2017 Aralık Anneleri

Kizlar ya bebislerinizi 2 saate bir mi emziriyorsunuz hala benim kızın geceleri 4 saat deliksiz uyuduğu oluyor uyurken göğsümü de almiyor
Ben artik geceleri onun kalkmasini bekliyorum. Uzmanlar bebek oyle alışırsa kendi de hep oyle uyanır diyor. Ben bayadir terkettim uyandırmayı. Cogu zaman 2 saatte bir uyaniyor. En son uykusu 3,5-4 saat sürdü

Ninni açma hiç ses olmasin. 15-20 dk emsin sonra emziğe geç. Uyudumu hemen yataga al zifiri karanlik olsun oda

Kapattım ninniye karanlık oda yine de zor uyudu 12 - 10 kala.. gece 3 Te uyandı 4 yattı en çok 2,5 -- 3 saat uyuyor...

Canım ıhlamur faln ıc tedbrnı al allah korusun zaten yorgn dsuyoruz bıde hssts olrsak nasıl bskcaz bebslere.. vıtamn alıyomsnz bu arada ben balık hapına devam edıyorm gebelgm boyuncada bıkere hasta olmstm falıba

Yok Canm vitamin almıyrm gebeliğim boyunca hiç içemedim bulantıdan artık fobi kaldı hapı ağzıma alamıyrm.. evet Canm hemn önüne geçmeliyim hasta olmadan

Bıgnlerdr bıraz fazla kusmaya basladı oğlum.. bazen yatsrken bazen gazını cıkarrken kusuyo ne kadr doyuyo snlsmıuorm gerı cıkıyo bazen emdıgı
Benim bebeğimde sürekli kusuyor ama kilo alımı iyi çok şükür. Benim bebeğim sürekli memede olmak istiyor ve çok emiyor o yüzden kusuyor bazen süt gibi bazen kesik kesik bende endişeleniyorum ama kilo alımı gayet güzel. Doktor da fazla emdiğini çıkarıyor endişe etme demişti :) gene de bir doktora danış için rahat etsin

Be
Benimki de her bezde kaka yaprdi gunde 7-8 krz dunden beri kaka yok çok tedirginim baska bir sotunumuz daha da var zaten. O bir kala yapsa mutluluktan uçarım
Canım artık süt yaramaya ve büyümeye başladılar artık günde 1 e düler dün benimkide yapmadı şimdi beşiğinde kendi kendine altına dolduruyor, normal ağlamaları ıkınmaları artık normal insan gibi tuvalet alışkanlıkları olmaya başlayacak... Kabızlık derken nasıl anlamıyorum ben kabız diyor herkes, benim bildiğim su gibi yapmazlar artık daha koyu kıvamlı yaparlar ama sert değil değil mi çünkü koyu kıvama alışık değiller önceden cırt cırt yolluyorlardı şimdi biraz daha koyu geliyor... Kızların acaba kabızlıkdan kastınız omu ki

Benimkinin kakası sert degil. Hiç yapmiyor. Dun degil önceki gün gece 2 de yaptı. 1,5 gün oldu yapmadı daha

Yani 2 saate bir emzirmeye gerek yok o zaman dimi yazik gece yavrumu uyandırmaya çalıştım gündüz pek uyumuyor zaten gece uyuyor gündüz gunisiindan rahatsız oluyor uyuyamiuor
Canım sistemini bozma bırak uyusun zaten kilo alımı iyi bide acıkınca mutlaka uyanır gündüzde uyumamış sende dinlen oda dinlensin bak benim sıpa karnı tok altı kuru gazı yok psiliğine emiyor, emiyor emiyor kusuyor kusarken bile emmeye çalışıyor, gece yatağa girdiğimi biliyor hemen uyanıyor deliriyorum... Bırak uyusun daha az emdiği zamanlar bile kilo alıyordu senin kızçe sen korkma

