2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya bide bu gizli aglamalarimiz aglayip cikip anlaiyolarmi acaba diye tedirgin olmalarimiz. Doya doya aglamayi ozledim valla ya. Insan anne vs yaninda aglayiyo daha kotu oluyo
canım ben ağlıyom kv gelip ay bana mı kızın ben mi bişey yaptım diyo iyice sinir oluyom

canım yapım değil malesef ya hem içine atıp kendini yiyen bitiren bi insanım bi haftada 4 kilo verdim sinir stresten

Hiç sorma oğullarını evlendirince bunlara bi hal oluyo benim kv nin 14 yıl önce yaptığını bi anlatsam sinirmi olursunuz gulermisiniz bilmem. Yeni evliyiz 8 aylık falan bilemedin 10 . Ve 6 aylikta hamileyim. İzmirden çorumun İskilip ilçesine gelin gitmişim kimsem yok. Dışarı çıktık yuruyoruz. Ben eşimle el eleyim. Bi baktım ki kv eşimin öbür koluna girmiş. Kp önde yürüyor. Daracık kaldirim zaten . Bunu bi gördüm eşimin elini bıraktim . Siz yürüyün ben arkadan gelirim dedim. Eşim sinir olduğumu anladı. Küçücük kaldirimda kocası önden gidiyo bu gelmiş karı koca el ele tutuşuyor oda öbür kola giriyor. Ben bunu yapmaya utanırım . Hay allahım yaa 14 sene geçti üstünden hala aklıma gelince sinir oluyorum

en başta ben de mama verdirmiyodum ama kızım küçük bi sarılık geçirdi o yüzden. şimdi düşünüyorum gerekiyosa alsın. artık eskisi gibi değil anne sütüne baya yakın mamalar. gerekiyosa ver tabi önce emzirmek lazım ama gerçekten gerekiyorsa da inat etmemek lazımmış

Oha ,iyi tepkini gösterebilmişsin Can'ım .evlenince kıymetli oluyorlar sorma zaten bu kocalarımız

Of canim ya.aglama dicem ama su donemde fayda etmiyo 40 in cikana kadar kalicaklar mi ?
öyle düşündük baştan ama eşime söyledim ne zaman ben toparlanıp bi düzen kurarım o zaman gitsinler 40ı beklemesinler dedim. cevap vermedi ama zaten onlar da gitmeye niyetli. üç günlük kıyafet getirmişler zaten. kalmaya yardım etmeye değil bakıp dönmeye gelmişler aslında

Bu Arada yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek normal olunca ne zaman ne olacağı
13 yaşında cnm kimsede kalmaz zaten görümce kayın kv kp hepsi bende olacak kp de full dibimde olacak düşündükçe çok geriliyorum hiç rahat olamayacağım kaynım çok şımarık herkesi canından bezdiren bir çocuk olur olmaz hareketler tuhaf halleri var dayanılacak gibi değil diyorum ya normal halimde bile sinir krizi geçiriyorö.. Son gelişinde alt komşunun balkonunu tükürük yağmuruna uğrattı salonumu mahvetti vs vs bu kez yatılı olacak offff offf zaten kv inat biri hep herşeyi istediği gibi yapar bildiğini okur daha bide eklentiyle uğraşcam güya teyzem bakacaktı bana kadıncağız kp yüzünden çekinir gelmezde

Ee iyi bari. Hiç olmazsa kafanbrahat olur. İş olmuş olmamış önemli değil. Evinde istediğin yerde yayıla kuzucugun la yayilirsin

Valla afedersiniz ohaaki ne ohaa.
Ayrıca cnm sen ne zaman dogurcan günün de bitti

Bugün tam 40 hafta cnm .yarın doktora gidiyorum belki alırlar belki 1 hafta daha bekleriz.hayırlısı artık Hakkı'mızda En kötü suni sancı ile olcak çünkü bende tık yok.ne ağrı ne sancı ne nişan bebişte iyi hareketleri takipteyim

Rabbim sana peygamber gücü versin. Sabır demiyorum çünkü sabır dileyince ne kadar çok sabır o kadar dert verirmiş büyük sabırı o yüzden verirmiş Rabbim . Allah kazasız kavgasız kurtarsin seni inşallah

Amin kalp kırmak istemem ama anne babası hiç uyarmıyor gülüyorlar sadece bişey denmiyor ve şimdiden doğacak bebeğime kin güdüyor korkuyorum görmediğim yerde çocuğuma bişey yapar

Cnm sana tavsiyem hiç Sancın çıkmıyorsa ve açılmada yoksa sakın direk suni sanciyi başlattırma. Benim kızım 12.5 yaşında ve o kadar yıl önce hiç sancim yok kanama yok suyum gelmedi. Gerizekalı doktor bana pazartesi yatış verdi saat 7 de suni sanciyi verdiler salı günü saat 15 olmuş benim açılma anca 3 cm olabilmiş karnim aç gücüm bitmiş rahim açılmıyor diye bi iğne vurdular şimdi yasakmış o. 2 dk da yalvarmaya başlattı rahim açıcı ve hızla. . 4 saat sonunda pes ettim artık annemden helallık istedim ama cümlenin sonunu getiremeyip bayılıyordum . Anliycan 2 günde doğurdum. Şimdiki doktorum doç . Ona anlattım durumu dediki hiç sancı ve açılma yoksa suni sancı verilmez seni harcamislar dedi. Aklında bulunsun yani. Eğer suyun iyiyse ve bebeğin kalp atışı iyiyse sanciyi bekle derim. Ama sende yada bebekte bi sıkıntı olursa suni sanciyi baslatsalar bile baktın ki 2 3 saate değişiklik yok sezeryana geç derim. Tabii doktoruna sor istersen. Hiç sancı yokken suni başlatılır mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…