- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.201
canım ben ağlıyom kv gelip ay bana mı kızın ben mi bişey yaptım diyoYa bide bu gizli aglamalarimiz aglayip cikip anlaiyolarmi acaba diye tedirgin olmalarimiz. Doya doya aglamayi ozledim valla ya. Insan anne vs yaninda aglayiyo daha kotu oluyo
canım yapım değil malesef ya hem içine atıp kendini yiyen bitiren bi insanım bi haftada 4 kilo verdim sinir strestencanım zaten canın burnunda, bir cinnet geçir. eşin dahil herkesi şutla evden.
insanın sağlığı önce moralle düzelir. böyle stres seni de bebeği de yorar.
gönder gitsin hepsini. seni düşünmek yerine anasını kollayan kocana da iyi bir ders lazım.
Canım sallamayacaksın işte sana diyorum da kendim de yapamıyorum; aslında en güzeli eşin ilk yürüyelim dediğinde tamam deyip istifini bozmayacaktın onlar da arabada bekleyeceklerdi. Ben şunu anladım ki kayınvalideler cidden triplere giriyor bu dönemde kiminle görüşsem aynı, oğulları daha bir kıymetli mi oluyor ya da onlarla mı ilgilenilsin istiyorlar bilemedim sanki özellikle yapıyorlar... Dediğin gibi senin annen olsa siz yürüyün ben eve geçeyim derdi. Gazlar gibi oldum ama inan düşündüğüm söylüyorum şuan :) En güzeli bu dönemde salağa yatıp kendi keyfimize göre hareket etmek , bırak onlar düşünsün sen nasıl istiyorsan öyle davran...
en başta ben de mama verdirmiyodum ama kızım küçük bi sarılık geçirdi o yüzden. şimdi düşünüyorum gerekiyosa alsın. artık eskisi gibi değil anne sütüne baya yakın mamalar. gerekiyosa ver tabi önce emzirmek lazım ama gerçekten gerekiyorsa da inat etmemek lazımmışCanım benum de öyle bazen 10 dk emiyor bazen 40-45 dk ama yetmiyorum sanırım uyumuyor çünkü yine ağzını gezdiriyor ben de bazen dayanamayıp mama veriyorum gece uykusunu alsın diye özellikle önce emzirdikten sonra mama veriyorum mama verdiğim için vicdan yapıyorum ama ya
Ooooy kızlar oyybenim miniğin kalsın göbişimde ben korktum lohusalıktan mesajları okuyunca bide benim kv gidici değil hep benle ben sendromun anasını ağlatırım bu gidişle
Hiç sorma oğullarını evlendirince bunlara bi hal oluyobenim kv nin 14 yıl önce yaptığını bi anlatsam sinirmi olursunuz gulermisiniz bilmem. Yeni evliyiz 8 aylık falan bilemedin 10 . Ve 6 aylikta hamileyim. İzmirden çorumun İskilip ilçesine gelin gitmişim kimsem yok. Dışarı çıktık yuruyoruz. Ben eşimle el eleyim. Bi baktım ki kv eşimin öbür koluna girmiş. Kp önde yürüyor. Daracık kaldirim zaten . Bunu bi gördüm eşimin elini bıraktim . Siz yürüyün ben arkadan gelirim dedim. Eşim sinir olduğumu anladı. Küçücük kaldirimda kocası önden gidiyo bu gelmiş karı koca el ele tutuşuyor oda öbür kola giriyor. Ben bunu yapmaya utanırım . Hay allahım yaa 14 sene geçti üstünden hala aklıma gelince sinir oluyorum
öyle düşündük baştan ama eşime söyledim ne zaman ben toparlanıp bi düzen kurarım o zaman gitsinler 40ı beklemesinler dedim. cevap vermedi ama zaten onlar da gitmeye niyetli. üç günlük kıyafet getirmişler zaten. kalmaya yardım etmeye değil bakıp dönmeye gelmişler aslındaOf canim ya.aglama dicem ama su donemde fayda etmiyo40 in cikana kadar kalicaklar mi ?