Kizlar ya bebislerinizi 2 saate bir mi emziriyorsunuz hala benim kızın geceleri 4 saat deliksiz uyuduğu oluyor uyurken göğsümü de almiyor
Bana doktorum gece bırak uyusun dedi canım
Ben de kaldırmıyorum
Kendi kalkınca emiyor

Benimkinin kakası sert degil. Hiç yapmiyor. Dun degil önceki gün gece 2 de yaptı. 1,5 gün oldu yapmadı daha
Rahat ol canım bişey olmaz sonuçta anne sütü alan bebklerde normal benimki dün değil ondan önceki gün yapmıştı dün bi banyo yaptırdım, ben banyoda dizlerime yatırıp yatırıyorum banyosunu sonra sıcak su tuttum karnına uyudu kaldı banyoda sabahda yaptı öyle ıkındı ki gören taş yaptı falan sanır ama normal kıvamdaydı kaşları bile kızarmıştı... Yapar kuzum merak etme, hayır benim anlamadığım kabızlıkdan kasıt ne çok mu sert yapıyor bebekler çünkü mümkün değil en fazla biraz daha koyu kıvamlı olur

Bızımkıdennde ıyymıs kılo alımı cnm bı ayda 1.250 g alms bızımkıde 20 dkda bı emıuo bazen ya gazdan kusuyo demekkı ya fazlasndan bazende katnına galan bastrıyorzdr belkı ogrenıcez artık cok gazla kusarsa surekl gotrurum zatende ıkı uc kez kuusyo baZen soruyum dedım szlerdede oluyomu dıye

Yok Canm vitamin almıyrm gebeliğim boyunca hiç içemedim bulantıdan artık fobi kaldı hapı ağzıma alamıyrm.. evet Canm hemn önüne geçmeliyim hasta olmadan

Vıtamn almann baaka yollarını dene bnce balık hapı kaygan aslnda hap gbı degl denednmı ıcmeyı

Daha 1 ay olmasına 3 gün var canim ama 2 gündür gece uykuları uzun sürmeye basladi

Bzmde sobalı yer besgnde otrma odasnda. Iısktan etkılenıyo demıssınya ustunu ortuyomusun yemeniyle falan bıraz kırar ışığı

Daha 1 ay olmasına 3 gün var canim ama 2 gündür gece uykuları uzun sürmeye basladi

Canım gunden gune degısıyo bızımkıde 35 gn oldu bubun. Hergn yenı bsey cıkıyo takıp ederek ogrenıcez napalm ayak uydrmaya calısıyorz

Bızımkıde su gbı dolduruyo walla nasıl kabız oluyokı bebek sut ıcerken olrmu

Ikı uc gn yapmaynca kabızlık dıyolar bncede sert degldr .. bızımkı bazen gnde ıkı kere yapıyo bazen ıkı gnde bı yapıyo su gbı yapıyo ama nasıl ıkınıuo yaparken nrmal halıba

Yarm saattr besgnde mzmzlandı kuzum bezını degstrmemstm dıye kalkıyom dedım yataga aldm altnı actm karnınada sıcak havlu koydum derinnn bır uykuya daldı smdı :)) kahvaltıya vakıt oldu bana.. artık sancısı olmasa bıle sıcak havlu koyıyorm karnına rahatlatıyo gbı sankı

Benim bu minikle isim zor:) Derin uykuya dalamiyr.Sabah 2 saat kucagimda uyuttum gik demedi.Yataga bıraktgm an ikinmaya,el kol atmaya baslıyr:)Usuyr mu ki yerde?

Benim bu minikle isim zor:) Derin uykuya dalamiyr.Sabah 2 saat kucagimda uyuttum gik demedi.Yataga bıraktgm an ikinmaya,el kol atmaya baslıyr:)Usuyr mu ki yerde?

Canım yattgı yerlede ılgılı galıba bende cozmeye calısıyorm yerbesıgı var sabah ordan aldm mzmzlanıuo dıye yataga aldm hala uyıyo bı saattr altn degstrdm smdı hala uyımaya devam edıyo rahatmı gelıyo yksa yerde kanepenn altndan ruzgarmı gelıyo sıcagımı sevıyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…