2017 Aralık Anneleri

canm benım kı de kabız ıkınıp duruyodu 2 gündür yapamıyodu bugun bı yaptı. kıyafetlerınee bulaşmıstı hep makatına da hıc bakmadım uyansın bakacam çatlak yoktur ınsllh ya
Ben baktım canim kızarıklık var ama çatlak var mi nasıl.anlayacam bilmiorum ki insallah catlak yoktur bebisin de

benim kizda 3 gundur az az yapiyor tuvaletini onceden gunde 4_ 5 kez yapiyordu birde altini actiginda aglasada susardi simdi altini actigimda gaz cikarsa bile agliyordu bende bugun internette bir doktordan poposunu kulak cubugunu zeytin yagina batirip uyarin yaziyordu yaptim baya baya kaka yapti sizde deneye bilirainiz hanimlar
Bende poposunu zwytinyagiyla uyarınca yapıyor canimattı çöpe kac alt değiştirme attim sayısını unuttum

Amin Kuzucuğum cümlemizin evladını inşAllah ❤ne zaman istersen ben hep burdayım istediğin zaman herşeye cvp vermeye çalışırım... Yuvan daim olsun canım inşAllah

Amin kuzum allah razi olsun senden hepimizin yuvasi daim olur insaalh allahim yavrularimizi bize bagislar

Yarenceren Yarenceren G Gulum80 benim bebegimde çatlak vardı..gaz çıkarırken acayip ağlıyordu ve sürekli huzursuzdu...ben altını açıp karnına doğru ayakları götürünce orda ince uzun bir çizgi gibi kırmızılık farkettim ..catlak olduğunu anlamıştım.

Keşke bıraksa memeyi aldığında ağzından atıyor başka yöne çevirior ağlıyor ben iki aydır bıraktıramadım sütü de etkiliyor mu bilmiyorum daha az mı oluyo yoksa gerçekten brnim süt mü az
Onu bilmiyorum ama silikon ucla cok hava yutuyor ve bogulur gibi oluyor benim oglan

Be
Kizlar kizim kabiz oldu doktora goturdum kusmaları katıldıktan ve gazdanmis maflor diye bir damla verdi ama hala kabizlik var ancak zeytinyagiyla poposuna ve makatina masaj yaparsam kakasini yapabiliyor kendi başına yappamiyor neler yapabilirim kabizligi icin
Benimki de her bezde kaka yaprdi gunde 7-8 krz dunden beri kaka yok çok tedirginim baska bir sotunumuz daha da var zaten. O bir kala yapsa mutluluktan uçarım

Yarenceren Yarenceren G Gulum80 benim bebegimde çatlak vardı..gaz çıkarırken acayip ağlıyordu ve sürekli huzursuzdu...ben altını açıp karnına doğru ayakları götürünce orda ince uzun bir çizgi gibi kırmızılık farkettim ..catlak olduğunu anlamıştım.
sagol canm öyle uzun bı çizgi yok şükür sadece kırmızımsı tahrıs var oda 2 gündür ıkınmaktan oldu sanırım

Bizde önce çizgi gibi kızarıklık yok ama makatin etrafında kızarıklık var gaz çıkarırken bizim ki de huzursuz oluyor ama biz de baştan beşiktaş problemi vardi canim gecen gotirdum doktpra ama hic makatina bakmadi

@umudunu-kaybetme minnak minnak saat 9 buçuktan beri uyanık Işıkları söndürdüm konuşmıurz ninni açmışım emmek istyr ama emzik niyetine denedim minnak Arkadş'ın yaptığı gibi olmuyr kabul etmiyor ve hiçte uyuyacakmış gibi durmuyor:KK43: hasta olucam sanırım bademciklerim fena kulağıms vurdu bünyem zayıf düştü uykusuzluktan bu işin kesin çözümü Yok mu ???
Ninni açma hiç ses olmasin. 15-20 dk emsin sonra emziğe geç. Uyudumu hemen yataga al zifiri karanlik olsun oda

Her aksam 7 ıle 11 12 arası huzursuz oluyo oglum.. az emıyo snra gaz snra bez derken. Dort bes saatı edıyorz hep sureklı aglamıyo ama rahatta durmuyo mızmızlanıyo.. bylemı oluyo kolık bebek
Benim de aynı canım
Saat 20.00ile 01.00 arası huzursuzluk
Emmede de problem yaşatıyor
Bugün bir öğün sağıp verdim aç mı acaba diye
Yine de uyumadı
Şu an uyudu ama hala 4-5dakikada bir beni yokluyor beşiğini sallıyorum hafiften
Galiba benim bebiş de kolik

Be
Benimki de her bezde kaka yaprdi gunde 7-8 krz dunden beri kaka yok çok tedirginim baska bir sotunumuz daha da var zaten. O bir kala yapsa mutluluktan uçarım
Canim zwytinyagiyla makatina vepoposuna masaj yap uyar hemen yapıyor kakasini ama alt değiştirme falan koy hazırlıklı ol biraz fazla olabiliyor

benım kız cok aglıyo bu gece ya altı temiz karnı tok gazımız da cıkıyo kucagıma alıyorum duruyo belım koptu besıkte de aglıyo ya fenalık gecırcem dogdugundan berı ılk defa böyle :KK43:
Mutlaka bir derdi vardır annesi. Uzun süre banyo yapmayan bebekte aglar.

benım kız cok aglıyo bu gece ya altı temiz karnı tok gazımız da cıkıyo kucagıma alıyorum duruyo belım koptu besıkte de aglıyo ya fenalık gecırcem dogdugundan berı ılk defa böyle :KK43:
Benim de bu aralar böyle
Huyları değişiyor bizi yokluyorlar sanki
Omzumda uyuyor yatırıyorum uyanıyor
5-6kere uyandı böyle
Sonra tekrar emzirme alt değiştirme derken
Aynı tekrarlar
En son kucağımda dik pozisyonda uyuyakaldı
Hep böyle olmaz değil mi
Çok yoruldummm

Back