2017 Aralık Anneleri

Kizlar il sağlik müdürlüğünü aradim 1 saat once topuk kani sonucu için kistik fibrozis değeri 59.69 a düşmüş yani temiz çıktı tahlil allaha binlerce kez şükürler olsun bu yasadiklarimdan sonra yüce rabbim benim yuzumu güldürdü sonucun temiz olması herşeye herkese değer darısı diğer sonuç bekleyenlere olsun i nsallah
hadı gozun aydın canm cok sevindim temız cıkmasına zaten sıkıntıların vardı bu haber biraz rahatlatmıstır senı darısı bıze ınsallah

Amin canim insallah yüce rabbim evlatlarımızi bize bağışlar artıkdaha az takiyorum kafaya kizim için su tum k esilmesin diye artık sevmesinler beni istemiyorum zaten
Gözun aydin canımm.Cok sevindim.Allahim saglik versin tum bebislere ins

Kizlar il sağlik müdürlüğünü aradim 1 saat once topuk kani sonucu için kistik fibrozis değeri 59.69 a düşmüş yani temiz çıktı tahlil allaha binlerce kez şükürler olsun bu yasadiklarimdan sonra yüce rabbim benim yuzumu güldürdü sonucun temiz olması herşeye herkese değer darısı diğer sonuç bekleyenlere olsun i nsallah
Kuzum gözünaydın. Yaşadıklarını okudum. Rabbim yuvana huzur sağlık nasip etsin. Kötü niyetli insanları hepimizden uzak tutsun inşallah.

Kuzum benim allah razı olsun senden benim ablam yok bana abla gibi şefkatle yaklastin moral verdin hamileliligim boyunca da doğumdan sonrada iyi ki varsın bende seni çok seviyorum keşke yakin olabilsek senle dertlesmek bana yol göstermesini isterdim yaşım ve t ecrubemden dolayı hatalrim çok.oluyor ama senin gibi bir ablamin yanimda olmasını isterdim
Canımsın küçük kız kardeşim gibisin sende benim sana yazdıkca kız kardeşim gelir hep aklıma.... Uzakdanda olsa brn sana herzaman destek olurum keşke yakın olsak.... Sen üzülme canım benim minnağın daha iyi olur o zaman ❤

Sorgulama canım benim bence sende çok iyi bir anne olacaksın gözlemlerim o yönde.... Sadece hislerinle hareket et bak o zaman herşey daha iyi olur

Insallah cnm ya gecen gun saglık ocagndakı hemsıre bu cok bılınclı bı anne dedı kaynanama cok hısuma gttı:)

Kizlar bebegimin cok gazi var iki gundur.ne kendi uyuyor ne de beni uyutuyor.ıkiniyor mahfetti kendini.damla veriyom ama kar etmiyo.makati hep ikinmaktan kizarmis.napim var mi oneriniz

Bide cok kasiyo kendini.17 gunluguz.her saniye geriniyo cok yorulmus gibi.niye boyle acaba.annemde bu sabah gitti memlekete.oglumla agliyoz:(((((

Kizlar bebegimin cok gazi var iki gundur.ne kendi uyuyor ne de beni uyutuyor.ıkiniyor mahfetti kendini.damla veriyom ama kar etmiyo.makati hep ikinmaktan kizarmis.napim var mi oneriniz

Öasaj denednmı canım. Banyo yap yag ıle guzel bı masaj yap sıcak havlu katnına ayagına benm bıldklerm bnlar.. bıde topuguna acı elme yagınduysum yapmadm ama

Bide cok kasiyo kendini.17 gunluguz.her saniye geriniyo cok yorulmus gibi.niye boyle acaba.annemde bu sabah gitti memlekete.oglumla agliyoz:KK43:((((
Gaz damlalarının herkeste aynı etkiyi göstermediğini söyledi doktorum
Damlanı değiştirebilirsin doktorunu arayıp
Bir de masaj sıcak havlu uygulamaları yapanlar var iyi geliyormuş
Ayaklarını karnına çekip bırakma hareketi biraz işe yarıyor biz de
Bu gazlardan bir kurtulsak

Bide cok kasiyo kendini.17 gunluguz.her saniye geriniyo cok yorulmus gibi.niye boyle acaba.annemde bu sabah gitti memlekete.oglumla agliyoz:KK43:((((
Bize sap simplex gaz damlası o etkiyi yapmıştı bıraktık
Sürekli ıkınma gerinme inleme vardı

Öasaj denednmı canım. Banyo yap yag ıle guzel bı masaj yap sıcak havlu katnına ayagına benm bıldklerm bnlar.. bıde topuguna acı elme yagınduysum yapmadm ama
Ben yine yüz üstü yatırdım alıştı benimki iyice
Sırt üstü ya da yan yatırınca ıkınıp gerinip uyanıyo
Böyle karnının üstünde iyi geliyor galiba
Böyle de yanından ayrılamıyorum

damlalari kes sadece karnina zeytin yagi ile masaj yap.ben kestim damlalri ne gaz kaldi ne bisey.ikiniyo arada o da kaka yaoacgi gun o kadr

Merhabalar..benim bebiş hepinizin en küçüğü; malum 16 günlüğüz..çok şükür ilk günlere göre daha iyi hissediyorum..memeyi de daha kolay tutuyor artık:dua: ama bi sorum olacak sizlere; en başında göğüs ucum çok küçük olduğu için silikon uca başladık bebeğim de ona alıştı. Memeyi hiç almamasından daha iyi evet ama silikon ucu da bıraksın istiyorum..sonuçta her emzirmeden önce temizlesem de çok hijyenik gelmiyor..hem tenimle direk temas etsin istiyorum..her seferinde deniyorum ama 1 defa tutuyorsa mememi 9 defa tutmuyor..silikon uç kolayına geliyo sanırım..ne tavsiye edersiniz silikon ucu bırakmak için?
Benim de ayni sekilde silikon uçla emmeye başladı. O olmasa bebegimi emziremezdim. Bebegin büyüdükçe daha rahat tutacak benim 4 aralikta dogdu daha yeni yeni göğsümü tutuyor. Kendine ödev ver. Yavaş yavaş bıraktır. Önce silikon uçla ver sonra onu çek memeni ver. Emse bile kısa süre tutabilir. Böyle böyle alıştı benim bebegim. Sabırlı olmak lazım

resım yukleme ıcın denerim demıstım:KK48:kılıfı var sıcak su torbalarının o yeterlı degılmı canm gazını çıkarana kadr bırakayım o zamn
Ben ağlaması sizlamasi gecene kadar bekledim. Su torbasi sancıyı alıyor gaz basıncını azaltiyor. Masajla veya tiptipla cikarmasi gerek gazi

damlalari kes sadece karnina zeytin yagi ile masaj yap.ben kestim damlalri ne gaz kaldi ne bisey.ikiniyo arada o da kaka yaoacgi gun o kadr
Aaaalinda galiba dogru diyon keseyim.damlayi vermeden once gazi mazi yoktu.esim alistirdi damlaya.benim bebem gunde bi kac defa az ve sari kaka yapiyo.

Back