2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. annem sağolsun gıkı çıkmıyor sadece acı acı gülümsüyor işini yapıyor o öyle yaptıkça içim acıyor ama kv ye mecburuz napalım

offf çok sinir oluyorum insanlara , resmen hamile kafasından lohusa kafasına geçtim :) canım ilk 16-17 gün sorun yaşamadım şimdi şimdi insanlar arayıp geliyorlar falan inan yıldım 2-3 günde ve bebeğin de düzeni bozuldu. Sana katılıyorum bizden başka herkes lohusa depresyonu yaşıyor milleti idare etmekten düzenimizi bozuyoruz. Ben dün konuştum eşimle beni kimse aramasın, kimse de gelmesin diye... Telefonumu da kapadım, sadece iş telefonum açık eğer o numarayı bilipte arayan olursa onları açmıyorum 2 gün sonra dönüyorum durumu anlatıp. Alınan alınsın, kırılan kırılsın hiç umrumda değil

Canım göğüs yarası için garmastan al çok iyi geliyor, emzirdikten ya da sağıyorsan sağdıktan sonra az biraz sütünü sür, üzerrine garmastan sürüp açıkta beklet hatta mümkünse evin müsaitse her an açıkta beklet 3-4 günde düzeldi benim. Onun öncesinde ayva çekirdeği suyu, zeytinyağı, lansinoh herşeyi denedim artık kan geliyordu bebek emmek istemiyordu eczacı önerdi garmastanı hemen düzeldi. Doktorum da açıkta bırak göğüslerini ped vs kullanma dedi öyle gezdim evde.

Kızlar selam Bayadır yazamadım bende ayrıldım dogum iznine yarın çatı muayenem var ama korkuyorum biraz herşey

Can'ım ben de ayrıldım izne ve çatı muayenem kısmetse Çarşamba günü

Bakalım Nasıl olacak sen bi tecrübe et yarın

En önemlisi takmamak kimseyi ama yapabilene
Ben bile bazı şeyleri takar oldum

Önceden çok da tın idi

Dur bakalım daha iyi olacağımız günler gelecek

Bizde de durumlar hiç iyiye gitmiyor. Kaç gündür uzanıyorum zaten ev işi yapmanın haricinde, yürümeye çıkmadım bir haftadır geldi geleli. Kilo aldım çok öyle olunca, bugün çıkalım büyük bir park var yürüyelim dedik. Allahım çok soğukmuş, çok üşümüş, millet üstüne polar almış otırduğu yerde soğuktan, yürümekten vaz mı geçsek dedi. Benim mantığımca bir insan der ki çocuklar kusura bakmayın ama ben çok üşüdüm, beni eve bıraksanız siz yürümenize devam etseniz olur mu.. Ama yooook. Eşim yürüyelim dedi ben de yok araba da mı bekleteceğiz dedim, kuzeni de vardı çünkü. Neyse beni caddeye bırak ben eve kadar kendim yürümek istiyorum dedim tartıştık. Yok sana şaşıyorum, yok senin annen üşüse dönmez miydik falan bir sürü laf yediğimle kaldım. İndim sonra arabadan kendim yürüdüm o arada eşim de inmiş yanımda yürümeye başlamış hiç fark etmemişim bile. Bir de yürürken tartıştık. Annesi de eve girer girmez odaya kapattı kendini ben öyle yaptım diye. Çok güzel huzurumuz kaçtı şu an

Kizlar dogumdan sonra benim gibi şisen var mi aranizda. Hamileligin son haftasi inmisti odemlerim. Dogumun ertesi gunu eller, kollar sisti davul gibi bacaklar yine fil ayagi cok kotu.

Canım sallamayacaksın işte sana diyorum da kendim de yapamıyorum; aslında en güzeli eşin ilk yürüyelim dediğinde tamam deyip istifini bozmayacaktın onlar da arabada bekleyeceklerdi. Ben şunu anladım ki kayınvalideler cidden triplere giriyor bu dönemde kiminle görüşsem aynı, oğulları daha bir kıymetli mi oluyor ya da onlarla mı ilgilenilsin istiyorlar bilemedim sanki özellikle yapıyorlar... Dediğin gibi senin annen olsa siz yürüyün ben eve geçeyim derdi. Gazlar gibi oldum ama inan düşündüğüm söylüyorum şuan :) En güzeli bu dönemde salağa yatıp kendi keyfimize göre hareket etmek , bırak onlar düşünsün sen nasıl istiyorsan öyle davran...

Kizlar dogumdan sonra benim gibi şisen var mi aranizda. Hamileligin son haftasi inmisti odemlerim. Dogumun ertesi gunu eller, kollar sisti davul gibi bacaklar yine fil ayagi cok kotu.

Canım bana da oldu, ben hamileliğim boyunca hiç şişmedim ama eve geldiğim 2-3. gün ayaklarım fil ayağı gibi oldu inan çok korktum. Doktorum normal bol su iç dedi, bir iki güne indi

Ayy ya bana da doğum sonrası kv bakacak ve sorun o değilde yanındaki eklentisi olacak keşke o olmasa şimdi stres oldum sizlerin yaşadıklarını okuyunca.. Zaten annem yanımda olmayacak diye hassasım birde benim eşte bişeye karışmaz demez etmez bende o velete (kaynıma ) sinir olmaktan sütüm gelmez diye korkuyorum çünkü şu an bile şımarıkça halleri bağırarak konuşması koca vücuduyla evde koşarak kapı çarparak hareket etmesi deli ediyor beni..ne susu biliyor ne ayıbı ne hastalığı.. Oturmuş bebek çikolatalarını aldık siz görmeden yer bitirrim ben diyor (aşırı obur ) şimdi yüreğim tükeniyorsa lohusayken mahvede

Evet saglikli olarak dunyaya gelen ilk bebegim genetik test yaptirdik PGT denilen yontemle hastalikli embriyolar ayiklanarak tup bebek yontemiyle yalniz test cok sonra geldi yoktu Turkiyede
Toplam tedavi ücretleri nekadar oldu peki canım bi yakınım var böyle sürekli genetik hastalık çıkıyor bebeklerde ona tavsiye ederim bide sizde ne gibi genetik hastalıklar çıkıyor genelde canım

Kızlar yrn doğum yapalı 1 hafta olacak her şey o kadar çok zor geliyor ki.. Uyku denen bi şey kalmadı, gün boyunca sürekli bi emzirme gaz çıkarma alt değiştirme seromonisi var.. Zombiye döndüm..sütümün yetmediğini düşünüp mama veriyorum malesef.. Mama vermeyince uyumuyor, ağlıyor.. Alışamadım ya napıcam bilmiyorum çok zor durumdayım

Kız kaç yaşında ki senin kaynin hopluyor zıplıyor . Doğum yapacak kişinin yanında ne işi var onun. Yokmu görümce falan onlarda kalsın. Sen iç çamaşırı takmiycan istediğin yerde emzircen. Canını avutamiycan. O varken nasıl olcak bunlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…