2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Ve finallerde gelip geceeeeeeer ♡ tatil baslar..

Iktisat, isletme cok kolaydi =)
Cok sukur bugun korktugum tip terimleri harika gecti 1 tane yapadim sadece =)

Ve ingilizce..
16 tanecik isaretledim oda emin olduklarim. Ingilizce icin yeter

Oh be..
Bitti sonunda.. !

Günlerce çalışıp sayfalarca notlar aldığım derslerle, geçen yıldan kaldığım ve öğleye kadar beklerken 3 saat boyunca bakarım nasılsa sorulara felan dedigim ders arasında hiçbir fark olmadığını farkettim. Öğrendim ki boşa o kadar bilgi hammalligina gerek yok. Sorularla konuları az çok öğreniyoruz. Zaten bizim bölümde kafadan 10 soruyu kesinlikle bilmesinler mantığıyla hazırliyorlar bir de onu farkettim.

Soru hazırlayanlara saygılarımı arz eder, insafa gelmeleri icin ricalarimi yollarım.

İslam düşünce tarihi ve tefsir kolaydı. Ama arapça ve inkılap zordu. Özellikle inkılap: @

Cok sukur bitti canim nisana kadar oh sinav stresi yok ♡
Mrb tebrik ederim ben sağlık yönetimi 1.sınıfım sizinle ortak derslerimiz var nasıl çalışıyorsunuz maşallah notlarınız güzel
Vizelere hazırlanmıştım notlarım 80 üstü ama finallere çalışamadım 11 aylık bebeğim var hastaydı hastaneye yattık çıktık çok zorlandım bu sefer
İşletme iktisat kolay demişsin ya bana zor geldi şaşırdım
Tbt hukuk tıbbi belgeleme fena değildi

Hadı bitti konuşak artık: )
dünküler kolaydı bence.sadece düşünce tarihinde zorlandım,onu yapamadım.
bugün tek kelimeyle hayal kırıklığıydı.şık eşitliği bile uygulayamadım.psikoloji ve fıkıh çok zordu diyemem ama beklemediğim yerden sorular vardı.
inkılap düşündüğümden bile kötü geçti,berbattı.eve gelince kitaba baktım,beş altı yanlıştan sonrasını kontrol etmedim.zaten vizem de düşüktü,ortalamamı yerlere çekti bu inkılap.

aklına takılan sorular varsa sor istersen,doğru mudur bilemem ama yaptığım cevabı söylerim.

Ben iktisatin vizesinde cok zorlanmistim birde ilk girisimde sinava, heyecan stres derken yine yuksek not aldim ama aslinda vizeden daha yuksek not almam lazimci cunku cok calismistim.

Bu sefer iktisati cok calismadim.

Sorularla ogrenelim kismi ve anlayabilcegim sekilde notlar cikardim iktisattan.. yeterli oldu..

Ozellikle sorularla ogrenelim kismina bakarsaniz, sinavda gelen sorularin , soru kaliplarina cok alisirsiniz ..

Atiyorum x in y egrisini kestigi minumum nokta nedir
Hop altta cevabi
Maksimum noktasi nedir
Hop altta cevabi

Seklinde calisirsaniz inanin soruyu okumanizla cevabi bulmaniz kolay oluyor..

Resmen kitaptaki grafikleri soru olarak soruyorlar..
Grafik yorumlamayi iyi bildikten sonra ve okudugunuz aciklamalara kendiniz ornek olusturarak cok iyi anlarsaniz..

Talep egrisini saga kaydiran sebep nedir diye soruldugunda
Ben her zaman soruya talep egrisini ciziyorum..
Saga kaymis seklinide ciziyorum sonrasini sıklara baka baka yorumluyorum. Cok kolay geldi..
Bugun anlam veremedigim tek soru buzdolabi dis macunu sampuan şıklari olan soruydu

ı

Tbt hukuk tibbi belgeleme gercekten kolaydi
Gecmia olsunn

Hımm anladım çooooooook teşekkür ederim başarılarınız daim olsun

Ben o soruyu buzdolabı yaptım oligopollü bişeydi dimi

İslam düşünce tarihi ve tefsir kolaydı. Ama arapça ve inkılap zordu. Özellikle inkılap: @
Benim bölümüm edebiyat. Yani İslam Düşünce Tarihi × 7 tane ders diyim siz anlayın. Hatta ondan daha yoğun olanları da var. Yaa hep şikayet ediyorum ama severek başladığım bölümden feci soguttular cidden. (

Huy Meselesi Sorularla öğrenelim de soru cevap mı var? Nerede bu ya. Ama kesin bizim derslerde yoktur o da. Deneme bile yok hepsinde. Ya hem doğru düzgün kaynak, konu anlatım videosu vs. yok hem de zor soru sormakta üstlerine yok. denemeleri de boşa kaydetmisim bir işe yaramadı.

Bir cok dersimin konu anlatim videosu var..
Mp3 anlatimi var..
E kampuse gir canim
Konu ozet pdfsinin hemen altinda
Sorular ile ogrenelim pdf si mevcut..
Deneme sinavlarida var..
Zaten deneme sinavlarinin bir cogu unite sonunda yer alan sorulardan olusmakta..
Eklenmesi icin mesaj atsan belki ekleme durumlari olabilir ..

Her bölümün kendine göre zorluğu var. Böyle düşünün . Ilahiyatta çok zor mesela ..

Çok incelemistim ama göremedim. Bir daha bakayım ama yoğun olmayan bir bölüm olduğundan bu tür şeyleri de pek önemsemiyorlar gibi geliyor.

Islan düşünce tarihinde. Babanzade ahmed naim diye bir seçenek vardı . Soru da halifeliği önemsiz gören düşünür hangisiydi gibi bir soruydu. Onu ne yaptın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…