Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 Ankara Medikalpark Hastanesi
- Konu Sahibi shndrr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- medikalpark - 2017 gebe -
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2017
- 100
- 68
- 13
Ben medikalparka gidiyorum , Baran Celtemenin eşi Pınar Telli Celtemen. Şuanda memnun gibiyim . Ama bazen sinir kat sayımı yükseltitor gerek hastane gerek dr. Arkadasınız neden memnun kalmamış?Bir arkadaşım daha yeni gitti bende orayı düşünüyorum gebelik olduğunda. Arkadaşım Baran Celtemene gitmiş memnun kalmamış. Medicalparktan doktor tavsiyesi olan var mı?
Ben medikalparka gidiyorum , Baran Celtemenin eşi Pınar Telli Celtemen. Şuanda memnun gibiyim . Ama bazen sinir kat sayımı yükseltitor gerek hastane gerek dr. Arkadasınız neden memnun kalmamış?
arkadaşımın ilk hamlieliği ve yeni hamile kaldı haliyle heyecanlı Baran bey ne tahlilleriyle ilgili ne de muaynede açıklama yapmamış, sürekli alakasız konularda sohbet etmiş.
- 16 Mart 2017
- 100
- 68
- 13
Anladım , gerçekten sinir bozucu bir durum olmalı. Bende çok düşünmüştüm Baran bey daha iyi ona gidin diye çok kişiden duymuştum. Benim Pnar hanımla pek sorunum yok soru sorarsan cevap alıyorsun sana uzun uzun anlatıyor korkmaman gerektiğini söylüyor ,neler yapabilirsin onları söylüyor ama tarama testinde bir gerginlik yaşamıştık kuruntulu bir insansanız ve özel hastanelerdeki genel sıkıntıları yaşarsınız.arkadaşımın ilk hamlieliği ve yeni hamile kaldı haliyle heyecanlı Baran bey ne tahlilleriyle ilgili ne de muaynede açıklama yapmamış, sürekli alakasız konularda sohbet etmiş.
hastane açısından fikriniznedir? çalışanların ilgisi saygısı testlerin ücretleri? bende arkadaşımda sırf evimize yakın diye düşündük yoksa memoriala gidicez beğenmezsekAnladım , gerçekten sinir bozucu bir durum olmalı. Bende çok düşünmüştüm Baran bey daha iyi ona gidin diye çok kişiden duymuştum. Benim Pnar hanımla pek sorunum yok soru sorarsan cevap alıyorsun sana uzun uzun anlatıyor korkmaman gerektiğini söylüyor ,neler yapabilirsin onları söylüyor ama tarama testinde bir gerginlik yaşamıştık kuruntulu bir insansanız ve özel hastanelerdeki genel sıkıntıları yaşarsınız.
- 16 Mart 2017
- 100
- 68
- 13
İşin gerçeği bende evime yakın diye orayı seçtimdoğum sigortası yaptırdım 4500tl , 10muayine +tetkitler+ doğum . Her kontrolde devlet katkısı 15tl veriyorum onun dısında bir ödemem hiç olmadı. Detaylı ultrason pakete dahil değil ama medikalparkta yaptırmak isterseniz %50 indirimi var ben yinede orda yaptırmadım Eyüp Ekiciyi çok övdüler ona gittim.hastane açısından fikriniznedir? çalışanların ilgisi saygısı testlerin ücretleri? bende arkadaşımda sırf evimize yakın diye düşündük yoksa memoriala gidicez beğenmezsek
Kızlar bugün pınar telli celtemen 'surup muayene ve simir testi aldırmak için gittim.gayet iyi güler yüzlü alakalı ilgili idi.memnun kaldım.eli de hafif..Benim alttan muayene fobim vardı oğlum iki yaşında korkumdan gidememistim.boylelikle fobimide yenmiş oldum.muayene de adresim belli oldu artık dogruuu pınar hanıma..
