2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

İşletme daha avantajlı oluyor.Çocuk gelişimi de kreşlerde avantajlı olur ama çoğunlukla işletme.Ne okuyordunuz.
ben sosyal hizmetler okuyorum 2.üniversite olarak önceki bölüm öğretmenlik di ama özel sektör için kolay işe girebileceğim bölüm istiyorum önlisans olarak

O soruyu hatırlayamadım. Arapça kötüydü: (. Nasil çalışıyorsun arapçaya . Diğerlerine çalışmak bir nebze olsun kolay ama konu dil olunca daha zorlaşıyor sanırım.. ? :/
arapça kitabından konuyu anlamak imkansız.o yüzden konu videolarını izliyorum.
sanıldığı kadar zor değil aslında.benim de bu sınav iyi geçmedi.zorlandım.baya vakit harcadım.yine de yapamadıklarım var.
ama bence aöf Arapçası zor değil.kitaptan öğrenmeye çalıştığımız için bize zor geliyor.

ben sosyal hizmetler okuyorum 2.üniversite olarak önceki bölüm öğretmenlik di ama özel sektör için kolay işe girebileceğim bölüm istiyorum önlisans olarak
Adalet olabilir zaten 4 yıllık olduğu için kpss giremezsin adalet aslında daha çok kpss de iyi ama hukuk bürolarında çalışabilirsin.

Konuya hakim olsanız da bu yetmiyor. Mesela kelime bilgisi de xok olması lazım ki. Seçeneklerde bunu tercüme ederek eleyebilelim . Öyle değil mi.

büro yönetimi ve yönetici asistanlığı-lojistik,insan kaynakları yönetimi,,web tasarım kodlama olabilir bilişim alnında.

büro yönetimi ve yönetici asistanlığı-lojistik,insan kaynakları yönetimi,,web tasarım kodlama olabilir bilişim alnında.
Sağol canım bunları araştıracağım kendime hangisi uygunsa onu seçeceğim malesef şartlar sevdiğimiz mesleği yapmaya uygun olmayınca iş odaklı düşünüyor insan

Sağol canım bunları araştıracağım kendime hangisi uygunsa onu seçeceğim malesef şartlar sevdiğimiz mesleği yapmaya uygun olmayınca iş odaklı düşünüyor insan
öğretmenlik olarak neyi bitirdin.İstersen dgs ile de sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlarsın

yada kreşlerde,huzur evlerinde vs çalışabilirsin.

Konuya hakim olsanız da bu yetmiyor. Mesela kelime bilgisi de xok olması lazım ki. Seçeneklerde bunu tercüme ederek eleyebilelim . Öyle değil mi.
öyle tabi de.kelime bilgisinden çıkan soru sayısı bir en fazla iki.demek istediğim kitap çok yetersiz ama videolar izlenerek geçer not alınabilir.

öğretmenlik olarak neyi bitirdin.İstersen dgs ile de sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlarsın

yada kreşlerde,huzur evlerinde vs çalışabilirsin.
felsefe canım
evet 4 yıllığa tamamlayabilirim ama özelde de kamu da da çok alım olmuyor ve okul bitene kadar şans daha da azalacak gibi geliyor bana

Final sonuçlarım :
İletişim:100
Hukukun Temel Kavramları:100
Sosyal Politika:93,75
Sosyal Hizmet:93,75
Psikoloji:87,5
Sosyoloji:87,5
Türk Anayasa Hukuku:71,25
En çok Türk anayasa hukukuna sevindim desem yeridir.. O kadar zorlandımki 60 gelse öpüp başıma koyacaktım. Darısı başınıza inşallah kızlar

Benim bebiş diş çıkarıyor. Gece hiç uyumadı. O uykusuzlukta zor çözdüm soruları.. nerdeyse sınavı bırakıp uyucaktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…