2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

Ay kuzum kıyamam. Uzaklığın zorluğunu çok iyi bilirim. Biz de 2 yıl uzaktık sevgilimin üniversitesi dolayısıyla. Ama her ne kadar her gün görüşsek de birlikte aynı eve giremedikten sonra o da yetmiyor bir süreden sonra canım. Ama sabredin sonunda hiç ayrılmamak üzere birleşeceksiniz inşallah sonsuza dek.
Aynen dediğin gibi bütün arkadaşlarım anlaşıp bu yaz evlenmeye karar vermiş gibi ağustosun her haftası bir arkadaşım evleniyor. En azından bir söz-nişan yapıp adını koyabilseydik evliliğe bir adım daha yaklaşmış olurduk ama o da yok.
Senin ailen biliyor muydu peki canım? Ne diyorlar ilişkiniz konusunda

Evet kuzum ya sevdiğin insanla aynı evde yaşamak, bir ömür geçirmek kadar güzel ne olabilir ki... bize de sabretmek düşüyor canım...inşallah canım bu kadar bekliyoruz sonunda bizler de kavuşuruz sevdiceklerimize ayyy evet yaa herkes anlaşmış gibi her hafta birinin düğünü var benim psikolojim bozuluyor onları görünce ahhh ahh hiç sorma gitsin erkek arkadaşım temmuz sonu gibi aileler tanışsın gelelim Trabzon'a dedi de fakat bende 9 ayda çok şey yaşadığım için böyle pek kendi mi kaptırmak istemiyorum sonradan hep üzülüyorum daha öncede pek çok plan yaptık işi yüzünden hep bozuldu inşallah temmuz sonunda gelecekler ve nişan tarihi konuşulacak bende artık istiyorum tarihler kesinleşsin de şafak sayayım kıyafet bakmaya gideyim böyle kuruya bakmakla olmuyor o heyecanı yaşamak istiyorum ailem sıcak bakıyor erkek arkadaşımın dediğine göre onlarında ailesinden sorun çıkmazmış sıcak bakıyorlarmış dediğim gibi ne zaman tanışmaya gelirler nişan tarihini konuşurlar o zaman inanırım şuan hepsi uzak bir hayal gibi geliyor ... sizde durumlar nasıl tatlımm ?

canımmmm ben karacadan almıştım yemekseti kahvaltı seti çatalbıak seti bide tencere seti henüz kullanamadım tbi o ayrı =)

Beni de alırmısınz aranza. Bu arada pammukseker, eski ammavelakinmisin sen?:26:

hoşgeldin canım aramıza =) neler yapıyosun anlat =)

Ben istanbulda yaşıyorum kuzum. Sen?
Sevdiceğin çalışıyor mu peki canım senin?

Evet canım beniimm. Hoşgeldin aramıza. Nasılsın napıyorsun? İlişkin nasıl gidiyor.

canım istanbulda nerdesin bende istanbuldayım da

biz baya badireler atlattk pamukcum. sevgilm bir ara benden cok uzaklaştı psikolojisi bozuldu, iş arıyor bulamıyor falan ama ben hep destek oldm o beni ittiyse ben gururumu ayaklar altına alp yine gittim sırf sevgmden ama çok şükür o da hatasını anladı artk, son 1-2 aydır hersey yolunda gidiyr inş hep böyle olur.

hoşgeldin canım aramıza =) neler yapıyosun anlat =)

canım istanbulda nerdesin bende istanbuldayım da

merhaba. benm de 3 yılllık ilişkm var. bir ara ayrılr gibi oldk ama şimdi aramz iyi çk şükür Şimdi en byük engelimiz iş. Ben de kpssye hazırlanp sonu hüsranla bitenlerdenm canım. şimdi iş aramaya başladm, sevgilim de öyle.İş bulur bulmaz borç harç da olsa evlenmek istyorum sen neler yapyosun memnun oldm bu arada

