- 2 Ocak 2015
- 236
- 58
- 43
- Konu Sahibi sindirellaa00
-
Şu anda bi fark yok canımFarketti mi gerçekten
Benim saçlarım kıvırcık da. Sunmuştu boya yüzünden tekrar suner kivirciklari bozulur diye çok korkuyorumŞu anda bi fark yok canım
Teşekkür ederiim canım yeni şampuan almıştım zaten evde de var malzemeler ekleyimKizlar ben sinemaki kurunu hic denemedimm ama yag bakimi yapiyorum 1. Ayi doldurdugum icin haftada bire dusurdum ama sampuanda bepanthen bemiks evin ve cam terebentin yagi zeytin yagi kullaniyorumm en son uc hafta once kendim kesmistimm sacimi baya bi uzadii hemdee artik farkediljyor
Canim ben sadece bakim yaglari ve vitaminlerlee bile 3 haftada gozle görülür bi uzama oldu cm olarak olcmedjmm ama 3 cm olmustur ama sık sık sac diplerine masajda yapiyomusjnnKızlar hiç bir değişme yok uzamada normalde de ayda 2 cm uzuyordu şimdi de öyle. 1 hafta sonra yani dinlenme süresi bitince lavantaya başlıycsm
Her sabah yapiyorum zaten canım :)şu uçları top top olan saç fıralarıyla gece yatmadan fırçala saçını güzelce diplere değdire değdire, kan dolaşımı hızlansın, faydası olur:)
bıraz fark var cnm ,
Gerçekten mi çok mutlu oldum :)bıraz fark var cnm ,
daha uzun druyor oncekı resme gore
sac fırcalamanın uzamasında faydası varmı gercekten ,Gerçekten mi çok mutlu oldum :)
Canım ben faydası olduğunu düşünüp uyguluyorum.sac fırcalamanın uzamasında faydası varmı gercekten ,
canım cok samımı soyluyorum ben cok dıkkatlı bı ınsanımdr barız bellı yanı uzamıs sac ,
bnmkılerde aslan yelesı modelı uzayınca super oluyo da suan senınkılerden bıraz dha uzunlar eskı halını ıstıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?