- 28 Ağustos 2012
- 435
- 444
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.661
Ben bulamadım soruları. .yok canım, yinede bir bak sorulara ortalama birşey hesapla, eğer beklediğinden az gelirse itiraz edersin
canım her dersin kendi sayfasında çıkmış sınav soruları sekmesindeBen bulamadım soruları. .
9 dersten sınava girdim gulBenim bölümüm edebiyat. Yani İslam Düşünce Tarihi × 7 tane ders diyim siz anlayın. Hatta ondan daha yoğun olanları da var. Yaa hep şikayet ediyorum ama severek başladığım bölümden feci soguttular cidden.(
inkılap tahminimden de kötü geldi.çok kötü.aldığım en düşük not.
notlarımın üçü iyi üçü orta ikisi düşük.
Arapçam düşüklerin biri.o beni çok şaşırttı.beklemiyordum bu kadar yanlış
Ben daha üstten alır 3, 3 buçuk yilda bitiririm derken heralde daha coook sürecek.9 dersten sınava girdim gul.
donduracak mısın bu dönem öyle hatırlıyorum sanki.Ben daha üstten alır 3, 3 buçuk yilda bitiririm derken heralde daha coook sürecek.
Evet sizin Türk dili sorularına şöyle bir baktım. Onlar da cidden zor. Daha önce dediğim gibi 10 soru çalışınca yapılacak kadar orta zorlukta. Kalan 10 soru da hiç bilemesinler diye hazırlanmış. Yanlislar da götürürse birşey kalmıyor maalesef.. Arapça soruları da bilgi ağırlıklı hep. Temeli olmayanları daha çok zorlar. 9 ders de çalış çalış bitmez.Senin son mu bu dönem.
evet 2. Yılım .Ben daha üstten alır 3, 3 buçuk yilda bitiririm derken heralde daha coook sürecek.
Evet sizin Türk dili sorularına şöyle bir baktım. Onlar da cidden zor. Daha önce dediğim gibi 10 soru çalışınca yapılacak kadar orta zorlukta. Kalan 10 soru da hiç bilemesinler diye hazırlanmış. Yanlislar da götürürse birşey kalmıyor maalesef.. Arapça soruları da bilgi ağırlıklı hep. Temeli olmayanları daha çok zorlar. 9 ders de çalış çalış bitmez.Senin son mu bu dönem.
Bu sınavda okudum kadarı ile ilahiyat daha kolaydı diyorlar diğer bölümlere oranla,arapçayı veremezsen bahar döneminde sonra sınav var o sınava girersin mezun durumunda olacağın için.evet 2. Yılım .
Geçenyıl sadece arapça 1 den kalmıştım . Onuda acemilik oek çalışmadım . Düz lise olup arapça temelide olmayınca.
Sorular tanıdık gelsede ya cevapları yada soru şekli değiştirilmiş .
Yani geçemeyelim diye masus yapılmış gibi.
Geçmiş yılların sorularına bakıyorumda çok kolaymış ..
Bulcam bi hesapla kuzum türk dili 1.sınav 23.75donduracak mısın bu dönem öyle hatırlıyorum sanki.
2 doğrun gider 40 alırsın büyük ihtimalle ve kıl payı 35.küsür eder çan eğrisi için çan eğrisi düşük olursa ve ortalamanda 2 ve üzeri olursa kıl payı geçiyorsun.Bulcam bi hesapla kuzum türk dili 1.sınav 23.75
2.sınav 10 dogru büyük ihtimal 10 da yanlış en kötü ihtimalle .
Sonuç ne olur ???
5 dersimin ne gelecegini bilmiyorum bulcam sene sonu 3 derten tekrar sınava giriliyor lakin benim 3 dersten fazla olacak gibi . Sağlık olsun bakalım .Bu sınavda okudum kadarı ile ilahiyat daha kolaydı diyorlar diğer bölümlere oranla,arapçayı veremezsen bahar döneminde sonra sınav var o sınava girersin mezun durumunda olacağın için.
