• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Bebeği Emir için Yâ Şafi Çekiyoruz

gunesli gunler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
11.896
25.514
798
Merhaba arkadaslar;

2017 Ağustos annelerimizden B bursa_83 ün bebeği Emir'imiz yoğun bakımda. Bebeğimizin bir an önce tekrar sağlığına kavuşması için "Yâ Şafi" esmasi ile dua etmek istiyoruz.

Herkesten bir tespih istiyorum yani 99 adet. Cuma gününe kadar çekebilecek olanların adını yazacağım. Cuma günü de duasını yapacağım. Siz de tespihi bitirdikten sonra Emir bebeğin şifası için dua ederseniz çok güzel olur.

Allah şimdiden kabul etsin dualarımızı inşallah.

Cigdemerdemm Cigdemerdemm - 6
M Minik kelebegim - 1
G GabrielOEmers - 1
hifanur hifanur
bensu06 bensu06
cigdemselvi cigdemselvi 6
Sensitivewitch Sensitivewitch
ya se min ya se min
E elif_ay
A AysheDuru
@beyazinci
T TubaSude
V valarmorghulis93
mihrimah80 mihrimah80
E ezgi80
Gretchen Grundler Gretchen Grundler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar;

2017 Ağustos annelerimizden B bursa_83 ün bebeği Emir'imiz yoğun bakımda. Bebeğimizin bir an önce tekrar sağlığına kavuşması için "Yâ Şafi" esmasi ile dua etmek istiyoruz.

Herkesten bir tespih istiyorum yani 99 adet. Cuma gününe kadar çekebilecek olanların adını yazacağım. Cuma günü de duasını yapacağım. Siz de tespihi bitirdikten sonra Emir bebeğin şifası için dua ederseniz çok güzel olur.

M Minik kelebegim - 1
G GabrielOEmers - 1
hifanur hifanur
bensu06 bensu06
cigdemselvi cigdemselvi
Okudum canim. Rabbim kabul etsin. Rabbim sifa versin inşaallah emir bebeğe

Merhaba arkadaslar;

M Minik kelebegim - 1
G GabrielOEmers - 1
hifanur hifanur
bensu06 bensu06
cigdemselvi cigdemselvi
ya se min ya se min
A AysheDuru
99 Ya Şafi çektim Allah şifa versin annesinin yüzünü güldürsün inşallah..

Merhaba arkadaslar;

M Minik kelebegim - 1
G GabrielOEmers - 1
hifanur hifanur
bensu06 bensu06
cigdemselvi cigdemselvi
ya se min ya se min
A AysheDuru
@beyazinci
T TubaSude
V valarmorghulis93
mihrimah80 mihrimah80
E ezgi80
Ben de çektim. Umarım iyileşir Emir bir an önce.

Bugün Cuma selalari verilirken Emir kuzumuzun duasını yaptım. Allah razı olsun duaları ile katılanlardan. Rabbim Emir'e sifa versin inşallah.

Back