- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
-
bızde 2016 da evlencez( 2013 de baslamıstık bız gecen yıl bugunlerden bı gundu
Merhaba Pamuğum,topiğin hayırlı olsun.
İnşallah samimi,sıcak,güzel dostlukların kurulduğu bir topik olur.Bizim hikayemiz de ayrı bir komik.4 yıl boyunca arkadaştık,mezuniyete 15 gün kala
sevgili olduk.O matematik öğretmenliğini bitirdi ve atandı. Ben atanamadım ve tekrar hazırlanıyorum.Ağustos'ta ya da en geç Kasım'da askere gidecek inşallah. Gelince nişan,senesine de düğün dedik ama...Kul yazar,kader gülermiş.
Hakkımızda hayırlısı.Ben de buradayım artık.
Aşkınıza da kocaman maşallah.
Oleey, benim pek çok sevdiğim kuzum da gelmiiş, hoşgelmiişÇok teşekkür ederim canımm, çok güzel dostluklar edineceğimize şimdiden emin olmaya başladım bile
Sizin de şu anki durumunuz bizimkine çok benziyor canım. Ama şuna dua edelim ki sevdiceklerimiz atandıYoksa 2016 bile hayal olabilirdi Burada birlikte düğünlerimize, nişanlarımıza gün saydığımız günleri de görürüz inşallah..
Bu arada senin kpss hazırlıkların nasıl gidiyor tatlım?
Size ve aşkınıza da kocamaan bir maşallah.
Allah aşklarımızı korusun, sonsuza dek kavuşabilmeyi nasip etsin inşallah.
selam kızlarr ben de geldimm tabi aranıza alırsanızzz
Şimdilik kimse yok pek canım,hoş geldin.
olsun canıım hoşbuldukk biz varız ya yeterrr
Sen nişanlıymışsın.Düğünle arası epey olacak galiba.
evett canımm yine de garanti değil 2016 olacağı 2015 sonu da olabilirr muhtemelen 2016 baharı olacak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En hayırlı zaman olsun inşallah hepimiz için.
Merhaba :) bende 2016-2017 gelini olmak istiyorum yani tahminen bu yıllar olacak
Merhaba :) bende 2016-2017 gelini olmak istiyorum yani tahminen bu yıllar olacak
Hakkınızda hayırlısı canım.Kendinden bahsetsene.
hoşgeldinn canımm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla cnm nasıl bahsetsem :) sevdiğim insanla iki yıla kadar resmi bir adım atmayı bekliyorum.Şuan iş aramakla meşgulüm daha para biriktiricem falan biraz yol var önümde onları aştık mı tamamdır :) sen çalışıyor musun ?
hoşbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?