2017 Aralık Anneleri

O misafirler beni de bezdirdi. 40 çıkmadan gelmeye başladılar. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar anlamıyorum

Ben de bundan şikayetçiyim gündüz misafirler var diye uyuyamıyrm bebeğm de misafir önünde kuzu gibi oluyr mis gibi yatar nazar a geliyor gecede hiç uyumuyor

O misafirler beni de bezdirdi. 40 çıkmadan gelmeye başladılar. Nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar anlamıyorum
Ben gecen gelmek isteyen 3 kisiyi geri cevrdim ama dun 13 kisilik arkadas grubum geldi.Onlari mrcbur ksbul ettim ama cok yoruldum.40 cikmadan dedigin gibi canım insan sinir oluyr.Patlıyrlar sanki

Gecmis olsun kizlar alinti yapamadim ama bogazi agriyanlara gun icinde 2 3 yudum seklinde sirke icmeyi ve karbonatin icine yarim limon sikarak icmeyi tavsiye ederm bende bu sekilde yeni atlattim faranjiti size de sifa olsun insallah

Sert değil canim sadece eskisi gibi sulu degil ağızdan verirsem zeytinyağını kusmaz mi canim olmadi bekleyim uyarmiyim popoyu canim belki kendi yapar
e normal canim o.kabiz falan degil hic uyarma.zeytin yaguda vermene gerek yoj o zaman.bi zarari yok bana 3 dr da vereblrsn gunde bi kez bi cay kasigi.ben mamaya katiydm.seninki normal anne sutu aliyo kabiz olmazlar kolay kolay

Cişini yapıyor canim ama kakamiz 2 3 gune bir artık oluyor emzirme de bazen 15 20 dk gogsumde kalıyor bazen 5 dk kizimin keyfine kalmış maşallah senin kıza da iyi kilo almis bizim kinin kilosu ne alemde bilmiyorum
kilo aldıgı kıyafetlerinden de bellı olur bızım kıza büyük olanlar sımdı tam oluyo 15 20 dk emmek ıcın ıyı bı sure canm aman saglıklı olsunlarda valla gozum kıloda değil hatta fazla kilolu olsun istemiyorum göze de iyi degıl zaten

Bizim sikiyordu canim yanları gerçi Bu da sıkıyor yanları molfix de mi var sprun onu da bilmiyorum ya sobali evi severdim ama simdi çocukla zor oluyor sıcaklığı nemi ayarlamak mümkün olmuyor
sobalı evden oldum olası nefret edıyorum bu yaz dogslgazlı eve gecıcez ınsallah kızımın burnu soba hısıyle dolu neysekı hapsırınca cikiyo kendiliğinde odayı saran kokuyu hıc saymıyorum bile yaz ıcın gün sayıyorum hasta olmazlar yaza kadr umarım

Canım aynı durumu ben de yaşadım. Ama kimse bebeğimden kıymetli değil. Ağladıkça içeri kaçtım emzirdim. Misafirler mutfakla sofrayla ilgilendi. Sen lohusasın. Kimse senden mükemmel hizmet beklemesin. Bebeğin doyurmak ağladıkça yanında olmak en önemli görevin.

Kızlar bu bebik benim göğsümden ayrılmak istemiyor..sabahtan beri sadece 2 kez uzun uykuya daldı o da 1er buçuk saat kafayı yemek üzereyim sütüm mü yetmiyor acaba? Hep emmek istiyor hep mıkırdanmalar bir uykuya karılamadık gitti..akşam 7buçuktan beri uğraşıyorum bi sağ göğüs; sonra sol sonra yine sağ göğüs..3 ünü de en az 15-20 dk emdi..her seferinde göğsümde uyudu yerine yatırınca gözler yine faltaşı..aranmaya devam..en son 30cc sağdığım sütlerden verdim yine uyumadı altı temiz; görünürde başka bi sıkıntı yok..babası emzikle uyutmaya çalışıyor şimdi..nolur bi akıl verin..

