Bizimki de 3 buçuk aylik salı 4 bitecek yani.Bende 4 saati fazla buluyorum bazen uyandırsam mı diyorum doktor uyandırma dedi ama içim sabretmiyo dedigin gibi uyanıncada aç gibi uyanmiyo ama ben hemen alıp emzirme derdine düşüyorum 8 saat fazla mı acaba doktorunuza tekrar sorun istersenizKizlar bebegim 3,5 aylik. 3 ayi doldugundan beri gece 8 saat beslenmeden uyuyor. Normal mi? Doktor gece 5-6 saat beslenmeden durabilir, uyandirmayin demisti. Onceleri 2 aylikken filan oyleydi 5-6 saat uyuyordu, o ne zaman uyanir aglarsa o zaman emziriyordum. Sonra saatler uzamaya basladi ve simdi artik 8 saat deliksiz uyuyor. Uyandiginda da aglayip feryadi koparmiyor, azicik kipirdanmalar derin derin nefes alip verisler filan yapiyor. Kalkip emziriyorum bakiyorum en son emdiginin uzerinden 8 saati gececek neredeyse. Cok mu yanlis yapiyorum? Alarm kurup 5 saatte bir filan uyandirip emzirmeli miyim?
Sizin bebegin kilo alimi nasil? Bizim ilk 2 ay birer kilo almisti 3. Ayda yarim kilo aldi, doktor normal demisti ama simdi daha da az alacak diye korkuyorum.Bizimki de 3 buçuk aylik salı 4 bitecek yani.Bende 4 saati fazla buluyorum bazen uyandırsam mı diyorum doktor uyandırma dedi ama içim sabretmiyo dedigin gibi uyanıncada aç gibi uyanmiyo ama ben hemen alıp emzirme derdine düşüyorum 8 saat fazla mı acaba doktorunuza tekrar sorun isterseniz
4. Aydan sonra kilo alımı yavaşlar çünkü artık hareketleniyolar düşünsene her ay 1 kilo aldıklarını yaşına gelince ne olurduSizin bebegin kilo alimi nasil? Bizim ilk 2 ay birer kilo almisti 3. Ayda yarim kilo aldi, doktor normal demisti ama simdi daha da az alacak diye korkuyorum.
Evet haklisiniz.4. Aydan sonra kilo alımı yavaşlar çünkü artık hareketleniyolar düşünsene her ay 1 kilo aldıklarını yaşına gelince ne olurdu
3. Ay guzel almis masaallah.Ilk ay 700 2. Ay 1 kilo 3. Ay 800 gr aldı ama normal buluyo kilo alımını
Aslinda toplamda ikimizinki de aynı almış 2 buçuk kilo 6. Ayda dogum kilosunu ikiye katlayabildiyse kilo alımı iyi demekmiş3. Ay guzel almis masaallah.
Kilosu yerindeyse kaldirma uyusun benimkidr 7 8 saat uyuyor gece uyumasi iyi birak uyusun uyku büyütür.benimki 3 gündür uyumuyordu kaka yesildi kulaginda iltihap varmis antibiyotik kullaniyorum.uyumasi bebegin saglikli oldugunu gosterir.Kizlar bebegim 3,5 aylik. 3 ayi doldugundan beri gece 8 saat beslenmeden uyuyor. Normal mi? Doktor gece 5-6 saat beslenmeden durabilir, uyandirmayin demisti. Onceleri 2 aylikken filan oyleydi 5-6 saat uyuyordu, o ne zaman uyanir aglarsa o zaman emziriyordum. Sonra saatler uzamaya basladi ve simdi artik 8 saat deliksiz uyuyor. Uyandiginda da aglayip feryadi koparmiyor, azicik kipirdanmalar derin derin nefes alip verisler filan yapiyor. Kalkip emziriyorum bakiyorum en son emdiginin uzerinden 8 saati gececek neredeyse. Cok mu yanlis yapiyorum? Alarm kurup 5 saatte bir filan uyandirip emzirmeli miyim?
