2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Her bölümün kendine göre zorluğu var. Böyle düşünün . Ilahiyatta çok zor mesela ..
İlahiyatı da bitirdim. Arada çok fark var. Belki ilahiyat aşina olduğum için kolaydır ama yine de genel olarak bakınca ağır bir bölüm zaten Edebiyat.
 
Çok incelemistim ama göremedim. Bir daha bakayım ama yoğun olmayan bir bölüm olduğundan bu tür şeyleri de pek önemsemiyorlar gibi geliyor.
Insallah vardir inan isin kolaylasir
Bence butun derslere getirilmeli
Konu ozetinden kat kat daha faydali ve yararli bi uygulama
Hatta o uygulama var miydi daha onceden bilemiyorum ama
Tesekkur mesaji aticam
 
Önlisans olarak mi bitirdin ?
Evet önlisans. Yani AÖF olarak her bölüm artık kolay değil. Çalışmadan geçilir mantığı yok artık. Ama internette genel bir arama yaptirdigimda da bakıyorum yorumlara. Edebiyat okuyanlar aşırı zorluktan bahsediyor hep. Ona dayarak söyledim özellikle.

Neyse hayırlısı bakalım. Sonuçlar sürpriz olacak. Cevaplar aciklaninca bakmayacağım moralim bozulmasın erkenden diye.
 

Hayirlisi olsun canim bozma morelini belkide isaretlediklerin dogru cevaplardir.. :)
 
Islan düşünce tarihinde. Babanzade ahmed naim diye bir seçenek vardı . Soru da halifeliği önemsiz gören düşünür hangisiydi gibi bir soruydu. Onu ne yaptın ?
evet onu ben de yapamadım.salladım gibi.ali sedat mı ne sedatlı bi şey vardı onu yaptım.kitapta hiç öyle bi şey okumadım ben ya ya da hatırlamıyorum.diğerlerinin hepsi başlıklar halinde var kitapta.destekli salladım yanisen ne yaptın.
Arapçada eş anlam sorusu vardı bügün.kesben yaptım ben,sence?
 
Arkadaşlar sınavlar bitti inş hayırlı en iyi neticeler alırız.
biraz alakasız olacak ama birşey danışmak istiyorum size AÖF bölümlerinden özel sektörde hangi bölüm avantajlı iş bakımından bilginiz var mı ben bölüm tercih ederken iş odaklı değerlendiremedim Bilginize ihtiyacım var
 
hangi bölüm avantajlı bilemiyorum ama avantajlı olmayanı biliyorum.ilahiyat
 
O soruyu hatırlayamadım. Arapça kötüydü: (. Nasil çalışıyorsun arapçaya . Diğerlerine çalışmak bir nebze olsun kolay ama konu dil olunca daha zorlaşıyor sanırım.. ? :/
 
Her zmaan ümitvar oluyoruz iste yinede. Mesela 4 yıllık düşünüyorum ilahiyata geçişi . Benim tanıdığım bir kiz. Hafız. Yıllarca kurslara gitmiş. Geçici hocalık yapmış. Ama 3 kere dgsye girdi. Çalışdığı halde gene geçemedi. Bunları duyunca insan üzülüyor. Sonra sistem sürekli değişiyor. Her seyi zorlastiriyorlar. Okusan bitirsen,atanma problemi var. Isin için torpil bile var.. bilmiyorum nolacak..
 
İşletme daha avantajlı oluyor.Çocuk gelişimi de kreşlerde avantajlı olur ama çoğunlukla işletme.Ne okuyordunuz.
 
Bizim bölüm için dgs şartı hep vardı zaten . Geçiş yapılmıyordu 4 yıllığa sınavsız.. onu biliyorum yani.
Aöf de işletme ve iktisat fakültesi bölümlerine sınavsız geçiş yapılıyordu önceden geçen yıla kadar oda kalktı artık
 
Ygsye girmeyi düşünüyorum bir daha seneye. 4 yıllık ilahiyat için şansımı denicem kızlar. Bulunduğum şehir yazicam Sadec e. Hiç bir sey kaybetmem . O yüzden denemek istiyorum .. hayırlısı olsun . Eşimde destekçim şükür.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…