benimde 2 yıllık bi ilşkim var canım bizde bi ara ayrıldık sonra onun yalvarmalarının sonucu barıştık alllaha şükür iyiyizşimdi ben çalışıyorum 7 yıldır benimkide köyde şimdilk oda memurluk sınavlarına giricek kuzum inşalllahhh kazanırsınız hepiniz hiç bi engel çıkmadan sevdicegimde içinde tabi =) 1 sene okulu var sonra askerlik canım bizde hemen evlenmek istiyoruz ama bi birikimimiz yok işte o birikimde olmuyo malesef =( hayırlısı allahtan rabbim tüm sevenlere yardım etsin sevdiceklerimize kavuştursun inşalllah bizi bende memnun oldm canım yaş kaç nerde oturuyosun canım sevgilin nerde yaşıyo

ikimz de ist. bayrampaşada yaşıyorz canım sen de ist.daymışsın galiba. neresinde oturuyosun? sevglnle ayrı şehrlerdesinz galiba? en azından çalışıyormuşsun cnm ona dua et. şimdiden çeyizini hazırlamaya başlamşsındır ne güzel. benm bir gelirim olmadığı için onu da yapamıyorm. sevgilm de öyle. napcaz bilmiyorm ama sevgiln memur olur olmaz ertelemeden evlenin bnce, bu 3 günlük dünyada sevdiceklermzden ayrı geçrmeye değer mi hiç para yüznden

canımmmm ben karacadan almıştım yemekseti kahvaltı seti çatalbıak seti bide tencere seti henüz kullanamadım tbi o ayrı =)
merak ettim canım resimleri var mı? bir de ne kadara aldığını hatırlıyor musun?
Ben de istanbul avcılardayım kuzum sen nerede oturuyorsun?
oh kuzum sizin tanışma tarihi çok yakın o zaman. çok heyecanlııı. İnşallah bir aksilik çıkmadan tanışmayı atlatıp nişan tarihinizi belirlersiniz. Bizim nişanı sözü geçtim daha tanışma adına bile hiç bir adım atılmadı ailem yüzünden. Babam tutturmuş "daha erken" diye. Tanışmayı kabul etmiyor Sevgilimin okulunu bahane etmeye başladı. Şimdi sevgilimin atlatması gereken bir dgs sınavı var. Eğer istediği puanı alıp hukuk'a geçiş yapabilirse bir bahanesi kalmayacak. Biz de eylül gibi tanıştırırız diye düşünüyoruz bir aksilik çıkmazsa. Aileler bir tanışsa gerisi çorap söküğü gibi gelecek de o aşamaya bir türlü gelemedik.
Tanışma için ne giyeceğini falan belirledin mi canım.ben daha belli olmadan düşünmeye başladım.
Canım çok üzüldüm aranızda kötü şeyler geçmiş olmasına ama önemli olan şu an iyi olmanız. Çok sevindim tekrar düzelmenize İnşallah iş de bulup hayırlısıyla güzel adımlar atarsınız sevdiceğinle. Sen önlisans kpss'sine girmeyecek miydin canım?:26:

Ben Trabzonda yasiyorum :) evet fotograflarini internetten bulur koyarim canim.. ama pc acinca suan telefondan giriyorum :)) Yakinda iste aksilik cikacak diye korkuyorum bi tanissalarda artik bende tarihim şu desem daha aylar incesinden nisan planini yapiyordum :) en kotusude nisan olursa arada zaman bakimindan cok az kalmis olacak sonrada iki ayagim bir pabuca girecek off off su kpss aciklansa da atanmis olsamm uzerimden yuk kalkacakta bakalim belki bir mucize olur :S hadi
Yaa ikna edemez misin tatlim... neden karsi cikarlar ki bugun olmazsa yarina gocup gideceksin yani ahh su babalar :) oo sevdicegin okuyordu degil mi zor okulu bahane etmeleri normal :/ en azindan aileler tanissada yuzuk taksaniz daaa iste baban onaylamiyor isin cok zor kuzummm olmadi gec karsisina konus anlat belki fikri degisir... ben taaaa aylaaaaar oncesinden dugunun hayalini bile yapiyordum :)) nisan icinde bir tane abiyecide begendigim oldu da sn son iki once tekrad gittim bu sefer baska bir modelini begendim :)) fikrim degisiyo durmadan :)) tek sabit olan sirt dekolteli ve balik modeli istedigim :) tabii abiyeleri goeunce heran fikir degisebilirim.. birde sirr dekolteli bir elbise nisan icin cok mu abartili olur acaba bilemedim kuzumm.. :/ bu arada sen nasil bir sey dusunuyorsun tatlim ?? Birde nisan mekani falan dusundunuz mu... degisik fikirlere acigimdir :) bu arada kacirmisim yazdilarinida aaaa sevdicegin askere evlenince mi gidecek bak iste onu aileler sorun eder :/ tuhhh keske o sekilde olmasaydi.. sen her turlu beklersinde iste aileler razi gelir mi kii zaten bizi anlayan yok her turlu zorluga raziyizda iste aileler boyle

