Benimki de geceleri zorluyorMutlaka bir derdi vardır annesi. Uzun süre banyo yapmayan bebekte aglar.
Sıcak sütKızlar grip oldum "(((
Evde zeytinyagi yok yarin doktora gidecegiz zaten bakalim doktor ne diyecekCanim zwytinyagiyla makatina vepoposuna masaj yap uyar hemen yapıyor kakasini ama alt değiştirme falan koy hazırlıklı ol biraz fazla olabiliyor
Canim zwytinyagiyla makatina vepoposuna masaj yap uyar hemen yapıyor kakasini ama alt değiştirme falan koy hazırlıklı ol biraz fazla olabiliyor
benım kız cok aglıyo bu gece ya altı temiz karnı tok gazımız da cıkıyo kucagıma alıyorum duruyo belım koptu besıkte de aglıyo ya fenalık gecırcem dogdugundan berı ılk defa böyle
Kolik bebek varya ne yapsan susmaz durmadan ağlar ağlamaya başladı mı katılır çok başka o canım ve kolay kolay sakinleşmez senin yavru kolik değil merak etme
umudunu-kaybetme minnak saat 9 buçuktan beri uyanık Işıkları söndürdüm konuşmıurz ninni açmışım emmek istyr ama emzik niyetine denedim minnak Arkadş'ın yaptığı gibi olmuyr kabul etmiyor ve hiçte uyuyacakmış gibi durmuyor hasta olucam sanırım bademciklerim fena kulağıms vurdu bünyem zayıf düştü uykusuzluktan bu işin kesin çözümü Yok mu ???
Kızlar grip oldum "(((
biz 50 gunluguz suanda 90 veriyrm arada 120.2 3 saat ara il veriyrm canim belli olmuyo uyuyo acikinca uyaniyo@dilekylmz22 canım mamayı günde kaç cc veriyosun kaç günlüktünüz
Bizde önce çizgi gibi kızarıklık yok ama makatin etrafında kızarıklık var gaz çıkarırken bizim ki de huzursuz oluyor ama biz de baştan beşiktaş problemi vardi canim gecen gotirdum doktpra ama hic makatina bakmadi
Kızlar tüm mesajlari anca okudum. Bebegim dün degil indan onceki gece bezine sadece çiş yapmıştı ki bu dogdugundan berinilk defa oluyor günde 7-8 defa yapar normalde. Sonra gün içinde birkaç bez daha kakasızdı. Ben de artık büyüyor kaka sayısı azalacak zamanla diye düşündüm. O gece de çok ağladı. Gece 1.30 gibi kaka yapti uyudu. Üzerinden 1.5 gün geçti her bezi bir ümit açıyorum kaka yok. Tedirgin olmaya başlamıştım ki bezini degistirirken kasiklarinin cok şiştiğini farkettim. Doktora da resim attım kasik fitigina benziyor getirin ultrasonunu çekelim ufak hir operasyon gerekebilir yazmış. Yarın 9dan sonra götüreceğiz. Inşallah birşey yoktur ameliyattan başka çözümü yokmuş ve düşük kilolu doğan bebeklerde görülme olasılığı daha yüksekmiş. Bağırsak sorunlarına neden olabilirmis kysma ve kramplara neden olabilirmiş. Yazık belki ondan ağlıyor. Minicik yavru nasıl ameliyat olsun.
Kızlar ortalama aynı bebslerımzn gunu haftası.. çıngırak veren varmı artık braz braz tutabılrmı bebsler erkenmı daha
Dıstanmı yspıyosunz masajı kızlar nlmıyorm walla.. bıde bı zararı olmazmıkı ne sıklkla yaplmalı kac gn yspmzsa mesela
Canim damlası degistirt istersen bizde zinco hiç ise yaramadiEvde zeytinyagi yok yarin doktora gidecegiz zaten bakalim doktor ne diyecek
Sanmıyorum çatlak oldugunu canim çatlak olsaydı durmazdi aglardi bence ben netten baktım catlaktan ziyade tahrise benziyorAy okdkca suphe edıyorm ya bızmkıde kabzlık yok sma gazdada buyuk çiştede ıkınıyo baya bakılmadıda makada
Canim ne yapım 3 4 gün.kakasini yapmayınca daha az emmeye başlamıştı huzursizdu kusuyordu mecbur kaldim evet distn canim.kasiklsrina karniina poposuna zeytinyağı surup masaj yapıyorum en sonra makatina zeytinyağı sürüp bacaklarını hareket ettiriyorum sonra kakasini yapiyorDıstanmı yspıyosunz masajı kızlar nlmıyorm walla.. bıde bı zararı olmazmıkı ne sıklkla yaplmalı kac gn yspmzsa mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?