2017 Aralık Anneleri

Benim bu minikle isim zor:) Derin uykuya dalamiyr.Sabah 2 saat kucagimda uyuttum gik demedi.Yataga bıraktgm an ikinmaya,el kol atmaya baslıyr:)Usuyr mu ki yerde?

Bıde beden brakma bnce ben denedıklerımı soyleyımde:) kucagnda yavaatan pışpışla ytrtkende pşpşlayarak yatır ve yatrdgnda hafften sallamaya devam et sallanıuosa yattgı yer bıde öle dene bakalm

Canım yattgı yerlede ılgılı galıba bende cozmeye calısıyorm yerbesıgı var sabah ordan aldm mzmzlanıuo dıye yataga aldm hala uyıyo bı saattr altn degstrdm smdı hala uyımaya devam edıyo rahatmı gelıyo yksa yerde kanepenn altndan ruzgarmı gelıyo sıcagımı sevıyo anlamadım
Ben gundz besigine yatramıyrm canim.Salonda koltugun ustunde uyuyr.Bir kisi basini bekliyr.Her kipirdanmada pış pıslıyoz yoksa anımda uyanıyr.

Bıde beden brakma bnce ben denedıklerımı soyleyımde:) kucagnda yavaatan pışpışla ytrtkende pşpşlayarak yatır ve yatrdgnda hafften sallamaya devam et sallanıuosa yattgı yer bıde öle dene bakalm
Her 5-10 dakikada pıs pış canim.H.ici esim isteyken teyzem bekliyr ,ben de islerimi hslledyrm.Kesinlikle yalnz uyumuyr

Yarm saattr besgnde mzmzlandı kuzum bezını degstrmemstm dıye kalkıyom dedım yataga aldm altnı actm karnınada sıcak havlu koydum derinnn bır uykuya daldı smdı :)) kahvaltıya vakıt oldu bana.. artık sancısı olmasa bıle sıcak havlu koyıyorm karnına rahatlatıyo gbı sankı
Kiraz kemeri aldım,fayda gormedim.Havlu iyi bi cozum canim.Ya da kucuk sicak su torbasi var.Onu koyuyrm arada.Elimi karnina koyunca da rahat edyr.Yıkamaya korkuyrm.Hafif oksuruk var:(Refluden mi usuttuk mu bilmiyrm.Esim de sakin yikama dyr.1 hafta oldu yikamayalı

Kiraz kemeri aldım,fayda gormedim.Havlu iyi bi cozum canim.Ya da kucuk sicak su torbasi var.Onu koyuyrm arada.Elimi karnina koyunca da rahat edyr.Yıkamaya korkuyrm.Hafif oksuruk var:KK43:Refluden mi usuttuk mu bilmiyrm.Esim de sakin yikama dyr.1 hafta oldu yikamayalı

Canım bıZde haftada bı yıkıyorz ew sobalı kapı acıldıkca sogk gelıyo antreden.. yıkama nolck daha beter hasta olrsa yazık kuZucuga sızde ugrasrsınız.. sıliver bellı yerlerı zaten bızımkınn kulak arkası avuc parmak aaları boynu galan terden tuyden rahatsz oluyo oraları sılıuorm ben arada

Ben gundz besigine yatramıyrm canim.Salonda koltugun ustunde uyuyr.Bir kisi basini bekliyr.Her kipirdanmada pış pıslıyoz yoksa anımda uyanıyr.

Oylede zor olr kıprdanıyosa bıseyı var demekkı ya gazı yam cıkmıyodr alttan ustten yada bezı temz degldr yada tam dıymamstr belkıde kıyafetten falan bunalıyodr yanı bızımkı keyfı yerındeyse gık demeden uyuyo obr trlu dedgn gbı on dkda bı gak guk edıho

Ya anne sütü ne zaman doyurucu olacak acaba? mama takviyesini bırakmak istiyorum ama doymuyor mamasız :/ kilolu doğduğu için doymaz demişlerdi hemşireler de. Senin kızlar da tombik doğmuştu galiba? K Koala_anne Ne zaman yeterli olur ki sütüm? 23 günlüğüz

Canım bıZde haftada bı yıkıyorz ew sobalı kapı acıldıkca sogk gelıyo antreden.. yıkama nolck daha beter hasta olrsa yazık kuZucuga sızde ugrasrsınız.. sıliver bellı yerlerı zaten bızımkınn kulak arkası avuc parmak aaları boynu galan terden tuyden rahatsz oluyo oraları sılıuorm ben arada
Siliyorum canim.Hasta yapmaktansa dogru soyluyrsun canim

Oylede zor olr kıprdanıyosa bıseyı var demekkı ya gazı yam cıkmıyodr alttan ustten yada bezı temz degldr yada tam dıymamstr belkıde kıyafetten falan bunalıyodr yanı bızımkı keyfı yerındeyse gık demeden uyuyo obr trlu dedgn gbı on dkda bı gak guk edıho
Gaz herhalde canim.Hep kıvraniyr.Kaldriyrm agzdan cikiyr gaz.Ne guzel masallah.Actir diye mamada deniyrm yine yok.Insan boyle cok yoruluyr