Muayene ücreti : 133 TL
Simir : 52 tl
Muayene ücreti : 133 TL
Simir : 52 tl
Bende çok istiyorum özellikle hamile yogası nefes tekniği ile doğum çok kolay oluyormuş giden arkadaşların öyle söylemişti Bildiğiniz bir yer var mıBatıkent yakınlarında oturan hamişler birlikte yoga ya da pilatese başlasak ne dersiniz?
İşin gerçeği bende evime yakın diye orayı seçtimdoğum sigortası yaptırdım 4500tl , 10muayine +tetkitler+ doğum . Her kontrolde devlet katkısı 15tl veriyorum onun dısında bir ödemem hiç olmadı. Detaylı ultrason pakete dahil değil ama medikalparkta yaptırmak isterseniz %50 indirimi var ben yinede orda yaptırmadım Eyüp Ekiciyi çok övdüler ona gittim.
merhaba, yaptırdığınız doğum paketi hem normal hem sezeryanı mı kapsıyor yoksa ayrı ayrı mı ucretlendirmesi?
- 16 Mart 2017
- 100
- 68
- 13
İmc sigorta esengül hanından yaptırdım. Benim planlarım normal doğumdu ama hayırlısı buymuş bazı sıkıntılar yasadık acil olarak sezaryene alındım ve çok şükür evladım kucağımda 2bucuk ayı bitirdik bile İstersen numarasını verebilirim ya da internetten doğum Sigortası falan diye de bulabilirsin.Bende çok istiyorum özellikle hamile yogası nefes tekniği ile doğum çok kolay oluyormuş giden arkadaşların öyle söylemişti Bildiğiniz bir yer var mı
- 16 Mart 2017
- 100
- 68
- 13
Bu arada ikisininde fiyatı aynı epidural oldum ben fark ödemedik.merhaba, yaptırdığınız doğum paketi hem normal hem sezeryanı mı kapsıyor yoksa ayrı ayrı mı ucretlendirmesi?
Bnm doğum yaptigim hastane Hrs kavaklıdere/operatör Dr Ömer Altun..gorumcemin Batıkent Medical park Ertan ÖztürkArkadsşlar burda olanlar var mı?ben de zor durumdayım hastane konusunda..yardmnza ihtycm var..
Ya bnde Hrs de başladım şengül hanmla hayatımda grdüğüm en itici doktrdu..bi daha gtneyi düşnmyrum..medical park pınar hanımı dşnyrum..bilgnz var mı?Bnm doğum yaptigim hastane Hrs kavaklıdere/operatör Dr Ömer Altun..gorumcemin Batıkent Medical park Ertan Öztürk
:))) Bende ilk zmn bir iki kez ona gittim.ayni dusuncedeyim :))Ya bnde Hrs de başladım şengül hanmla hayatımda grdüğüm en itici doktrdu..bi daha gtneyi düşnmyrum..medical park pınar hanımı dşnyrum..bilgnz var mı?
Pınar Hnm a smear testi için gittim.sicak samimi geldi.eli hafifti.ama fikrim yok doğum için.ben alttan muayene de olmak için gitmistim
Anladım canım..çok tşk ederim ilgilndiğin için...:))) Bende ilk zmn bir iki kez ona gittim.ayni dusuncedeyim :))
Pınar Hnm a smear testi için gittim.sicak samimi geldi.eli hafifti.ama fikrim yok doğum için.ben alttan muayene de olmak için gitmistim
Ne demek rica ederim sağlıkla alın bebeğiniziAnladım canım..çok tşk ederim ilgilndiğin için...
arkadaşımın ilk hamlieliği ve yeni hamile kaldı haliyle heyecanlı Baran bey ne tahlilleriyle ilgili ne de muaynede açıklama yapmamış, sürekli alakasız konularda sohbet etmiş.
Ben memnun kalmıştım. İki doğumumu da baran hoca yaptırdı.