2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Valla iyi anlamışsın ama gerçekten durduk yere değil ya zorluyorlar valla bebeğin kimlik çıkck yarın ismi en baştan beri Eylül sena benim hayalimdi çünkü kaynanam bugün eşime diyo ki hoca diyo ki Eylül ismi koyulmazmış o kadar sinirlendim ki yani açık açık yalan söylüyo hangi hoca dedim bakcm internetten hatırlamym diyo.ben o ismi koycm farketmez dedim eşimde artık değişmez dedi
Ama resmne sinirimden çatlıycm ya.bebeğe Mama vermeye çalışıyo gayet iyi emiyo ama mamaya zorluyo çünkü iyi kilo alırsa sütü yaradığından değil Mama verdi diyecek ablama yapmış daha önce.Allah sorsun diyorum ama yinede sinirlenmeden yapamyrm.psikolojim bozuldu valla iki günde. Her arayana yok resimdeki gibi değil diyo yani resimde kilolu çıkmış normalde değilmiş.kafası doğumda zorlandı eğri şu na biraz ultrasona çok gitti ondan diyo eşime. Ben böyle bişey görmedim

Canim bende bilmiyorum hiç bunları ya nwreye basvuruluyor

Etiketleme için benim adımın (daisymom ) önüne @ işaretini koyman gerekiyor canım A atala
Merhaba canım bugün eşim 2 tane endokrinci ile görüşmüş genel kanı bir ay bekleme yönünde ama tabi bunlar yetişkin endokrinci oldukları için şahsi tecrübemiz yok demişler korkulacak bişey yok yeni doğanlarda yüksek olur zamanla düşer demişler bide ben internetten bi endokrinci buldum soyadı cinaz online sordum oda ilaca gerek yok çocuk endokrini ile görüşün yazmış
Şimdilik içim rahatladı sende ne haber var canım gittinmi dpktora

Kızlar meraba yeniden

Raporu bozdurmak için dr a gittim
Giriş yaptırmam gerekiyormuş
Muayenede oldum
Yavru kuş 3kg olmuş bin şükür
Çatı muayenesi 38+0 da yapılacak imiş
Düğün işi için şehir dışına çıkmama izin vermedi maalesef
Üzüldüm ama hayırlısı böyle imiş napalım
Tek sorun kimse yokken nerde kalacağım Nasıl yapacağım

Allah ın hayırlar çıkar inşaallah

Canim bende bilmiyorum hiç bunları ya nwreye basvuruluyor

Canım anne babadan biri sgklı ise anneye bir defalığına mahsus süt parası 122 TL, bir de ilk çocukta 300tl çocuk yardımı veriliyor. Eğer çalışıyorsan geçici süre iş göremezlik ödeneğinden de faydalanabiliyorsun

Canım hiç sinir stres yapma, toplama sakın bırak öyle kalsın... Eşin geldiğinde de anne bir çorba yapsana dersin yapmazsa kendi bilir, cidden boşuna kendimizi yıpratıyoruz koyver gitsin bırak ev dağılsın toplamasın, sakın sen de toplama... Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor, eşinin yanında rica et isteklerini ki o da görsün durumu

Kaç hafa kaç günlükken gittin Can'ım
Himm simdi anladim yolculugu diyorsun tam 35+6 di yolculuga ciktigimda donusde 37+0 toplamda 6 saatlik mesafe kendi arabamizdi on koltugu yatirdim ayaklarimi one uzattim sikintim olmadi ben dr a sormadim tabi gitme riskli dicekti sonucda son haftalardayiz benim ki deli cesareti iste senin yolculuk kac saat peki

Cnm bende 40 dk meme emince ohh mama vermiyorum diye seviniyodum kontrole gittik hic kilo almamis meger sutum yetmiyomus doktor hrmrn mamaya basla dedi artik emziriyorum 20 dk sonra mama veriyorum 50 cc
eve bebek tartısı almak lazım valla. benim d e kafamda soru işaretleri var emiyo ama boş mu emiyo dolu mu emiyo napıyo bilmiyoruz ki

Ooooy kızlar oyy benim miniğin kalsın göbişimde ben korktum lohusalıktan mesajları okuyunca bide benim kv gidici değil hep benle ben sendromun anasını ağlatırım bu gidişle
Valla Allah sabır versin Hepimize en çok ta sana.onlarında gelin doğmuş yapmış sendromu oluyo sanırım
Ben böyle bişey görmedim kadın resmen oğluna ben daha iyi bakarım çocuğa demek istiyo

geçti gitti canım hepsi sıkıntılar oldu am bi hafta on gün. şimdi iyiyim işimi de yapıyorum bebeğime de bakıyorum şükürler olsun kimseye muhtaç değilim 2 haftaya yaklaştı kv leri de en kısa zamanda gönderip huzua kavuşacağım allahın izniyle. dikişler alınmıyor kendi kaynıyor canım ben sezeryan yaptım.normal doğum yapanlar iki günde ayaklanmıştır . sezeryandan sonra da ne kadar çabuk ayağa kalkıp yürürsen ağrın sızın o kadar çabuk geçiyor. sana tavsiyem sezeryan olursan ertesi günü kalk yürü

ya onları ben de almak istiyorum bez parası yapıcam . paralarının içine etsin güzel kızım
edevletten nerden baktın?
bide nereye başvuru yapıyoruz beni de aydınlatır mısın?

Cok guzel bak elinden geleni zaten yapiyormussun. İs senin ruh halinin duzelmesinde insallah ben de senin gibi gucumü toplarim hemen.

Hepsi için başvurabiliyor mu? İş göremezlik otomatikmiş ona başvurmaya gerek yok, hem emzirme hem çocuk için baba başvurabilir yani değil mi?

Bizim tüm işleri eşim halletti canim. 122 tl lik olan devlet memuru olduğum için bana verilmiyormuş. diğer 300 tl lik olana da dogum belgesiyle basvuruluyor saniyorum.

Kv ler ayri bir tez konusu canim :) onlar normalde de sinir bozabilir :) benim annemin de iki gelini var,yengeme kirkini cikana kadar odasina tepsiyle yemegini hazirladi her gun. Yani bu yaptiklariyla bile yengemi memnun edememisti. Lohusalik sendromuyla dogustan sendromlu kvler bu konuda birlesmiyor
Adini annesi ve babasi olarak siz secmissiniz. Kimseyi takma. Aynen mama versen bu defa mama verdi diye soylenir
sen bildiginden saşma.

Canim rapor bozdurmak derken ? Ben 37. Haftaya kadar çalışabilir almıştım o tarihte otomatik başlıyor bozdurmak gerek yok demişlerdi tekrar birsey yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…