Canım bizim bi akraba da aynı sorunu yaşamış. Makatından enjektörle azıcık zeytinyağı enjekte etmiş. İyi geldiğini söyledi.Kizlar kizim kabiz oldu doktora goturdum kusmaları katıldıktan ve gazdanmis maflor diye bir damla verdi ama hala kabizlik var ancak zeytinyagiyla poposuna ve makatina masaj yaparsam kakasini yapabiliyor kendi başına yappamiyor neler yapabilirim kabizligi icin
48 günlüğüz 1 kere bile kabız olmadık nekadar cok kabız olanlar var böyle.
Ikınma oluyo tabi ama kakası hep sulu yani.Bzmkıdr olmadı cok sukur ama smdı bıle ıkınıyo bıde kabız olsa allah korusub
Bizde 3 gündür var canim ancak uyarirsam popoyu öyle yapıyor tabi onun için çok huzursuzKablzık uok bzde ama bıgun yapmasa rahatsz oluho
Ben de zwytinyagiyla masaj yapıyorum poposuna ve makatina öyle yapıyor ama sulu değil.yani enjektore cesaret edebilir miyim bilmiyorum canimCanım bizim bi akraba da aynı sorunu yaşamış. Makatından enjektörle azıcık zeytinyağı enjekte etmiş. İyi geldiğini söyledi.
canm benım kı de kabız ıkınıp duruyodu 2 gündür yapamıyodu bugun bı yaptı. kıyafetlerınee bulaşmıstı hep makatına da hıc bakmadım uyansın bakacam çatlak yoktur ınsllh yaKizlar kizim kabiz oldu doktora goturdum kusmaları katıldıktan ve gazdanmis maflor diye bir damla verdi ama hala kabizlik var ancak zeytinyagiyla poposuna ve makatina masaj yaparsam kakasini yapabiliyor kendi başına yappamiyor neler yapabilirim kabizligi icin
maşallah de kız48 günlüğüz 1 kere bile kabız olmadık nekadar cok kabız olanlar var böyle.
Ne yapacaktık başka deseydin tövbe yaaBılmııom walla bakmadım suratına ama orda bana dıyokı oglmda sende cok pimpiriklisinz dıyo brbnızı bupmusunız dıyo cocuhun cok ustune dusuyonuzndıuo
benim kizda 3 gundur az az yapiyor tuvaletini onceden gunde 4_ 5 kez yapiyordu birde altini actiginda aglasada susardi simdi altini actigimda gaz cikarsa bile agliyordu bende bugun internette bir doktordan poposunu kulak cubugunu zeytin yagina batirip uyarin yaziyordu yaptim baya baya kaka yapti sizde deneye bilirainiz hanimlar
Ne yapacaktık başka deseydin tövbe yaa
Amin Kuzucuğum cümlemizin evladını inşAllah ❤ne zaman istersen ben hep burdayım istediğin zaman herşeye cvp vermeye çalışırım... Yuvan daim olsun canım inşAllahAllah razı olsun koalam seni yuce rabbim kızlarına bagislasin herzaman sendr kizlarinda duamda olacaksin iyi ki tanıdım dediğim insanlardan birisin keşke yakın olsak ama buna da şükür ablam gibi kafama takilanlari sana burda da sorabiliuorum
Ben bile sinir oldum, başka biri benim yanımda gelinine böyle dese lafı ağzına tıkarım hiiiç üşenmem... İyi demişain canım iyi olmuş ohhhSen 30 yasndakı oglunm herseyıne bakııyon daha yakıp edıyon dedım ben el kafar bebeyımı bos bırakıyım dedım
Kolik bebek varya ne yapsan susmaz durmadan ağlar ağlamaya başladı mı katılır çok başka o canım ve kolay kolay sakinleşmez senin yavru kolik değil merak etmeHer aksam 7 ıle 11 12 arası huzursuz oluyo oglum.. az emıyo snra gaz snra bez derken. Dort bes saatı edıyorz hep sureklı aglamıyo ama rahatta durmuyo mızmızlanıyo.. bylemı oluyo kolık bebek
Zor birseyi yok cnm kulak cubugunu zeytin yagina batiriyorsun hafif poposuna suruyorsun zaten aninda yapiyor zorlanmiyorda ikinip ikinip yapamiyordu benim kiz iyi.geldi bizeNasıl olcakkı bn hc yapmadmda gormedmde bazen baya ıkınıuo bıhun yapmasa hzuursuz oluyo o zaa yapsammıkı zararı olrmu
Açıkcası ben de cesaret edemem. Ama kadın öyle yapmış ve faydasını görmüş. Allah şifa versin inşallah canım. Anne olmak zor işmişBen de zwytinyagiyla masaj yapıyorum poposuna ve makatina öyle yapıyor ama sulu değil.yani enjektore cesaret edebilir miyim bilmiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?