Bebeginin kilo alimi iyiyse uyandirma.onlarda bir birey artik uyku saatlerine kendileri.karar veriyorlar.ayda 500 gr aliyorsa minumum dokunma uyusunBizimki de 3 buçuk aylik salı 4 bitecek yani.Bende 4 saati fazla buluyorum bazen uyandırsam mı diyorum doktor uyandırma dedi ama içim sabretmiyo dedigin gibi uyanıncada aç gibi uyanmiyo ama ben hemen alıp emzirme derdine düşüyorum 8 saat fazla mı acaba doktorunuza tekrar sorun isterseniz
Benim kızım da 2. ayından sonra doktor sen uyandırma, kendisi uyanırsa emzir dedi, kızım da 6-7 saat aralıksız gece uyumaya başlamıştı 3. ay kontrolünde 400 gram alınca doktor kilo alımı az 3 saatte bir uyandır dedi, 4. ay kontrolünde de 500 gram almış, uzun lafın kısası çocuğun yapısı neyse o kadar kilo alıyor ne eksik ne fazla bence.Kizlar bebegim 3,5 aylik. 3 ayi doldugundan beri gece 8 saat beslenmeden uyuyor. Normal mi? Doktor gece 5-6 saat beslenmeden durabilir, uyandirmayin demisti. Onceleri 2 aylikken filan oyleydi 5-6 saat uyuyordu, o ne zaman uyanir aglarsa o zaman emziriyordum. Sonra saatler uzamaya basladi ve simdi artik 8 saat deliksiz uyuyor. Uyandiginda da aglayip feryadi koparmiyor, azicik kipirdanmalar derin derin nefes alip verisler filan yapiyor. Kalkip emziriyorum bakiyorum en son emdiginin uzerinden 8 saati gececek neredeyse. Cok mu yanlis yapiyorum? Alarm kurup 5 saatte bir filan uyandirip emzirmeli miyim?
Günleri gunlerini tutmuyo benimde bazen öyle yapıyo feleğim şasiyo yat kalk genelde gece uykusuna erken gectiyse oyle yapıyo 2 gibi artık uykuya doymuş oluyo galiba sonra saat başı huysuz huysuz uyanıyor8 saat uyuyan bebekne mutlu size benim icin 2 saat deliksiz uyku bile mucize geliyor. 3.5 aylik ve gece saat basi uyaniyor. Kendimi zombi gibi hissediyorum. Firsatiniz varken uyuyun ne guzel
Bir akrabamin oglunda da var. Ona da aynen masaj verdiklerini soylemisti. Ama 1 yasi dolup da hala gecmezse bayiltarak kucuk bir operasyonla duzeliyormus. Cok gecmis olsun.Arkadaslar benim oglumda 4 bucuk aylik oldu.Dogdugumuz gunden beri goz yası kanalları tıkalı masaj krem herseyi denedik.dr kontrolundeyiz ama hala acılmadı.sarı yesil arası akıntı oluyor .Basına gelen varmı
Benim oğlumda da suanki bebegimde de oldu damla kullandik gunde 4 defa 15er defa masaj yaptim hergün oglumun 1.ayda kızım 3.ayda geçti masaj yaparken biraz bastirman lazım sanırım ben dairesl hareketle yapiyordum doktorun gosterdigi masaji uydugunda yakmayacak sekilde cay pansumani yaptim gunde 1 kez.1 yasina kadar bekleniyor daha 4 bucuk aylik zamana ihtiyaci vardir sabirla masaha devam.benimki de kafasini yeni tutmaya basladi burda ilk dogum yapan benim kasinda dogum yaptim 1 ay erken dogdu. Burda kızimdan 1 ay sonra doğan bebekler bile kafasini tutarken benimki.1 haftadir tutuyor.1 yasina kadar gecmezse tedavisi basit birseydi sanirim.yine de doktoruna danisArkadaslar benim oglumda 4 bucuk aylik oldu.Dogdugumuz gunden beri goz yası kanalları tıkalı masaj krem herseyi denedik.dr kontrolundeyiz ama hala acılmadı.sarı yesil arası akıntı oluyor .Basına gelen varmı
Benim oglumda 4 aylık cogunlukla uykusunu tam almadan uyandığı için hep aglaysrak uyanır uzun uyuyunca aglamadan keyifli uyanıyoHanımlar iyi günler Oğluşum 5 ayını doldurdu çok şükür ama son 10 gündür falan uykudan sürekli ağlayarak uyanıyor gece gündüz farketmiyor. Bu durumda olan var mı?? Bu arada gidenler için cidden çok üzüldüm hamileliğin o en stresli gümlerinde hep destek olduk moral olduk ayni şekilde Doğumdan sonraki ilk ayların stresini de beraber yaşadık şimdi daha rahat geçecek günler ama... neyse inşallah düzelir her şey