şubat gibi kayıt yenileme tekrar para yatıracaksınız parayı yatırdıktan sonra kitaplarınızı alırsınız 1.sınıf olduğunuz için üstten ders alma hakkınız yok.Üstten ders alma 4 yıllıklarda 2.sınıftan itibaren yapılır 2.sınıfta 3.sınıf dersleri 4.sınıfta 3.sınıf dersleri alınabilir ama tempo yüksek olur 2 gün boyunca hem sabah-hem öğlen sınava girilir ve farklı farklı okullarda olabilir.Kızlar 2.dönem için ne gibi işlemler yapıcaz
Yeniden kayıt mı olucaz, ne zaman para yatırıcaz, ilk sınıf olduğum için bilmiyorum, üstten ders nasıl alınıyo kitapları ne zaman verecekler
Kaldırılma olayı yok,aöf nün elinde olan birşey değil yök istedi aöf uyguladı mebcur birçok öğrenci üniversite yaptı zannediyor ama üniversite ile alakası yok.5 dersimin ne gelecegini bilmiyorum bulcam sene sonu 3 derten tekrar sınava giriliyor lakin benim 3 dersten fazla olacak gibi . Sağlık olsun bakalım .
Ha sana bir sorum olacaktı .
Bu arada bu 4 yanlış işi kaldırılacak çok kişi dondurmuş diye duydum . Senin kulagın deliktir varmı bir bilgin
Sorumsa , bu dönem diyelimki 3 dersten şartlı geçtim . Bahar dönemide kaydı dondurdum bu şartlı geçtiğim dersler be olacak ?
Hım anladım çok teşekkür ederim zaten üstten ders almak harcım değil bebeğim var meraktan sordum:)şubat gibi kayıt yenileme tekrar para yatıracaksınız parayı yatırdıktan sonra kitaplarınızı alırsınız 1.sınıf olduğunuz için üstten ders alma hakkınız yok.Üstten ders alma 4 yıllıklarda 2.sınıftan itibaren yapılır 2.sınıfta 3.sınıf dersleri 4.sınıfta 3.sınıf dersleri alınabilir ama tempo yüksek olur 2 gün boyunca hem sabah-hem öğlen sınava girilir ve farklı farklı okullarda olabilir.
Büyük ihtimal donduracagim arkadaşım. Vizede çalıştım zaten ama finalde deli gibi çalıştım desem yeri. Not alarak tekrarlarla. Çıkmış sorular konu sonu sorular boş kaldıkça çözerek ezberledim zaten. Çocuklar i ihmal etmek istemiyorum. İkinci dönem de böyle olursa ki artık her dönem daha da zorlastiriliyor daha da çok zorlanirip stres yapmis olacagim. Hayırlısı bakalım..donduracak mısın bu dönem öyle hatırlıyorum sanki.
canım Harikasın...Final sonuçlarım :
İletişim:100
Hukukun Temel Kavramları:100
Sosyal Politika:93,75
Sosyal Hizmet:93,75
Psikoloji:87,5
Sosyoloji:87,5
Türk Anayasa Hukuku:71,25
En çok Türk anayasa hukukuna sevindim desem yeridir.. O kadar zorlandımki 60 gelse öpüp başıma koyacaktım. Darısı başınıza inşallah kızlar
Ben senin yerinde olsam çok zor olan bir ya da iki dersi tamamen gözden çıkarırım . Diğerlerine ağırlık verip notlarimi yüksek tutarım. Nasılsa 3 ders sınavı gelmiş. Gözden çıkarmak derken konu okumayip sadece soruları çalışırım. Belki de sırf sorularla bile geçebilirsin. Sadece gördüğün sorularla hemen hemen 50 civarı alınabilir diye düşünüyorum.5 dersimin ne gelecegini bilmiyorum bulcam sene sonu 3 derten tekrar sınava giriliyor lakin benim 3 dersten fazla olacak gibi . Sağlık olsun bakalım .
Ha sana bir sorum olacaktı .
Bu arada bu 4 yanlış işi kaldırılacak çok kişi dondurmuş diye duydum . Senin kulagın deliktir varmı bir bilgin
Sorumsa , bu dönem diyelimki 3 dersten şartlı geçtim . Bahar dönemide kaydı dondurdum bu şartlı geçtiğim dersler be olacak ?
Buda bir seçenek tabi .Ben senin yerinde olsam çok zor olan bir ya da iki dersi tamamen gözden çıkarırım . Diğerlerine ağırlık verip notlarimi yüksek tutarım. Nasılsa 3 ders sınavı gelmiş. Gözden çıkarmak derken konu okumayip sadece soruları çalışırım. Belki de sırf sorularla bile geçebilirsin. Sadece gördüğün sorularla hemen hemen 50 civarı alınabilir diye düşünüyorum.