• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yilinda Muhammed Dilbere ameliyat olanlar ve olacaklar gelebilir mi.? lütfeen

buketim_0688

hEp sEvdim sEni..
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.279
1.084
333
Arkadaslar ben muhammed beye ameliyat olmayi dusunuyorum. Kendisine cok guveniyorum. Ama ameliyat olmus hastalarla irtibata gecemedim.. cok eskiden olanlarin öncesi ve sonrasini gordum sadece. Yok mu bu sene ameliyat olan.? Yardimci olur musunuz lutfen arkadaslar. Zaman daraliyor.. ben sıkınti yasayan duymadim pek.. bi iki tane karalamak icin cikanlari okudum sadece.. onlar da soyleyip kactilar sanirim. Tamam illaki vardir olumsuz ornekler ama, o talihsiz arkadaslar neydi neden oldu diye aciklama yaparlarsa da sevinirim.. yorumlarinizi bekliyorum

Sosyal aglarda bakiyorum hep.. yeni ameliyat olanlarin fotolarini goremiyorum. 2 yillik hasta 1 yillik burun vs var.. ben son olanlari ve onlarin memnun kalip kalmadiklarini merak ediyorum

whatsapdan görüştüm uçuk fiyatlar ya talep fazla olunca fiyatları arttırıyorlar
Kac dediler size.? Revizyon fiyati herkeste ucuk zaten.. muhammed beyin fiyati da son 2 senede biraz daha artmis sanirim ben de farkettim ama emre ilhan beyin fiyatini duyunca şok oldum asil.. o kadar cok kisi emre beye gitmek istiyorki.. sadece zenginler gelsin mantigiyla galiba ilk ameliyati bile 15 binden basliyormus.. ne de olsa talep cok diye dusunulebilir dogal olarak.

Kac dediler size.? Revizyon fiyati herkeste ucuk zaten.. muhammed beyin fiyati da son 2 senede biraz daha artmis sanirim ben de farkettim ama emre ilhan beyin fiyatini duyunca şok oldum asil.. o kadar cok kisi emre beye gitmek istiyorki.. sadece zenginler gelsin mantigiyla galiba ilk ameliyati bile 15 binden basliyormus.. ne de olsa talep cok diye dusunulebilir dogal olarak.
Barış Çakırda 18 bin TL imiş mesela o da çok fazla 2017de 20 -22 olur herhalde:(

Kim hatali.? Ben degilimdir heralde dimi :)
yani olumsuz yorum yazan varsa herhangi bir doktor için söylüyorum bunu her doktor için geçerli yani illa o doktoru karalamak için söylemiyordur emin olun. ha karalama amaçlı söyleyen yok mudur vardır tabi ki. ancak dürüst bir şekilde yaşadığı olumsuzlukları söyleyen de vardır içlerinde....

yani olumsuz yorum yazan varsa herhangi bir doktor için söylüyorum bunu her doktor için geçerli yani illa o doktoru karalamak için söylemiyordur emin olun. ha karalama amaçlı söyleyen yok mudur vardır tabi ki. ancak dürüst bir şekilde yaşadığı olumsuzlukları söyleyen de vardır içlerinde....
Amaa gercekten bazi yorumlar cok belli oluyor. Bi kac dr un yorumlarini okurken dikkat ettim de "sakin o dr a gitmeyin benim burnumu mahfetti " seklinde msj yazan ve kimseye bi daha cevap yazmayan uyeler gordum.. insanlarin aklinda acabaaalari olusturup gidiyolar. Yaz basima su su geldi diye demi.? Ben onlari kastediyorum.. her dr un muhakkak sanssiz hastalari da vardir illaki. Onlar da yazsinlar da biz de onlem alabiliyorsak alalim

Ben de muhammet bey e ameliyat olmayı dusunuyorum ama kararsızım :KK43: yaklasık ıkı yıldır doktor bakıyorum emre ilhan, emre uregen, bekir sivri, alp aslan yıldırım, muhammet bey... Arastırıyorum hep ama hala emın olamıyorum

Ben de muhammet bey e ameliyat olmayı dusunuyorum ama kararsızım :KK43: yaklasık ıkı yıldır doktor bakıyorum emre ilhan, emre uregen, bekir sivri, alp aslan yıldırım, muhammet bey... Arastırıyorum hep ama hala emın olamıyorum
Ben 4 gun sonra olayim da insallah biraz fikir veririm size..

Back