Canim bizim besik oturma odasında sobali oldugu icin zaten bizim.besik parkbesik besik dışında hicbiryerde yatmıyor besigini arıyorNrde yatrıyosun gundz cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bizim besik oturma odasında sobali oldugu icin zaten bizim.besik parkbesik besik dışında hicbiryerde yatmıyor besigini arıyorNrde yatrıyosun gundz cnm
Ben artik geceleri onun kalkmasini bekliyorum. Uzmanlar bebek oyle alışırsa kendi de hep oyle uyanır diyor. Ben bayadir terkettim uyandırmayı. Cogu zaman 2 saatte bir uyaniyor. En son uykusu 3,5-4 saat sürdüKizlar ya bebislerinizi 2 saate bir mi emziriyorsunuz hala benim kızın geceleri 4 saat deliksiz uyuduğu oluyor uyurken göğsümü de almiyor
Ninni açma hiç ses olmasin. 15-20 dk emsin sonra emziğe geç. Uyudumu hemen yataga al zifiri karanlik olsun oda
Canım ıhlamur faln ıc tedbrnı al allah korusun zaten yorgn dsuyoruz bıde hssts olrsak nasıl bskcaz bebslere.. vıtamn alıyomsnz bu arada ben balık hapına devam edıyorm gebelgm boyuncada bıkere hasta olmstm falıba
Benim bebeğimde sürekli kusuyor ama kilo alımı iyi çok şükür. Benim bebeğim sürekli memede olmak istiyor ve çok emiyor o yüzden kusuyor bazen süt gibi bazen kesik kesik bende endişeleniyorum ama kilo alımı gayet güzel. Doktor da fazla emdiğini çıkarıyor endişe etme demişti :) gene de bir doktora danış için rahat etsinBıgnlerdr bıraz fazla kusmaya basladı oğlum.. bazen yatsrken bazen gazını cıkarrken kusuyo ne kadr doyuyo snlsmıuorm gerı cıkıyo bazen emdıgı![]()
Canım artık süt yaramaya ve büyümeye başladılar artık günde 1 e düler dün benimkide yapmadı şimdi beşiğinde kendi kendine altına dolduruyor, normal ağlamaları ıkınmaları artık normal insan gibi tuvalet alışkanlıkları olmaya başlayacak... Kabızlık derken nasıl anlamıyorum ben kabız diyor herkes, benim bildiğim su gibi yapmazlar artık daha koyu kıvamlı yaparlar ama sert değil değil mi çünkü koyu kıvama alışık değiller önceden cırt cırt yolluyorlardı şimdi biraz daha koyu geliyor... Kızların acaba kabızlıkdan kastınız omu kiBe
Benimki de her bezde kaka yaprdi gunde 7-8 krz dunden beri kaka yok çok tedirginim baska bir sotunumuz daha da var zaten. O bir kala yapsa mutluluktan uçarım
Alışacak bir günde öğrenemez.Kapattım ninniye karanlık oda yine de zor uyudu 12 - 10 kala.. gece 3 Te uyandı 4 yattı en çok 2,5 -- 3 saat uyuyor...