Oha,iyi tepkini gösterebilmişsin Can'ım .evlenince kıymetli oluyorlar sorma zaten bu kocalarımız
canım akciğerde kist var 21. haftada ayrıntılı usg de çıktı.Hayrdır cnm nesi bar kızınkesinleşti m ben
13 yaşında cnm kimsede kalmaz zaten görümce kayın kv kp hepsi bende olacakKız kaç yaşında ki senin kaynin hopluyor zıplıyor . Doğum yapacak kişinin yanında ne işi var onun. Yokmu görümce falan onlarda kalsın. Sen iç çamaşırı takmiycan istediğin yerde emzircen. Canını avutamiycan. O varken nasıl olcak bunlar ?
öyle düşündük baştan ama eşime söyledim ne zaman ben toparlanıp bi düzen kurarım o zaman gitsinler 40ı beklemesinler dedim. cevap vermedi ama zaten onlar da gitmeye niyetli. üç günlük kıyafet getirmişler zaten. kalmaya yardım etmeye değil bakıp dönmeye gelmişler aslında
Ayyy herkesin derdi ortak ya bna bakmasın bn kendime bkarım bu stresindense allahım yaOoooy kızlar oyybenim miniğin kalsın göbişimde ben korktum lohusalıktan mesajları okuyunca bide benim kv gidici değil hep benle ben sendromun anasını ağlatırım bu gidişle
Valla afedersiniz ohaaki ne ohaa.
Ayrıca cnm sen ne zaman dogurcan günün de bitti
Bu Arada yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek normal olunca ne zaman ne olacağı
13 yaşında cnm kimsede kalmaz zaten görümce kayın kv kp hepsi bende olacakkp de full dibimde olacak düşündükçe çok geriliyorum hiç rahat olamayacağım kaynım çok şımarık herkesi canından bezdiren bir çocuk olur olmaz hareketler tuhaf halleri var dayanılacak gibi değil diyorum ya normal halimde bile sinir krizi geçiriyorö.. Son gelişinde alt komşunun balkonunu tükürük yağmuruna uğrattı salonumu mahvetti vs vs bu kez yatılı olacak offff offf zaten kv inat biri hep herşeyi istediği gibi yapar bildiğini okur daha bide eklentiyle uğraşcam güya teyzem bakacaktı bana kadıncağız kp yüzünden çekinir gelmezde
Amin kalp kırmak istemem ama anne babası hiç uyarmıyor gülüyorlar sadece bişey denmiyor ve şimdiden doğacak bebeğime kin güdüyor korkuyorum görmediğim yerde çocuğuma bişey yaparRabbim sana peygamber gücü versin. Sabır demiyorum çünkü sabır dileyince ne kadar çok sabır o kadar dert verirmiş büyük sabırı o yüzden verirmiş Rabbim . Allah kazasız kavgasız kurtarsin seni inşallah
Hep beraber kuzum maalesef kihep mi beraber kalıyorsunuz. Eğer öyleyse bravo sana
Benimde ayak bileklerim sis ust uste koyunca agriyo biryere carpmis gibiKizlar dogumdan sonra benim gibi şisen var mi aranizda. Hamileligin son haftasi inmisti odemlerim. Dogumun ertesi gunu eller, kollar sisti davul gibi bacaklar yine fil ayagi cok kotu.
Valla kuzum bende öyle düşünüyorumAyyy herkesin derdi ortak ya bna bakmasın bn kendime bkarım bu stresindense allahım ya
Bugün tam 40 hafta cnm .yarın doktora gidiyorum belki alırlar belki 1 hafta daha bekleriz.hayırlısı artık Hakkı'mızdaEn kötü suni sancı ile olcak çünkü bende tık yok.ne ağrı ne sancı ne nişan bebişte iyi hareketleri takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?