeki bambaşka bir bebek ve sen iyi düşün ki o da annesine tutunsun
Aynen canm bnde yasamadm daha ama çok rastlaniyormus olmayz inslh hemde su bol icersk sistis falan da olmayz :)Doğru diyorsun valla bende bilmiyorum bol su tüketip meyve sebze tüketimi kısacası büyün beslenmeme çok dikkat ediyorum neyseki şimdilik hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum çok şükür
Evet canm bi kalp atışlarıni duyalmda rahatlatır 8 . Haftadan sonra diye düşünüyorum
Demi daha coook bna perşembe gel ondan sonra 10 15 gün sonrası çağıracak dedi ya 7 hafta içinde çağırır yada tam 8. Haftaya girdiğimde. Bakalm zaman neyi gostereck yatcaz kalkcaz ve muayeneye bir gün kalacak ayy bn uyuyorum yarnda akşama kadr uyicam diyormusumUuuuh daha çok var desene 8.haftaya daha çok var
Kizlar bende normaldede kabizlik var ama simdi sut icince cok dokunuyor hemen ishale çeviriyor. Ayvayi birisi mide bulantisina da demisti ilerleyen zamanlr için insallah coook cok guzel haberler aliriz yazdiklarinizi okumadan uyuyamiyorumm hepiniz cok iyisiniz :))
Demi daha coook bna perşembe gel ondan sonra 10 15 gün sonrası çağıracak dedi ya 7 hafta içinde çağırır yada tam 8. Haftaya girdiğimde. Bakalm zaman neyi gostereck yatcaz kalkcaz ve muayeneye bir gün kalacak ayy bn uyuyorum yarnda akşama kadr uyicam diyormusum
Evet canm kalp atışına 7 haftanın içinde çağıracak iki hafta sonra :) ay o uyku bnde yok hc maşallahBEN ZATEN bütün gün uyuyorum sen şimdi keseyi görcen inşallah sonra kalp atışı için gtcksn dimi
Evet canm kalp atışına 7 haftanın içinde çağıracak iki hafta sonra :) ay o uyku bnde yok hc maşallah
Ben bugun cok duygusalim. Cok sinirli ve aglmakliGünaydın güzel annisler:) yeni kalkmadım ama yeni telefonu alabildim kızlar nasıl gidiyor bakalım
Tmm canm inslh :)Anladım CNm. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Gunaydın hanımlar hoşbuldum :)
Tuaf birşeyler var ama cok anlayamadık bizde...çünkü kan değerim 2876 olmasına ragmen keseyi göremedi..ilk hamileliğim değil 9 yaşında bir oğlum var fakat bu tarz bır durum u ılk kez yaşadım..dış gebelik de olabiliyormuş bu tarz durumlarda
Bakalım ne olacak :/
Evet canm kalp atışına 7 haftanın içinde çağıracak iki hafta sonra :) ay o uyku bnde yok hc maşallah