- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.641
4 yıllık ilahiyat için de artık lys şartı gelmiş oda 2016 kadar ygs den alıyordu şimdi lys şartıda varmış puan türünü bilmiyorum onu bir araştırın isterseniz yeni bir uygulama .Bunu bilmiyordum ... :/
ben sosyal hizmetler okuyorum 2.üniversite olarak önceki bölüm öğretmenlik di ama özel sektör için kolay işe girebileceğim bölüm istiyorum önlisans olarakİşletme daha avantajlı oluyor.Çocuk gelişimi de kreşlerde avantajlı olur ama çoğunlukla işletme.Ne okuyordunuz.
arapça kitabından konuyu anlamak imkansız.o yüzden konu videolarını izliyorum.O soruyu hatırlayamadım. Arapça kötüydü: (. Nasil çalışıyorsun arapçaya . Diğerlerine çalışmak bir nebze olsun kolay ama konu dil olunca daha zorlaşıyor sanırım.. ? :/
Adalet olabilir zaten 4 yıllık olduğu için kpss giremezsin adalet aslında daha çok kpss de iyi ama hukuk bürolarında çalışabilirsin.ben sosyal hizmetler okuyorum 2.üniversite olarak önceki bölüm öğretmenlik di ama özel sektör için kolay işe girebileceğim bölüm istiyorum önlisans olarak
Konuya hakim olsanız da bu yetmiyor. Mesela kelime bilgisi de xok olması lazım ki. Seçeneklerde bunu tercüme ederek eleyebilelim . Öyle değil mi.arapça kitabından konuyu anlamak imkansız.o yüzden konu videolarını izliyorum.
sanıldığı kadar zor değil aslında.benim de bu sınav iyi geçmedi.zorlandım.baya vakit harcadım.yine de yapamadıklarım var.
ama bence aöf Arapçası zor değil.kitaptan öğrenmeye çalıştığımız için bize zor geliyor.
büro yönetimi ve yönetici asistanlığı-lojistik,insan kaynakları yönetimi,,web tasarım kodlama olabilir bilişim alnında.ben sosyal hizmetler okuyorum 2.üniversite olarak önceki bölüm öğretmenlik di ama özel sektör için kolay işe girebileceğim bölüm istiyorum önlisans olarak
Evet ondan haberin var .4 yıllık ilahiyat için de artık lys şartı gelmiş oda 2016 kadar ygs den alıyordu şimdi lys şartıda varmış puan türünü bilmiyorum onu bir araştırın isterseniz yeni bir uygulama .
Sağol canım bunları araştıracağım kendime hangisi uygunsa onu seçeceğim malesef şartlar sevdiğimiz mesleği yapmaya uygun olmayınca iş odaklı düşünüyor insanbüro yönetimi ve yönetici asistanlığı-lojistik,insan kaynakları yönetimi,,web tasarım kodlama olabilir bilişim alnında.
öğretmenlik olarak neyi bitirdin.İstersen dgs ile de sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlarsınSağol canım bunları araştıracağım kendime hangisi uygunsa onu seçeceğim malesef şartlar sevdiğimiz mesleği yapmaya uygun olmayınca iş odaklı düşünüyor insan
öyle tabi de.kelime bilgisinden çıkan soru sayısı bir en fazla iki.demek istediğim kitap çok yetersiz ama videolar izlenerek geçer not alınabilir.Konuya hakim olsanız da bu yetmiyor. Mesela kelime bilgisi de xok olması lazım ki. Seçeneklerde bunu tercüme ederek eleyebilelim . Öyle değil mi.
felsefe canımöğretmenlik olarak neyi bitirdin.İstersen dgs ile de sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlarsın
yada kreşlerde,huzur evlerinde vs çalışabilirsin.
4 yıllığın alımı varda 2 yıllığın yok.felsefe canım
evet 4 yıllığa tamamlayabilirim ama özelde de kamu da da çok alım olmuyor ve okul bitene kadar şans daha da azalacak gibi geliyor bana
Canım sorular yayınlandı ya, Doğrular *5 puan- yanlışlar *1,25 olarakNasıl hesapladın
Tek tek hesapladın.. ben program var sandım. . Ayy nasıl çözdüm hiç hatırlamıyorum. Çok uykum vardı.Canım sorular yayınlandı ya, Doğrular *5 puan- yanlışlar *1,25 olarak
yok canım, yinede bir bak sorulara ortalama birşey hesapla, eğer beklediğinden az gelirse itiraz edersinTek tek hesapladın.. ben program var sandım. . Ayy nasıl çözdüm hiç hatırlamıyorum. Çok uykum vardı.