• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ankara doğum paketi ücretleri memnun kaldiginiz kadın doğum doktorları tavsiyeleriniz

Fcs92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
22
5
36
34
Ankara
Kizlar merhaba Tup bebejke 7 haftalik hamileyim daha kalp atisi duyulmadi bu hafta doktor muanem var Allah nasip eder ömür verirse ankarada olup fiyat olarak uygun ve memnun kaldiginiz doktorlari yazar misiniz Sukran cakmak istiyodum ama sadece doğum 6000 her muane de 300 tl lokman herkimde elif terziyi duydum ama çok yoğun olduğu çok ileri tarihe randevu veriyolar önereceğiniz doktor varmi

Selamlar,
Ben ilk gebeliğimde bir özel hastanede Dr. Meral Sönmezer ile takipte kaldım ve doğumumu o yaptı. Meral Hocam gayet iyi niyetli, kibar ve sabırlı tavrıyla bizi çoğunlukla rahatlattı. Çok tecrübeli ve becerikli bir hekim. Sanırım bu sayede herşeyimiz yolunda gitti. Şimdi 2. bebek planlarım için kendisiyle görüşüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Şuan kendi muayenehanesinde görev yapıyor, ama doğumu istediğiniz hastanede planlayabiliyorsunuz.

Kizlar merhaba Tup bebejke 7 haftalik hamileyim daha kalp atisi duyulmadi bu hafta doktor muanem var Allah nasip eder ömür verirse ankarada olup fiyat olarak uygun ve memnun kaldiginiz doktorlari yazar misiniz Sukran cakmak istiyodum ama sadece doğum 6000 her muane de 300 tl lokman herkimde elif terziyi duydum ama çok yoğun olduğu çok ileri tarihe randevu veriyolar önereceğiniz doktor varmi
Yine çukurambar'da Dr. Meral Sönmezer e takip oluyorum ben. Öneririm. Seveceğinizi düşünüyorum, hem çok tecrübeli hem de vicdanlı bir hekim kendisi.

Ben Yen’i Doğum yaptım balğat koruda hastane olarak güzel özellikle Doğum odaları ferah fiyat olarak 4 700 liraya paket ve içerisinde muayene +Doğum var şuan da 6000 lira olarak biliyorum doktor olarak Ahmet Özek Doğum yaptırdı ama hastası çok fazla o yüzden çok ilgilendi diyemem Doğumda son dakika geldi o kadar

Back