2017 Aralık Anneleri

Benim de ayni sekilde silikon uçla emmeye başladı. O olmasa bebegimi emziremezdim. Bebegin büyüdükçe daha rahat tutacak benim 4 aralikta dogdu daha yeni yeni göğsümü tutuyor. Kendine ödev ver. Yavaş yavaş bıraktır. Önce silikon uçla ver sonra onu çek memeni ver. Emse bile kısa süre tutabilir. Böyle böyle alıştı benim bebegim. Sabırlı olmak lazım
Keşke bıraksa memeyi aldığında ağzından atıyor başka yöne çevirior ağlıyor ben iki aydır bıraktıramadım sütü de etkiliyor mu bilmiyorum daha az mı oluyo yoksa gerçekten brnim süt mü az

Ben ağlaması sizlamasi gecene kadar bekledim. Su torbasi sancıyı alıyor gaz basıncını azaltiyor. Masajla veya tiptipla cikarmasi gerek gazi
Valla yetim oksuz gibi hissetim kendimi.sagol canm

Bsver cnm böle daha ıyı bıyerden baslamak lazm kac gn km olck yannda .. bı haftdan snra yalnZdm ben ılk zaman ınsan tedrgn oluyo ama alısıyosn zamnla tecrıbe oluyo

IMG_3176.jpg

Canımsın küçük kız kardeşim gibisin sende benim sana yazdıkca kız kardeşim gelir hep aklıma.... Uzakdanda olsa brn sana herzaman destek olurum keşke yakın olsak.... Sen üzülme canım benim minnağın daha iyi olur o zaman ❤
Allah razı olsun koalam seni yuce rabbim kızlarına bagislasin herzaman sendr kizlarinda duamda olacaksin iyi ki tanıdım dediğim insanlardan birisin keşke yakın olsak ama buna da şükür ablam gibi kafama takilanlari sana burda da sorabiliuorum

Kizlar kizim kabiz oldu doktora goturdum kusmaları katıldıktan ve gazdanmis maflor diye bir damla verdi ama hala kabizlik var ancak zeytinyagiyla poposuna ve makatina masaj yaparsam kakasini yapabiliyor kendi başına yappamiyor neler yapabilirim kabizligi icin

Gaz damlalarının herkeste aynı etkiyi göstermediğini söyledi doktorum
Damlanı değiştirebilirsin doktorunu arayıp
Bir de masaj sıcak havlu uygulamaları yapanlar var iyi geliyormuş
Ayaklarını karnına çekip bırakma hareketi biraz işe yarıyor biz de
Bu gazlardan bir kurtulsak
Yarin goturcez dktora.ina denedim am kâr etmedi

Back