Iki gündür öyle yapıyorum canim zeytinyagiyla uyarıyorum aacaba tembelliğe mi alistiriyorum diyorum ama ikininca da için elvermiyor uyarıyorum ya bi de canim 2 saate bir e mzirmek zorunda miyiz geceleri 4 saat uyanmadigi oluyor deliksiz uyuyor
ben kaldırmıyorum canm gece kendi uyanıyo acıkınca 4 saat ı doldırmadan kalkıyo benımkı sarılık rıskı kakltı zaten 4 saati gecırırse uyandır bıde sen 2 saate bir alarm kur kalk bak ben öyle yapıyorum ne olur ne olmaz

Canım yattgı yerlede ılgılı galıba bende cozmeye calısıyorm yerbesıgı var sabah ordan aldm mzmzlanıuo dıye yataga aldm hala uyıyo bı saattr altn degstrdm smdı hala uyımaya devam edıyo rahatmı gelıyo yksa yerde kanepenn altndan ruzgarmı gelıyo sıcagımı sevıyo anlamadım
Hepsinde durum aynı galiba benim oğlumda gündüzleri ana kucağında mışıl mışıl uyuyo geceleri beşiğine yatırınca tam dalamıyo bütün gece mıkırdanıyo. Yerini mi sevmiyo neden uyumuyo bilmiyorum.

Rahat ol canım bişey olmaz sonuçta anne sütü alan bebklerde normal benimki dün değil ondan önceki gün yapmıştı dün bi banyo yaptırdım, ben banyoda dizlerime yatırıp yatırıyorum banyosunu sonra sıcak su tuttum karnına uyudu kaldı banyoda sabahda yaptı öyle ıkındı ki gören taş yaptı falan sanır ama normal kıvamdaydı kaşları bile kızarmıştı... Yapar kuzum merak etme, hayır benim anlamadığım kabızlıkdan kasıt ne çok mu sert yapıyor bebekler çünkü mümkün değil en fazla biraz daha koyu kıvamlı olur
Bugün fitık için çocuk doktoruna gittik. Kapıda sıra beklerken 3 yaşında çocuğun biri bizim sıpaya bakıp bebek kaka yapmış dedi. Ah kuzim keşkeee dedim ben de. Muayeneye girdik bizimki çaput yırtar gibi sıçtı. O kadar mutlu olduk ki babasıyla. Doktor ultrason istedi. Çekilmeye gittik altı kirliydi, önce temizleyin başlayalım dediler. Ben temizledikçe öyle bir yaptı ki Recep Ivek'in dedigi gibi o ordan akiuor o ordan o toz bulutu :))) Allahım kobun içinde kaldı ellerim :))) öğleden sonra 4.30 ta çocuk cerrahı görecek. Gerekli görürse ameliyat olacak. Ikınmaktan fıtık olmuş yavrum. Fıtığın içinde bağırsağı yok neyseki dedi doktor. Eğer ameliyat derlerse sünnetini de birlikte yaptıracağız. 2-3 saat içinde veriyorlarmış bebeği. Uyanınca da taburcu ediyorlarmış.

Bugün fitık için çocuk doktoruna gittik. Kapıda sıra beklerken 3 yaşında çocuğun biri bizim sıpaya bakıp bebek kaka yapmış dedi. Ah kuzim keşkeee dedim ben de. Muayeneye girdik bizimki çaput yırtar gibi sıçtı. O kadar mutlu olduk ki babasıyla. Doktor ultrason istedi. Çekilmeye gittik altı kirliydi, önce temizleyin başlayalım dediler. Ben temizledikçe öyle bir yaptı ki Recep Ivek'in dedigi gibi o ordan akiuor o ordan o toz bulutu :))) Allahım kobun içinde kaldı ellerim :))) öğleden sonra 4.30 ta çocuk cerrahı görecek. Gerekli görürse ameliyat olacak. Ikınmaktan fıtık olmuş yavrum. Fıtığın içinde bağırsağı yok neyseki dedi doktor. Eğer ameliyat derlerse sünnetini de birlikte yaptıracağız. 2-3 saat içinde veriyorlarmış bebeği. Uyanınca da taburcu ediyorlarmış.

Canım hecms olsun gıbek fıtıgımı oldu catlakmı vardı bıde makatta

Erkek bebısı olan annler bı sorum var benehmn makattan yumrtalıga dgru bı cızgı var nrmalmı bı

Yarm saattr besgnde mzmzlandı kuzum bezını degstrmemstm dıye kalkıyom dedım yataga aldm altnı actm karnınada sıcak havlu koydum derinnn bır uykuya daldı smdı :)) kahvaltıya vakıt oldu bana.. artık sancısı olmasa bıle sıcak havlu koyıyorm karnına rahatlatıyo gbı sankı
Aynen rahatlar. Ben de bundan sonra masaj seansı yapacagim su torbasiyla. Ikinmaz en azindan

Back