Canım gazdan da sürekli emme isteği oluyo. Bizim de aynı durum vardı. İki gün telef oldum.

e normal canim o.kabiz falan degil hic uyarma.zeytin yaguda vermene gerek yoj o zaman.bi zarari yok bana 3 dr da vereblrsn gunde bi kez bi cay kasigi.ben mamaya katiydm.seninki normal anne sutu aliyo kabiz olmazlar kolay kolay
Az önce yaptı canim kakasini cok rahatladım kizim da bende rahatladik

Amin canim insallah hasta olmazlar gerçekten zormus sobali odada bebi büyütmek bize bütün tıkanıklığı hala devam ediyor serum fizyolojik kullanıyorum ki sobani üstünde caydanliklar kaynıyor odanın havası kuru olmasın diye

Kıyafetleri aynı gibi canim sali günü adı var bakalım o zaman belli olur alıp.almadigi

Ayy ne bilim canim ya insan tedirgin oluyor istw
Benimki 46 günlük oldu ama ilk günlerde ben de çok vicdan azabı çekiyordum. Bir defasinda uyandı ağladı gece ben de az birsey salladim besigi de yatagimin yaninda. Hemen uyudu bir uyandım ki 4 saat falan olmuş bir üzüldüm aç aç uyudu diye vicdan azabı çekiyordum ama ben de zombi gibiydim o zamanlar

Ben de bundan şikayetçiyim gündüz misafirler var diye uyuyamıyrm bebeğm de misafir önünde kuzu gibi oluyr mis gibi yatar nazar a geliyor gecede hiç uyumuyor
Ayy o misafirler çok zor yaa. Allahtan ben doğumdan sonra annemin evinde kaldim da misafirlerimi annem agirladi sagolsun. Evlerimiz de yakindı. Cogunu atlattim. Yarin yine iki kafile gelecek evimi temizlemedim. Ikramlik bir seyim de yok. Ben de onun derdine düştüm. Bebek firsat vermiyor verse de daha farklı önceliklerimiz oluyor.

Misafirlerden yakinmissiniz ben de gadalarımı anlatayım. Perşembe günü vazgecilmezimiz Vatanım Sensin izlemek geçen seneden beri. Eşimin dayisi da aynı diziyi izliyor. Bir defasinda bizde izledi ben hamileyken. Bizde superonline tv plus var. Istedigin zaman durdur başlat özelliği var. Bizimkiler de istedigi zaman durdurup sigara molasi veriyordu. Reklama deenk gelirlerse ileri alıyorlardı falan. Bu da dayının çok hoşuna gitti. Sohbet muhabbet çay falan. Sonra ben lohusayken annemde kalırken eşimle benim evde izlediler. Çünkü dayının kaynanası onlarda kalıyor artık. Kadın 84 yaşında. Tv odasında yatıyormuş televizyonu da açmalarına izin vermiyormuş. Ee öyle olunca her perşembe birlikte dizi izlemek adet oldu. Ben artık izyan ettim ama. Ne bir rahat oturabiliyorum, ne pijama falan giyinebiliyorum. Yemek hazırlıyorum, cay çerez falan. Bebek ağlıyor süt vermem lazım. Biz durduralım sigaraya gidelim sen o arada bebegi emzir diyorlar ama bebek 20 dk falan emince de ağaç ettin bizi diyorlar bebeğe. Ben de bazen emzikle bebegimi oyalamaya çalışıyordum. En son baktım bunlar (esim ve dayisi) adet edindiler bu perşembe günü dizi izle işini en son eşime isyan ettim. Bir göz sıcak oda var her defasinda koca adama sen cik ben bebegi emzirim diyemem. Bebeği alıp başka odaya da gidemem. Iki odayi birden isitmak istemiyorum. Ben bebegi alıp gitsem sevdiğim diziden mahrum kalıyorum. Baya bir sıkmaya başladı bu durum beni. Ben eşime işaret veriyorum bebek aglarsa sen bana hayatim sen bebegi emzir de ben siz cikin ben emzirecem demeye utaniyorum diye. Yakinda cinnet geçirebilirim.gelenek haline getirdiler çünkü

Benimki de 3850 doğdu ve dediğin gibi doymuyor ilk baslarda günde üç ölçek takviye yapıyordum şimdi bir aylık oldu günde beş ölçek yapıyorum. Bırakmak istiyorum ama süt yetmiyor doymuyor yavrum sütünü sağıp biriktirenlere özeniyorum maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…