2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
hadi hayırlısı olsun canım yaz yine arada. bizlere de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş. uleyn hamileliğin bi güzel yani daha çıktı bak valla doğurmayaydım iyiydi :) kv ye söylüyorum ikinciyi yap hemen diyo arada gel canım öpüyorum

Nst de ağrım çıktı şimdi doktora göstereceğim.bekliyorum hala.erkek benim cnm kanala inmedi.acilma yok.suyu azaldı. Bir de kilosu değişmedi.kilo almamış bu bayramda düşün. Beklemeyelim dedik artık.zaten günü de doldu.riske atmak istemedik.hayirlisi olsun bakalım.

Hayırlısı olsun canım sağlıklı doğum haberlerini bekliyorum o zaman

Yavrunu sağlıkla ağız tadınla büyüt canım inşallah , sohbetin de ayrı güzel yani gelirim arada laflarız Allaha emanet olun

İnşallaaahhhh öyledir cnm

Off hanimlar nedir bu bizim anlayissizlardan cektigimiz benim her yerimi kırmızı kabarciklar bastı kasintidan duramiyorum bacaklarım karnım kollarım... uzun bi şey giyemiyorum sortla geziyorum evin içinde tshirt u de göğsümun altında tutuyorum gobegimi kapatamiyorum çarşamba doguma gircem eşimin kardeşi eşi ve çocuğu yarın akşam bize gelecekmis yatiya dogumda burda olmak istiyolarmis hiçbi samimiyetim yok erkek yanında nasıl bu şekilde duracağım anlayissiz ararsak uzağa gitmeye gerek yok bi de yıllık izindey mis doğumdan sonra ne kadar kalır bilmiyorum ben nasil rahat yatacagim evimde dua edin bana e mi çabucak gitsinler

Canım bu ödenek için başvuru yapıyo muyuz yoksa kendiliğinden hesaba vs mi yatiyo? Bi de 300 lira mi ne var diyolardi o nedir biliyo musun?

Bende doğumdan beri kullanıyorum 1 hafta oldu sanki bugün biraz daha iyi kahverengi yerin çoğu kısmını almakta zorlanıyor minnak ağızlı

Eşim geldi eve, anne çorba yap demiş herhalde çünkü ben ona gün içinde mesaj yazmıştım bir çorbanın geçtiği yok kaç gündür boğazımdan diye. Kv gelmiş diyor ki oğlum çorba yap dedi çorba yapıyorum. E pes ya, geçen de bana diyor ki ben senin neler yemen gerektiğini nasıl beslenmen gerektiğini bilmiyorum. İnsan değilim ya ben insanüstü şeyler yiyorum da sanki söylediği şeye bak

Gözün aydın olsun canım kaçıncı günde 18 çıktı şimdi kaçıncı gündesin bizdemi tekrar tahlil yaptırsak yoksa bir ay beklesekmi ya ne yapsak bilemedim
Bide sende hipotroidi varmı canım bende yoktu gebelikte oldu bide bana demiş doktor benim için ilacı buraksın bir ay sonra tekrar analiz yapılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…