Son düzenleme:

ne güzelll canım bende ist ümranyedeyim kusura bakma işin yogunlugunddan gelemedim canım ayrı yerlerdeyiz ama fazla uzak degiliz allahtan =) çalışıyorum canım hattta abimi evlendirdik 1 buçuk yıl oldu çeyizimi hazırlama derken bana göre şuan erken canım çünkü şimdi alsam seneye modası geçiyo alllahın izniyle sende biiş bulursun inşallah canım ahhh keşke hemen olsa hemen evlensek aynen öyle degmez ayrı geçirdigimi zamanlara bi önce evlenelim yaaaa =)

pamuk şekerimm hepsini 1200tl ye almıştım kuzum ama şimdi sor ki bana desenlerini faalan hatırlıyomusun hatıamıyorum canım çünkü alalı 7 sene oldu =) ama modelller çok güzeldi çokta begenerek almıştım ist ümranyede oturuyorum canım resimleri yok kuzum annem çıkarmayı düşünüyoyerinden o zaman çeker gönderirim olurmu

Evet canım inşallah,yerlerin açıklanmasını bekliyoruz...

Merhabalarrr. Topiği gördüm hemn katılmak istedim izninizle kendimi tanıtayım. Bn ve sevgilim 25 yaşındayız.eylül 2015 de evlenmeyi planlıyoruz.ama bana kalırsa bu gidişle 2016 a sarkar bizimkisi. Sevgilim uzun ugraslar sonucunda müfettişliğe atandı.bnde bu sene hazrlandım kpss ye ama kpsszede olarak sınavdan cıktım.boylelikle tüm hayallerinde sekteye uğrıcakk.şimdi iş arıyorum.hayatımda hiç çalışmadım ve hiç bir çeyiz eşyam yok.aileme yük olmadan herseyi kendim yapmk istiyorum.sevgilimle ayrı şehirlerde ilişkimiZi yürütmeye calışıorz o ankara ben istanbul...şimdilik bu kadar .zamnla ilşkimizde neler atlattık nasıl gecrdık koskoca 4 yılı anlatırım.evlilik hazrlıklarıyla ilgili pek birşey bilmiorum. Evlilik hazrlıkları sizinle güzel olucaga benziyooo umarım ole olur :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım sevgilim okuyor ama aynı zamanda kamuda çalışıyor da, o yüzden biz aileleri o konuda ikna ettik gibi. Sadece babam biraz naz yapıyor. ama okulunun bitmesini beklersek de 3-4 yıl demek. Daha fazla beklemek istemiyoruz. Şu an en büyük engel benim aslında. Maddi olarak biraz feraha kavuşsak her sey daha da kolaylaşacak. İnşallah kpss'den hayırlı ve güzel sonuçlar alırız da atanırız kuzum. O zaman nişanımızı çeyizimizi hemencik halledebiliriz. Ben henüz kıyafet bakma aşamasındayım canım, söz için siyah bir elbise düşünüyorum ama hala gönlüme göre bir şey bulamadım. Nişan kıyafetim de nişanımın nerde ve nasıl olacağına bağlı. Nişanım için deniz kenarında restaurant ayarlamak istiyorum. O da en az 4-5bin tl'ye mal oluyor az kişilik olsa bile. Ve kıyafetim de ona göre gösterişli olur. O anki maddi durumumuza bağlı yani her şey. Bir de bir sürü sevimli hediyeler çıkmış nişanda davetlilere dağıtmak için. Onları da araştırıyorum, ilerleyen zamanlarda paylaşırım
Sen nişanı nerde yapmayı düşünüyorsun canım, sırt dekoltesi abartı olmaz bence, sade elbiselerde sırt dekoltesi çok hoşuma gidiyor benim.
Kuzum çok iyiymiş.En azından aradan çıkarmışsın. Ben de ramazan geçsin de gidip mağaza mağaza dolaşacağım yemek ve kahvaltı takımı için. Resmini de çıkarınca bekliyoorum canımm
Evet canım inşallah,yerlerin açıklanmasını bekliyoruz...
İnşallah gönlünüzdeki en hayırlı yer gelir kuzucum. Hemencik göz açıp kapayıncaya kadar gelir sevdiceğin.
Bir kpsszede yoldaşım daha gelmiişş Hoşgeldin canım aramıza Öncelikle kpss için geçmiş olsun. Bir çok insan aynı durumdayız yalnız değilsin. Bizim de atama durumum olsaydı 2015 olur bi umut diye düşünüyorduk ama şimdi çok zor gözüküyor. Gerçi sevgilime kalsa hala 2015 ama ben biraz daha gerçekçi düşünüyorum sanırım. Aman bu topiği açtığımı görmesin
En azından sevgililerimiz çalışıyor canım iyi açıdan düşünelim
Benim de henüz sadece baharat takımım var çeyiz olarak. Beraber hazırlayacağız çeyizlerimizi inşallah Senin bölümün neydi canım?

