2016'nın güzel gelinleri,mutlu yuvamıza giden yolda güzel dostluklar için buyrun...:)

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
Merhabalar fıstıklar
2 yıl öncesinden böyle bir topik açmak ne kadar mantıklı bilemiyorum ama insan bir zamandan sonra sevdiceğine kavuşacağı günü beklerken yanına aynı hisleri paylaşan bir yoldaş arıyor. Ve ben de aradığım yoldaşlarımın burada olacağını düşünerek açtım bu topiği.
Mutlu yuvalarımıza giden 2 yıllık süreçte güzel dostluklar edinip, birbirimizin mutlu anlarını paylaşıp, dertli anlarında destek olmaya var mısınız? Öyleyse kendinizi, ilişkinizi tanıtarak başlayabilirsiniz pek sevgili kaderdaşlarım.

Ben başlayayım hemen:
22 yaşındayım, sevgilim ise 25.
5 yılı geride bıraktık ilişkimizde
Ben şu an yüksek lisans yapıp aynı zamanda üniversitede bir projede çalışıyorum ve de kpss'ye hazırlanıyorum.
Erkek arkadaşım ise geçen yıl kamuya atandı ama kendisi pek bir idealist olduğundan9:) şu anda açıkögretimden adalet myo'yu bitirip dgs'yle hukuk'a geçiş için hazırlanıyor. (Aslında bu konuyla ilgili çok uzun bir hikayemiz var ama onu ilerleyen zamanlarda paylaşırım.)
Anlayacağınız bu yıl bizim sınav yılımız. Biz okullar bitince 2014-2015 gibi evlenmeyi hayal ederken hayat şartları mutluluğumuzu 2016'ya kadar erteledi. Açıkçası sevgilim hala 2016 fikrine alışmış değil, ona göre haftaya bile evlenebiliriz
Ama malesef maddi olarak toparlanabilmem ve tüm ihtiyaçlarımı karşılayabilmem için önce atanmam sonra da 1 yıl kadar para biriktirmem gerek... Ve bu da 2016 demek..

Bu arada aramızda henüz söz-nişan yok. İnşallah bu yıl sonu sınavlardan kurtulup atamalar, yerleşmeler olduktan sonra düşünüyoruz.
Ben çok uzun anlattım, şimdilik bu kadarı yeterli sanırım.

Allah hepimize hayırlısıyla mutlu yuvalarımıza girip sevdiceklerimizle ömür boyu mutlu, masal tadında bir hayat yaşamayı nasip eder inşallah.
Burada çok güzel dostluklar kuracağız inanıyorum.
Sevgilerle...

bızde 2016 da evlencez( 2013 de baslamıstık bız gecen yıl bugunlerden bı gundu

Merhaba Pamuğum,topiğin hayırlı olsun.

İnşallah samimi,sıcak,güzel dostlukların kurulduğu bir topik olur. Bizim hikayemiz de ayrı bir komik.4 yıl boyunca arkadaştık,mezuniyete 15 gün kala
sevgili olduk. O matematik öğretmenliğini bitirdi ve atandı. Ben atanamadım ve tekrar hazırlanıyorum.Ağustos'ta ya da en geç Kasım'da askere gidecek inşallah. Gelince nişan,senesine de düğün dedik ama...Kul yazar,kader gülermiş.

Hakkımızda hayırlısı.Ben de buradayım artık.

Aşkınıza da kocaman maşallah.

Son düzenleme:

Oleey, benim pek çok sevdiğim kuzum da gelmiiş, hoşgelmiiş Çok teşekkür ederim canımm, çok güzel dostluklar edineceğimize şimdiden emin olmaya başladım bile
Sizin de şu anki durumunuz bizimkine çok benziyor canım. Ama şuna dua edelim ki sevdiceklerimiz atandı Yoksa 2016 bile hayal olabilirdi Burada birlikte düğünlerimize, nişanlarımıza gün saydığımız günleri de görürüz inşallah..
Bu arada senin kpss hazırlıkların nasıl gidiyor tatlım?
Size ve aşkınıza da kocamaan bir maşallah.
Allah aşklarımızı korusun, sonsuza dek kavuşabilmeyi nasip etsin inşallah.

Evet canım durumlarımız gerçekten benziyor.Ama gerçekten sevdiceklerin atanması büyük bir artı.Şükürler olsun. Nişan,düğün ve hamilelik takvimleri...

Ben de memurluğa yükleniyorum canım.Öğretmenlik bitti gibi bir şey. Hayırlısı artık. Teşekkür ederiz.

Kimsecikler yazmamış.

Sevdiceğim haftasonu benimleydi. Çok güzel zaman geçirdik ve içim acıyarak uğurladım.Çünkü bir daha ne zaman göreceğimi bilmiyorum.

Sağ olsun,sağlıklı olsun da...İnşallah en kısa zamanda görüşürüz.

Ağustos'ta askere gidiyor.Kısa dönem inşallah.Dönüşte de hazırlıklara ufaktan başlarız inşallah.

Hakkınızda hayırlısı canım.Kendinden bahsetsene.

Valla cnm nasıl bahsetsem :) sevdiğim insanla iki yıla kadar resmi bir adım atmayı bekliyorum.Şuan iş aramakla meşgulüm daha para biriktiricem falan biraz yol var önümde onları aştık mı tamamdır :) sen çalışıyor musun ?

hoşgeldinn canımm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşbulduk canım

Malesef. Atanamamış Türkçe öğretmeniyim,sınava hazırlanıyorum.Sevgilim geçen yıl atandı.Ağustos ayında askere gidecek,biz de dönünce ya da yaza düşünüyoruz ama bakalım.

Ben de böyle bir başlık arıyordum linkam da burdayms

ben de gelebilir miyim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…