Benimkinin kakası sert degil. Hiç yapmiyor. Dun degil önceki gün gece 2 de yaptı. 1,5 gün oldu yapmadı dahaCanım artık süt yaramaya ve büyümeye başladılar artık günde 1 e düler dün benimkide yapmadı şimdi beşiğinde kendi kendine altına dolduruyor, normal ağlamaları ıkınmaları artık normal insan gibi tuvalet alışkanlıkları olmaya başlayacak... Kabızlık derken nasıl anlamıyorum ben kabız diyor herkes, benim bildiğim su gibi yapmazlar artık daha koyu kıvamlı yaparlar ama sert değil değil mi çünkü koyu kıvama alışık değiller önceden cırt cırt yolluyorlardı şimdi biraz daha koyu geliyor... Kızların acaba kabızlıkdan kastınız omu ki
Canım sistemini bozma bırak uyusun zaten kilo alımı iyi bide acıkınca mutlaka uyanır gündüzde uyumamış sende dinlen oda dinlensin bak benim sıpa karnı tok altı kuru gazı yok psiliğine emiyor, emiyor emiyor kusuyor kusarken bile emmeye çalışıyor, gece yatağa girdiğimi biliyor hemen uyanıyor deliriyorum... Bırak uyusun daha az emdiği zamanlar bile kilo alıyordu senin kızçe sen korkmaYani 2 saate bir emzirmeye gerek yok o zaman dimi yazik gece yavrumu uyandırmaya çalıştım gündüz pek uyumuyor zaten gece uyuyor gündüz gunisiindan rahatsız oluyor uyuyamiuor
Bana doktorum gece bırak uyusun dedi canımKizlar ya bebislerinizi 2 saate bir mi emziriyorsunuz hala benim kızın geceleri 4 saat deliksiz uyuduğu oluyor uyurken göğsümü de almiyor
Rahat ol canım bişey olmaz sonuçta anne sütü alan bebklerde normal benimki dün değil ondan önceki gün yapmıştı dün bi banyo yaptırdım, ben banyoda dizlerime yatırıp yatırıyorum banyosunu sonra sıcak su tuttum karnına uyudu kaldı banyoda sabahda yaptı öyle ıkındı ki gören taş yaptı falan sanır ama normal kıvamdaydı kaşları bile kızarmıştı... Yapar kuzum merak etme, hayır benim anlamadığım kabızlıkdan kasıt ne çok mu sert yapıyor bebekler çünkü mümkün değil en fazla biraz daha koyu kıvamlı olurBenimkinin kakası sert degil. Hiç yapmiyor. Dun degil önceki gün gece 2 de yaptı. 1,5 gün oldu yapmadı daha
Benim bebeğimde sürekli kusuyor ama kilo alımı iyi çok şükür. Benim bebeğim sürekli memede olmak istiyor ve çok emiyor o yüzden kusuyor bazen süt gibi bazen kesik kesik bende endişeleniyorum ama kilo alımı gayet güzel. Doktor da fazla emdiğini çıkarıyor endişe etme demişti :) gene de bir doktora danış için rahat etsin
Yok Canm vitamin almıyrm gebeliğim boyunca hiç içemedim bulantıdan artık fobi kaldı hapı ağzıma alamıyrm.. evet Canm hemn önüne geçmeliyim hasta olmadan
Daha 1 ay olmasına 3 gün var canim ama 2 gündür gece uykuları uzun sürmeye basladi
Daha 1 ay olmasına 3 gün var canim ama 2 gündür gece uykuları uzun sürmeye basladi
Canım artık süt yaramaya ve büyümeye başladılar artık günde 1 e düler dün benimkide yapmadı şimdi beşiğinde kendi kendine altına dolduruyor, normal ağlamaları ıkınmaları artık normal insan gibi tuvalet alışkanlıkları olmaya başlayacak... Kabızlık derken nasıl anlamıyorum ben kabız diyor herkes, benim bildiğim su gibi yapmazlar artık daha koyu kıvamlı yaparlar ama sert değil değil mi çünkü koyu kıvama alışık değiller önceden cırt cırt yolluyorlardı şimdi biraz daha koyu geliyor... Kızların acaba kabızlıkdan kastınız omu ki
Rahat ol canım bişey olmaz sonuçta anne sütü alan bebklerde normal benimki dün değil ondan önceki gün yapmıştı dün bi banyo yaptırdım, ben banyoda dizlerime yatırıp yatırıyorum banyosunu sonra sıcak su tuttum karnına uyudu kaldı banyoda sabahda yaptı öyle ıkındı ki gören taş yaptı falan sanır ama normal kıvamdaydı kaşları bile kızarmıştı... Yapar kuzum merak etme, hayır benim anlamadığım kabızlıkdan kasıt ne çok mu sert yapıyor bebekler çünkü mümkün değil en fazla biraz daha koyu kıvamlı olur
Benim bu minikle isim zor:) Derin uykuya dalamiyr.Sabah 2 saat kucagimda uyuttum gik demedi.Yataga bıraktgm an ikinmaya,el kol atmaya baslıyr:)Usuyr mu ki yerde?