Ben baktım canim kızarıklık var ama çatlak var mi nasıl.anlayacam bilmiorum ki insallah catlak yoktur bebisin decanm benım kı de kabız ıkınıp duruyodu 2 gündür yapamıyodu bugun bı yaptı. kıyafetlerınee bulaşmıstı hep makatına da hıc bakmadım uyansın bakacam çatlak yoktur ınsllh ya
Hemde nasil zormus canim.artik onun.agrisi acisi bana.geçsin diye dua ediyorumAçıkcası ben de cesaret edemem. Ama kadın öyle yapmış ve faydasını görmüş. Allah şifa versin inşallah canım. Anne olmak zor işmiş
ben baktım kızarıktı hatta tahrıs olmustu sankı ama çatlak mı anlamadımBen baktım canim kızarıklık var ama çatlak var mi nasıl.anlayacam bilmiorum ki insallah catlak yoktur bebisin de
Bende poposunu zwytinyagiyla uyarınca yapıyor canimattı çöpe kac alt değiştirme attim sayısını unuttumbenim kizda 3 gundur az az yapiyor tuvaletini onceden gunde 4_ 5 kez yapiyordu birde altini actiginda aglasada susardi simdi altini actigimda gaz cikarsa bile agliyordu bende bugun internette bir doktordan poposunu kulak cubugunu zeytin yagina batirip uyarin yaziyordu yaptim baya baya kaka yapti sizde deneye bilirainiz hanimlar
Amin Kuzucuğum cümlemizin evladını inşAllah ❤ne zaman istersen ben hep burdayım istediğin zaman herşeye cvp vermeye çalışırım... Yuvan daim olsun canım inşAllah
Catlak nasil.oluyor acaba kı canim kızlardan bilen var mi kiben baktım kızarıktı hatta tahrıs olmustu sankı ama çatlak mı anlamadım
bır kac kişinin kınde çatlak olmustu hatırlayamdım bıze bılgı verirlerCatlak nasil.oluyor acaba kı canim kızlardan bilen var mi ki
Kabiz olmak ne kelime gunde hala 7-8 i buluyo valla.acaba ishalmi diye korkuyorum bende48 günlüğüz 1 kere bile kabız olmadık nekadar cok kabız olanlar var böyle.
Onu bilmiyorum ama silikon ucla cok hava yutuyor ve bogulur gibi oluyor benim oglanKeşke bıraksa memeyi aldığında ağzından atıyor başka yöne çevirior ağlıyor ben iki aydır bıraktıramadım sütü de etkiliyor mu bilmiyorum daha az mı oluyo yoksa gerçekten brnim süt mü az
Benimki de her bezde kaka yaprdi gunde 7-8 krz dunden beri kaka yok çok tedirginim baska bir sotunumuz daha da var zaten. O bir kala yapsa mutluluktan uçarımKizlar kizim kabiz oldu doktora goturdum kusmaları katıldıktan ve gazdanmis maflor diye bir damla verdi ama hala kabizlik var ancak zeytinyagiyla poposuna ve makatina masaj yaparsam kakasini yapabiliyor kendi başına yappamiyor neler yapabilirim kabizligi icin
sagol canm öyle uzun bı çizgi yok şükür sadece kırmızımsı tahrıs var oda 2 gündür ıkınmaktan oldu sanırımYarenceren G Gulum80 benim bebegimde çatlak vardı..gaz çıkarırken acayip ağlıyordu ve sürekli huzursuzdu...ben altını açıp karnına doğru ayakları götürünce orda ince uzun bir çizgi gibi kırmızılık farkettim ..catlak olduğunu anlamıştım.
Inşallah canimbır kac kişinin kınde çatlak olmustu hatırlayamdım bıze bılgı verirler
Bizde önce çizgi gibi kızarıklık yok ama makatin etrafında kızarıklık var gaz çıkarırken bizim ki de huzursuz oluyor ama biz de baştan beşiktaş problemi vardi canim gecen gotirdum doktpra ama hic makatina bakmadiYarenceren G Gulum80 benim bebegimde çatlak vardı..gaz çıkarırken acayip ağlıyordu ve sürekli huzursuzdu...ben altını açıp karnına doğru ayakları götürünce orda ince uzun bir çizgi gibi kırmızılık farkettim ..catlak olduğunu anlamıştım.
Ninni açma hiç ses olmasin. 15-20 dk emsin sonra emziğe geç. Uyudumu hemen yataga al zifiri karanlik olsun oda@umudunu-kaybetmeminnak saat 9 buçuktan beri uyanık Işıkları söndürdüm konuşmıurz ninni açmışım emmek istyr ama emzik niyetine denedim minnak Arkadş'ın yaptığı gibi olmuyr kabul etmiyor ve hiçte uyuyacakmış gibi durmuyor hasta olucam sanırım bademciklerim fena kulağıms vurdu bünyem zayıf düştü uykusuzluktan bu işin kesin çözümü Yok mu ???
Benim de aynı canımHer aksam 7 ıle 11 12 arası huzursuz oluyo oglum.. az emıyo snra gaz snra bez derken. Dort bes saatı edıyorz hep sureklı aglamıyo ama rahatta durmuyo mızmızlanıyo.. bylemı oluyo kolık bebek
Canim zwytinyagiyla makatina vepoposuna masaj yap uyar hemen yapıyor kakasini ama alt değiştirme falan koy hazırlıklı ol biraz fazla olabiliyorBe
Benimki de her bezde kaka yaprdi gunde 7-8 krz dunden beri kaka yok çok tedirginim baska bir sotunumuz daha da var zaten. O bir kala yapsa mutluluktan uçarım
Mutlaka bir derdi vardır annesi. Uzun süre banyo yapmayan bebekte aglar.benım kız cok aglıyo bu gece ya altı temiz karnı tok gazımız da cıkıyo kucagıma alıyorum duruyo belım koptu besıkte de aglıyo ya fenalık gecırcem dogdugundan berı ılk defa böyle
Benim de bu aralar böylebenım kız cok aglıyo bu gece ya altı temiz karnı tok gazımız da cıkıyo kucagıma alıyorum duruyo belım koptu besıkte de aglıyo ya fenalık gecırcem dogdugundan berı ılk defa böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?