2017 EKİM Anne adayları

Canım sen eski kötü deneyimlerini unut şuan içindeki bambaşka bir bebek ve sen iyi düşün ki o da annesine tutunsun

Doğru diyorsun valla bende bilmiyorum bol su tüketip meyve sebze tüketimi kısacası büyün beslenmeme çok dikkat ediyorum neyseki şimdilik hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum çok şükür

Doğru diyorsun valla bende bilmiyorum bol su tüketip meyve sebze tüketimi kısacası büyün beslenmeme çok dikkat ediyorum neyseki şimdilik hiç kabızlık sorunu yaşamıyorum çok şükür
Aynen canm bnde yasamadm daha ama çok rastlaniyormus olmayz inslh hemde su bol icersk sistis falan da olmayz :)

Kizlar bende normaldede kabizlik var ama simdi sut icince cok dokunuyor hemen ishale çeviriyor. Ayvayi birisi mide bulantisina da demisti ilerleyen zamanlr için insallah coook cok guzel haberler aliriz yazdiklarinizi okumadan uyuyamiyorumm hepiniz cok iyisiniz :))

Uuuuh daha çok var desene 8.haftaya daha çok var
Demi daha coook bna perşembe gel ondan sonra 10 15 gün sonrası çağıracak dedi ya 7 hafta içinde çağırır yada tam 8. Haftaya girdiğimde. Bakalm zaman neyi gostereck yatcaz kalkcaz ve muayeneye bir gün kalacak ayy bn uyuyorum yarnda akşama kadr uyicam diyormusum

bulantiyida kesiyor diyorlar bnm migdemde de yanma vardı ilaclarimi icemiyorum gebelikten dolayı reflu var bende o yüzden ayva iyi geldi smdi bakalm 6. Haftaya girdiğimde de baslamazsa bulantı tmmdir rahat geçer :)

BEN ZATEN bütün gün uyuyorum sen şimdi keseyi görcen inşallah sonra kalp atışı için gtcksn dimi

Gunaydın hanımlar hoşbuldum :)

Tuaf birşeyler var ama cok anlayamadık bizde...çünkü kan değerim 2876 olmasına ragmen keseyi göremedi..ilk hamileliğim değil 9 yaşında bir oğlum var fakat bu tarz bır durum u ılk kez yaşadım..dış gebelik de olabiliyormuş bu tarz durumlarda

Bakalım ne olacak :/

Slm canlar ayy bugün tam 6 haftalık olduk , Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bana da inşş:)

canım geç döllenme olabiliyor bazen. henüz çok küçük görünmeyebilir. vajinal ultrasonla mı bakılmıştı. karından zaten görünmez bu dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…