Hepimize geçmişler olsun. Evet onlar bari çalışıyoo ama tek taraflada olmuo.bugun yıne konuştuk.sevgilim guzel bi işe girersem daha erken evlenebiliriz dio.borca girmeye korkmıcaz o zamn.şuan kafam karışık nerden başlıcam iş hayatına bilemiyorummm

merhaba canım hoşgeldinn =) nasılsın benimkide memur olmak için çabalıyo hayırlısı herşeyin herkes soruy ne zaman evlilik vs diy tarih yok hiçbişey yok bakalım ne olcakbizim bençalışıyorum sevgilim ve ben 26 yaşındayız kadar güzzellen azından seninki mufettişlige atanmş

evettt kuzummm onlar aradan çıktı dün nette karaca takımlarına bakarken baharat takımımı buldum çok sevindim =) bence magaza magaza dlaşmana gerek yok tatlm netten bak ve siteye sor ben öyle yapıyorum bitane tepsi takımı yptırmıştım onlarında resmini buldum =) atıcam kuzum allahın izniyle bi çıkarsında yerinden bide önlük yaptırmıştım ben =) anı defterimi bile almıştım takı kurdelası =)

babanı da ikna edersiniz sıkma sen canını aaa daha sevdiceğinin okulunun bitmesine epey varmış haklısın kuzumm hiç beklemeyin kıyın nikahı gitsin sevenler artık kavuşsun yani mademki anlaşıyorsunuz... ooffff yaa hep şu kpss işi bozuyo benimde işimin olması için atanmam gerekiyo bol bol dua edelim inşallah bu yıl atanırız canım allahtan ümit kesilmez belki bir mucize olur :26::18: biz kızlar zaten siyahtan vazgeçemedik gitti evet bende sade elbiselerde sırt dekoltesini beğeniyorum canım :)) sizin işler olsun herşeye yavaştan karar verirsiniz sonuçta bu işler bir kereliğine oluyo... evet açık hava olunca fiyatlar artıyo... benimde aklımda havuzbaşında nişan gibi düşüncelerim varda henüz karar veremedim yağmur yağarsa hiç hoş olmaz

Hoşbulduk canım.sabredin sabır gercekten cok onmli.müfettişliğe atandı ama atanana kadr cok sey cektık.ayrı ıllerde altı ayda bir görüştüğümüz oldu ondada bi kaç saat görebildik birbirimizi.ne ozel gunlerimizi bildik ne başka birşey.birbirimizi gormediğimzden cok kavgalar ettık ama sonunda cektığımize degdi.şimdi sıra bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…