2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar günaydın hepinize, şaşkınlıktan yazmayı unutmuşum. Ben gidiyorum hastaneye :)) bi doğurup geleceğim :))

İnşallah herşey yolunda gidecek ve kuzumuza kavuşacağız. Dualarınıza bizi de katarsanız çok sevinirim :)

Iyi ki gelmişim bu foruma, çok güzel oldu çoook :)) eğer sürç-i lisan ettiysem affola, hakkınızı helal edin :))

Kızlar günaydın hepinize, şaşkınlıktan yazmayı unutmuşum. Ben gidiyorum hastaneye :)) bi doğurup geleceğim :))

İnşallah herşey yolunda gidecek ve kuzumuza kavuşacağız. Dualarınıza bizi de katarsanız çok sevinirim :)

Iyi ki gelmişim bu foruma, çok güzel oldu çoook :)) eğer sürç-i lisan ettiysem affola, hakkınızı helal edin :))
Hayırlı doğumlar canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz ❤ kolayca kavışursun inşallah miniğine :)

Ayyyy canım sağlıkla kucağına al bebisini dualarım seninle kendine iyi bak bebisinede :KK19:

Hayırla sağlıkla gelsin bebegin inşAllah canim benim:KK200: senin ve bebeğin için kolay bir doğum ve doğum sonrası olsun inşAllah :KK200::anne::dua:

Hadi bi dogurup gel sen :)
Ay cok heyecanlandim ya masallah ekin hanima gel desen kalcak yerinde :) kolayindan rahatindan bi dogum olsun insallaaahh:dua: neseli guzel haberler gel:KK200::KK200:

Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah Ekin hanıma canım :) belki de coktan dogmustur, bunca hafta zorla durdu icerde zaten :P

Ya senin şu halinle oturup ağlanıyor mu bir de? Allah akıl fikir versin nedir bu ya. Sana da bol sabır canım benim. Napıcaktın sen mi evi süpürecektin, yapsın bir zahmet. Doğumdan üç hafta önce geldi sonra bir o kadar daha da kalır. Loğusa halimle ne tür bir cinnet geçiririm artık bilmek bile istemiyorum.
Allah yardimcin olsun.en ufak bi fesatlik sinsilikte eli ayagi birbirine dolansin insallah. Allaha havale et emin ol bi yerden cikiyo ;)

Herkese gunaydin... dogum yapacak arkadaslara sifalar diliyorum. Dun krapon kagidinda ponponlar yaptim maliyeti de cok uciz ve guzel bi sus oldu . Kizlar benm bi ayak sirtimda digerine gore daha fazla odem var norml midir ?

canım 37+2 deysen 38. haftadasın demektir senin takvim doğru aslında.
durumumuz çok benziyor ben de hamileliktr pek kilo almadım8 ayda 3,5 kilo aldım son 2 haftada da onu 6ya tamamladım. bebeğe de 4ü geçer diyolardı 3500 doğdu dediğim gibi. normal doğumu da yapamayan görmedim ben valla o yola girdin mi sağlıkla alakalı bi sorun olmadıkça doğuruveriyolar. şimdi artık yırtık falan da olmuyomuş doktorlar önden kesiyomuş. amaan ne bileyim ben sezeryandan çok çektim herkes normal doğum yapsın istiyorum. inşallah bidahakinr normal doğum yaparsam ikisini de tatmış biri olarak bol bol ahkam keserim :)
bizi sormuşsun iyiyiz canım çok şükğr kızımla yuvarlanıp gidiyoruz biran önce büyüsün istiyorum zorlanıyorum açıkçası. ömrümde yeni doğmuş bebek bile görmemiştim o yüzden biraz zor geldi
anaaaaaaam kesiyolar dedin daha çok tırstım şimdi :KK17: :D valla al benden de o kadar bende ilk defa tecrube edicem. en son bebek gördüğümde 15 yaşındaydım onda da hiç bişey yapmadım yani :D bende çok korkuyorum açıkçası nasıl olacak ne olcak anne olmayı becerebilecek miyim diye :KK12: dikişlerin alındı mı hala çok canın acıyor mu? ameliyat sonrası bebeği almak yürümek oturmak kalkmak fln cok zor oldu mu uzun mu sürüyor. off hepsi ayrı kabus ya

Çok sağol canım hepimizin insalla evet riskli canım bbegimin beyninde sıkıntılar var hidrosefali hastalığı diyorlar malesef :KK43:
ayy canım içini ferah tut. neler duyuyoruz doğumdan sonra herşey normale giriyor. sen hep pozitif ol inş herşey yolunda gidecektir. haber ver bize mutlaka tamam mı? doğum oldu mu yoksa?

canımm hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inş. bide bu vedamsı mesajından hiç hoşlanmadım. doğumlardan sonra da burdayız ona göreee :sinirli: dualarımız seninle iyi haberlerle dönün inş :)

Sağlıkla al bebişini kucağına :KK46:

Cuma gunu dogum yaptim ucuncu sezeryanim cok sukur hersey yolunda gitti ayaklandim buraya kadar sorun yok ama aglamalarim basladi durduramiyorum neye agladigimi bilmiyorum evdede sorun yok lohusa psikolojisi iste bunu ikinci cocugumdada yasamistim gozlerim sis suan aglmaktan bebegi kafaya takmiyorum ona Allahin izniyle bakarim ama diger cocuklarimi ihmal ederim diye agliyorum evimin duzeni bozuldu hersey gozume batiyor nankorluk degil ama yemegimi yapip getiriyolar ben niye kendim yemek yapamiyorum diye agliyorum nolur kizlar bi akil fikir verin ne yapayim kizim bugun benle kardesim var diye ilgilenemiyorsun onceden ne guzel vakit gecirirdik dedi bunu dort yasinda bir cocuk aglarak yuzume soyledi cok kotuyum dua edin nolur
allah yardimcin olsun canim benimde bir kizim var simdiden bende bu senaryolari hayal etmeye basladim tek care konusmak bu surecin gecici oldugunu hep boyle olmayacagini anlatmak onlara yapcak bisey yok bebisden geriye kalan vaktini onlara ayir insallah gececek bu gunler sabret cnm

Günaydın kızlaaar:anneadayı::KK200:

Hamilelik takviminde 18 gün kaldığı yazıyor
Öncesinde sancı vs olup yavrum gelmek istemezse .::anne:
Çarşamba kontrol nst çatı muayenesi bakalım ne olacak ne bitecek..

Cuma şehir dışında görümcemin düğünü var gidebilecek miyim Bi soracaz
Eşim gitmemi istiyor ben de tabi ama önce bebiş ve ben önemliyiz

Rabb im sağsalim sağlıklıca kavuşmak ve Bi ömür sürmek nasip etsin inşaallah

Lohusaljk denen şey ne menem Bi şey
Hele de çevrede bu ruh halini sıkıntıya sokup arttıranlar varken

Allah ım kolaylık versin inşaallah:KK200:
canim bende ankara dan taaaa orduya gittim geldim bisey olmaz allahin izniyle

allh yardimcin olsun hayirlisiyla al kucagina insallah

Back