Sagol canimgozun aydin canim
Ben yine yüz üstü yatırdım alıştı benimki iyice
Sırt üstü ya da yan yatırınca ıkınıp gerinip uyanıyo
Böyle karnının üstünde iyi geliyor galiba
Böyle de yanından ayrılamıyorum
Keşke bıraksa memeyi aldığında ağzından atıyor başka yöne çevirior ağlıyor ben iki aydır bıraktıramadım sütü de etkiliyor mu bilmiyorum daha az mı oluyo yoksa gerçekten brnim süt mü azBenim de ayni sekilde silikon uçla emmeye başladı. O olmasa bebegimi emziremezdim. Bebegin büyüdükçe daha rahat tutacak benim 4 aralikta dogdu daha yeni yeni göğsümü tutuyor. Kendine ödev ver. Yavaş yavaş bıraktır. Önce silikon uçla ver sonra onu çek memeni ver. Emse bile kısa süre tutabilir. Böyle böyle alıştı benim bebegim. Sabırlı olmak lazım
Benimde o damla valla.onu vermeden once biseyi yoktu inan.Bize sap simplex gaz damlası o etkiyi yapmıştı bıraktık
Sürekli ıkınma gerinme inleme vardı
Kaynanan nasıl kalmıştır öyle kim bilir :))
Valla yetim oksuz gibi hissetim kendimi.sagol canmPanık yapma cnm sen smsı yalnz kaldm dıye telas edıyon oda sen gerldkce gerılır
Amin canim cumlemizin insallah yüce rabbim kimseyi evladiyla sinamasin
Çok sağol canim amin insallah bunu da atlattık çok.şükürGözun aydin canımm.Cok sevindim.Allahim saglik versin tum bebislere ins
Ben ağlaması sizlamasi gecene kadar bekledim. Su torbasi sancıyı alıyor gaz basıncını azaltiyor. Masajla veya tiptipla cikarmasi gerek gazi
Valla yetim oksuz gibi hissetim kendimi.sagol canm
Hemde nasil rahatlattı canim tüm dertlerimi sorunlarimi aldı götürdü darısı sana olsun insallahhadı gozun aydın canm cok sevindim temız cıkmasına zaten sıkıntıların vardı bu haber biraz rahatlatmıstır senı darısı bıze ınsallah
Amin insallah kuzum allah razı olsun darısı benim gibi sonuç bekleyenlere olur insaallahKuzum gözünaydın. Yaşadıklarını okudum. Rabbim yuvana huzur sağlık nasip etsin. Kötü niyetli insanları hepimizden uzak tutsun inşallah.
Allah razı olsun koalam seni yuce rabbim kızlarına bagislasin herzaman sendr kizlarinda duamda olacaksin iyi ki tanıdım dediğim insanlardan birisin keşke yakın olsak ama buna da şükür ablam gibi kafama takilanlari sana burda da sorabiliuorumCanımsın küçük kız kardeşim gibisin sende benim sana yazdıkca kız kardeşim gelir hep aklıma.... Uzakdanda olsa brn sana herzaman destek olurum keşke yakın olsak.... Sen üzülme canım benim minnağın daha iyi olur o zaman ❤
Yarin goturcez dktora.ina denedim am kâr etmediGaz damlalarının herkeste aynı etkiyi göstermediğini söyledi doktorum
Damlanı değiştirebilirsin doktorunu arayıp
Bir de masaj sıcak havlu uygulamaları yapanlar var iyi geliyormuş
Ayaklarını karnına çekip bırakma hareketi biraz işe yarıyor biz de
Bu gazlardan bir kurtulsak
Insallah canimya.bakalim napcam alisana kadar sagol canim.Bsver cnm böle daha ıyı bıyerden baslamak lazm kac gn km olck yannda .. bı haftdan snra yalnZdm ben ılk zaman ınsan tedrgn oluyo ama alısıyosn zamnla tecrıbe oluyo
bizim kabizlk var iki gunde bir yapiyo ancaAaaalinda galiba dogru diyon keseyim.damlayi vermeden once gazi mazi yoktu.esim alistirdi damlaya.benim bebem gunde bi kac defa az ve sari kaka yapiyo.
Canm ya bizde de var kabizlik popoyu uyarmasam huccyapamiyprbizim kabizlk var iki gunde bir yapiyo anca
Canm ya bizde de var kabizlik popoyu uyarmasam huccyapamiypr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?