2016'da Sinemaseverlerin Heyecanla Beklediği Yabancı Filmler

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
Sinema tarihi her geçen gün gelişmekte olan ve insanların ilgi odağının yüksek olduğu bir sektör. Bu da demek oluyor ki eskiyen oyuncular tek düze giden yönetmenler ve aynılaşan senaryolar ile birlikte artık sinema severlerin ilgisini çeken etkilenebileceği filmler bulması çok zor. Ancak filmlerde yeni ve farklı bir heyecan arayan sinema severler için bu yıl oldukça verimli geçecek.

Deadpool

Şimdiden merakla beklenen ve vizyon tarihi için gün sayan filmlerin etkisi ne derece etkili olur bilinmez. Türk ve yabancı yapımların iyi veya kötü bu yıla damga vuracağı kesin. Bizde merakla vizyon tarihlerini bekleyip filmleri izledikten sonra hayal kırıklığı mı yoksa başyapıt mı olduğuna karar vereceğiz. Bakalım bu yıl hangi yabancı güzel filmler bizi bekliyor?

Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 – Allegiant: Part 1

Batman v Superman: Adaletin Şafağı – Batman v Superman: Dawn of Justice

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı – Captain America: Civil War

X-Men: Apocalypse – X-Men:Kıyamet

Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Half Shell

Warcraft

Sihirbazlar Çetesi 2 – Now You See Me: The Second Act

Star Trek Beyond

İntihar Timi – Suicide Squad

Gambit

Doctor Strange

Fantastik Canavarlar Nelerdir Nerede Bulunurlar? – Fantastic Beasts and Where to Find Them ?

Star Wars Anthology: Rogue One

Assassin’s Creed

Fantastik filmleri pek sevmediğim için benim ilgimi en çok Sihirbazlar Çetesi çekti doğrusu. Özellikle Morgan Freeman ve Michael Caine'in oynadığı filmler izlenir derim. İlk ikisini izlememiştim, hemen bir bakmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…