2017 Aralık Anneleri

Kapatacm Canm hayslısı,, akşam da baya oyalıyrm makatında yara olmuş ilaçlarını sürmek için altını açıyrm uyanıyor ama nafile gecemiz yine aynı alışkanlık oldu umarım hemen düzen e girer.. çok kötü uykusuzluk göz damarlarım ağrıyor Sağa sola bakarken çok zor

Aynen aksam 8de bır uykum geldı beynım uyustu resmen esımde kendnce saka yapıyo falan ondan aldm sinirimi

Ben her dinlediğimde niyese ağlıyorum hayat çok acımasız insanlar çok acımasız... Çocuklarımız güçlü durmayı gerçekten bizden öğreniyorlar Rabbim hepsini kötü kalplerden korusun.....

Amın bunyuzden bıze cok ıs dusuyo kendımı sorguluyorm hep

Kizlar il sağlik müdürlüğünü aradim 1 saat once topuk kani sonucu için kistik fibrozis değeri 59.69 a düşmüş yani temiz çıktı tahlil allaha binlerce kez şükürler olsun bu yasadiklarimdan sonra yüce rabbim benim yuzumu güldürdü sonucun temiz olması herşeye herkese değer darısı diğer sonuç bekleyenlere olsun i nsallah

Hadi gozun aydin cnm benim Rabbim tum sikintilarini gidersin insallah.

Kizlar il sağlik müdürlüğünü aradim 1 saat once topuk kani sonucu için kistik fibrozis değeri 59.69 a düşmüş yani temiz çıktı tahlil allaha binlerce kez şükürler olsun bu yasadiklarimdan sonra yüce rabbim benim yuzumu güldürdü sonucun temiz olması herşeye herkese değer darısı diğer sonuç bekleyenlere olsun i nsallah

Gozunaydnm cnm:)

denedım yıne beceremdım bıraz daha ugrasırım olmadı pes :110:

sıcak su torbasını karnının ustunde kac dk bekletım canm
Sen bilirsin ben dakika tutmadim. Cok sicak olmasin aman dikkat et o daha bebek ona göre. Havluya da sar istersen

Merhabalar..benim bebiş hepinizin en küçüğü; malum 16 günlüğüz..çok şükür ilk günlere göre daha iyi hissediyorum..memeyi de daha kolay tutuyor artık:dua: ama bi sorum olacak sizlere; en başında göğüs ucum çok küçük olduğu için silikon uca başladık bebeğim de ona alıştı. Memeyi hiç almamasından daha iyi evet ama silikon ucu da bıraksın istiyorum..sonuçta her emzirmeden önce temizlesem de çok hijyenik gelmiyor..hem tenimle direk temas etsin istiyorum..her seferinde deniyorum ama 1 defa tutuyorsa mememi 9 defa tutmuyor..silikon uç kolayına geliyo sanırım..ne tavsiye edersiniz silikon ucu bırakmak için?

Merhabalar..benim bebiş hepinizin en küçüğü; malum 16 günlüğüz..çok şükür ilk günlere göre daha iyi hissediyorum..memeyi de daha kolay tutuyor artık:dua: ama bi sorum olacak sizlere; en başında göğüs ucum çok küçük olduğu için silikon uca başladık bebeğim de ona alıştı. Memeyi hiç almamasından daha iyi evet ama silikon ucu da bıraksın istiyorum..sonuçta her emzirmeden önce temizlesem de çok hijyenik gelmiyor..hem tenimle direk temas etsin istiyorum..her seferinde deniyorum ama 1 defa tutuyorsa mememi 9 defa tutmuyor..silikon uç kolayına geliyo sanırım..ne tavsiye edersiniz silikon ucu bırakmak için?
Of valla aynı dert bende de var. 2 ay oldu hatta bizim. Alıştı iyice ve hala tek gogsumde göğüs ucum yok. Zorlayınca da çok sinirleniyo agliyo

Sen bilirsin ben dakika tutmadim. Cok sicak olmasin aman dikkat et o daha bebek ona göre. Havluya da sar istersen
resım yukleme ıcın denerim demıstım:KK48:kılıfı var sıcak su torbalarının o yeterlı degılmı canm gazını çıkarana kadr bırakayım o zamn

Bizde 22 günlük olduk :) meme ucum normal olmasına rağmen bi ara benimki de inatlaşıp silikon uçla tutuyordu memeyi. Biraz emdirip çekiyordum ağzından,dayıyordum memeyi :) artık unuttu silikon ucu :)

uykudayken göğsünü vermeyı dene cnm her emzırmede ılk once gogsunu ver cok zorlarsa ucu tak

Back