2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet ozel sektörde çalışıyorum canım peki bu sut parası ve çocuk yardımı için nereye basvurcaz

Ben yeni gördüm bu msj ı. Hadi hayırlısıyla gelsin inş valla heyecanlandım ya.hayırlı haberlerle inş

Valla Allah sabır versin Hepimize en çok ta sana.onlarında gelin doğmuş yapmış sendromu oluyo sanırım
Ben böyle bişey görmedim kadın resmen oğluna ben daha iyi bakarım çocuğa demek istiyo
Hic unutmam oglum daha bir haftalikti.ben odada onunla ilgilenirken kv beni esime sikayet ediyordu. Altini cok yavas degistiriyor cocuk soguk aliyor ondan gaz sancisi cekiyor diyr düsün agustos sicagindayiz ve alt degistirirken sogugu popodan alip gaz yapan bir bebek bu neyin kafasi bilmem onlar hep iyisini bilir. cok kalacak mi yaninda?

Yok yanımda değil allahtan ablamın evindym ben o da buraya geldi ablam bakıyo bana dikişler biraz zorluyo. Evime gitcm bi kaç güne.valla hiç takmyrm ben takmadıkça o abartıyo.o çocuğu nasıl tutyosun öyle tutulmaz.sıkı Kundak yap açılmasın.çok zayıf cansız bu.aman valla iki günde bıktırdı çok fena ya.çocuk meme de sesli emiyo resmne kıskançlığından diyo ki Mama mı versek o boş çekiyo.

Kızlar bir çoğunuz yükünüzden Kurtulmuş tebrik ederim birden elim gidiverdi temmuz annelerine içim kıpır kıpır oldu bende Allah kısmet ederse Aralık annesi olucam şimdiden heyecan sardı sağ sağlim inşallah doğum nasıl olacak normal istiyorum ama şartlar uygun olcak mı yada sezaryen a uygun görülürse hayatımda hiç ameliyat vs olmadım çok korkcakmıyım vs vs aklıma geliyor da geliyor ...bende sağ sağlim doğurdum Bebeğimi bakmaya tatlı telaşa girdim diye paylaşımda bulunurum inşallah
Sevgiler

Canım şimdi çıktık doktordan tekrar tahlil yapıldı binlerce şükür olsun ki normal sınırlara düşmüş 2 çıktı bügün sonucumuz . İnşallah sizin de bişey çıkmaz . Allahım evlatlarımızla sınamasın hiçbirimizi .

@Aylnalpr kuzum inşallah bişey çıkmaz , girdin mi ultrasona atladımmı bilemedim . Sonucunu yaz mutlaka merak ediyorum

Yolculuk 6 saat civarı
Kendi arabamızla ama benim gidiş 38+0 olacak
Dr müsade etmedi ama bilmiyorum bakalım

Kızlar normal doğum yapıp dikiş atilanlar ne durumdasınız kaç günde geçer ben oturamıyorum yürüyemiyorum sizde durum ne

Aile hekimine gidip tartabilirsin bebegini.
bugün gittik tartıldı doğum kilosuna gelmiş 12 günde. iyi mi kötü mü bilemedim hemşire hımm falan dedi yorum yapmadı

Kizlar bebeginde dogum lekesi olan var mi? Ne zaman gecer bunlar?
doğum lekesi dediğin alnında falan kızarıklık gibi bişey mi? bizde de iki kaşın arasında var 1 yaşa kadar geçet dedi dr

canımm ♥
benim de içim senin takvimini görünce kıpır kıpır oldu.
18. haftada kızımın hareketlerini ilk defa hissetmiştim karnımda. o günden sonra daha da güzel oldı hamilelik benim için. hamileliğin her anının tadını çıkar canım. ağrın olacak ağırlığın olacak sıkıntın olacak hastalığın olacak ama emin ol yavrunla en yakın anlarınız o anlar. ben doğurmayı hiç istemedim kızım da hiç doğmak istemedi hamileliği çok sevdik biz:) şimdi 12 günlük oldu kızım çok şükür hayatımız düzene girmeye başladı.o ilk acemiliği attım kızım da dünyaya alışıyor geçinip gidiyoruz allah isteyen herkese nasip etsin. inşallah yine gelirsin topiğimize. bi sorun olursa özelden yada burdan istediğin zaman yaz canım. senin doğum olduğunda kızım 5,5 aylık olacak. takvimin beni ordan aldı oraya götürdü ya gel arada yine:)
annelik çok güzel çok karışık duygular yaşattı bana. bi yandan gülerken bi yandan ağlatıyor bu hisler. annelerimiz hep anne olunca anlarsın derler ya gerçekten insan annesini anlıyor anne olunca.
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah sizi. çoook güzel bir hamilelik , doğum ve lohusalık geçirirsin umarım ♥

Kızlar normal doğum yapıp dikiş atilanlar ne durumdasınız kaç günde geçer ben oturamıyorum yürüyemiyorum sizde durum ne

Benim 4 dikisim vardi. 2. Haftada epey iyilesmisti suan 22.gun ve sanki hic dogum yapmamis gibiyim dikis atildigini bile unutuyorum gun icerisinde, gayet rahatim cok sukur

ya onları ben de almak istiyorum bez parası yapıcam . paralarının içine etsin güzel kızım
edevletten nerden baktın?
bide nereye başvuru yapıyoruz beni de aydınlatır mısın?

canım e devlette sgk sayfasında 4A/4B İşgöremezlik Ödemesi Görme var ona tıkla emzirme diye çıkıyor 122 tl, internette sosyal güvenlik il müdürlüklerine diyor başvuru sadece senin ve çocuğun kimliği ile gitmen yeterliymiş

Bi kac gun sık disini o zaman canim. Bak burda aylarca yaninda kalacak olan bizler variz. Biz napalim o sutun mu az muhabbetlerini yapiyorlar hic takilma sen. Bebeginin tadini cikar.ablanda varmis yaninda cok sanslisin ailenden birinin desteginin olmasi........

Cok sevindim canim ya :) darisi diger arkadaslarin basina insallah :)

Kızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.normal doğum beklerken bebek inmedi kanala 40 hafta olduk.suyum azalmış yarın için yatış verdiler. Hayırlısı buymuş demek ki ne olur dua edin bebeğime bir şey olmasın. epidural anestezi seçtim.insallah her şey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…