- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #66.161
Canim insalllah beklenilenin aksine cok cok guzel gidecek her sey. Dualarim seninle. Bebegine saglikla sihhatle kavusmani diliyorumL
Canim tarin sabah alacaklar sanırım sezeryana fırsat bulursam yazarım tabiki senin nasıl oldu canım bebeğin ameliyat falan oldu mu
Çok sağol canım hepimizin insalla evet riskli canım bbegimin beyninde sıkıntılar var hidrosefali hastalığı diyorlar maleseföncelikle hayırlı doğumlar diliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. benim haberim yok buarada riskli bir durummu söz konusu?
Çok sağol canım inşallahCanim insalllah beklenilenin aksine cok cok guzel gidecek her sey. Dualarim seninle. Bebegine saglikla sihhatle kavusmani diliyorum
İyi maşallah hayırlı olsun inşallah çocuk anne karnında daha iyi büyüyor benim bebek 5 günde 80 gr almış az galiba haftada 150-200 gr almalıymış sütün yetmişmi yetmemişmi belirlemek içinBen de kaşıntı çok işte bacaklar kollar karnım ona da bi çare karbonatli su buldum kasindikca sürüyorum ama yakıyorbenimki çarşamba tam 39 u dolduruyor sukur
hayırla şifayla kucagına al insallahKızlar merhaba çoğunuz doğum yapmış allah anali babalı büyütsün inşallah beni de belki merak edenler olmustur suan hastanede yatıyorum yarın sabah sezeryan ile oğluma kavusacagim kismetse durumumuz hala kritik doğduğunda neyle karsilasicam bilmiyorum allah yardımcımız olsun bu gece ne olur dua edin bana elinizden gelirse çok ihtiyacimiz var çünkü
Benimkinin kilo alımı iyi şükür benim kilo alımim ondan da iyi :'( Rabbim en kisa zamanda dermanini versin bebegin de cok sağlıklı bi bebek olsun inşAllah canimİyi maşallah hayırlı olsun inşallah çocuk anne karnında daha iyi büyüyor benim bebek 5 günde 80 gr almış az galiba haftada 150-200 gr almalıymış sütün yetmişmi yetmemişmi belirlemek için
Sağlıkları yerinde olsunda bide troit sıkıntımız var Rabbim (cc) dermansız dert vermesin inşallah.
Aminnn. Inş. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin aratmasın inş. Ağzımızın olan tadı arttı diyebilirim çok şükür.Maşallah canım, nasıl canım bebek çekti yazını okuyunca..hayırlı ömürlü olsun inşallah,güzel günlerde büyüt yavrunu..
Canım benum de öyle bazen 10 dk emiyor bazen 40-45 dk ama yetmiyorum sanırım uyumuyor çünkü yine ağzını gezdiriyor ben de bazen dayanamayıp mama veriyorum gece uykusunu alsın diye özellikle önce emzirdikten sonra mama veriyorum mama verdiğim için vicdan yapıyorum ama yabenimki emiyor canım çok şükür ama bazen 1 saat bazen 10 dk emip uyuyor. bazen tek meme yetiyor bazen iki meme yetmior hiç düzenimiz yok ben anlayamadım bu işi
Kizlar ates olcer aldimizmi ben onu arastiriyorumda kafam karisti kullanan memnun olan varmi fiyatlar 50 den basliyo cok cok yukseliyo alin yada kulak ates olcer olmasi lazim sanirim bineczanede 150 dediler ama markasini duymadigim icin almadim arastirayim dedim
Sagolasin duygucum saatler hiç geçmiyor inanki bir an önce kavuşmak istiyorum oglusuma biz onu herseyiyle kabul ettik zaten pasami :):)
Evet saglikli olarak dunyaya gelen ilk bebegim genetik test yaptirdik PGT denilen yontemle hastalikli embriyolar ayiklanarak tup bebek yontemiyle yalniz test cok sonra geldi yoktu TurkiyedeCanım çok sağol inşallah benimkide öyle olur bu ilk bebeğin mi canım senin
Canim bizde de esimle genetik tasiyicilik var bize de bu yöntemi önerdiler ilk bebegimi kaybettim . Şuan doğal yolla hamile kaldım ama doğurana kadar korkularım bitmiuotEvet saglikli olarak dunyaya gelen ilk bebegim genetik test yaptirdik PGT denilen yontemle hastalikli embriyolar ayiklanarak tup bebek yontemiyle yalniz test cok sonra geldi yoktu Turkiyede
Of canim ya.aglama dicem ama su donemde fayda etmiyocanım sorma valla bi de babam var onu yazmamışım bebeği uyandırıyo sürekli. tam dalacak elini kolunu alıyo oynuyo ediyo sonra da huysuz oluyo uykusu kaçınca sürekli emmek istiyo emiyo kusuyo hıçkırıyo gaz oluyo derken sabaha kadar öttürüyo bizi. ona artık diyorum ki elleme bebeği bu sefer de o küstü bana. valla benden başka herkes lohusa evde. perişan haldeyim gizli gizli tuvaletlerde ağlamaktan içim çıktı
canım keşke hiçbişey yapmasalar inan daha çok memnun olurum. bizde durum şöyle annem geliyo iş yapıyo vah tüh sizi de yorduk zahmete soktuk biz yaparız gerek yok yapma etme oluyo. annem yapacak ne var diye soruyo yok deniyo. sonra annem gidiyo arkasından laf oluyo yapmadı etmedi falan filan.... eşim annemle konuşmuş iş yap falan demiş şimdi de yapıyo kafamıza çalar gibi çatık kaşla. gidip içerde ağlıyorum hep.
kv de eşime demiş annesi iş yapmıyo ben hizmetçilik yapıyom diye. şimdi onun yaptığı iş de benim zoruma gidiyo. evimde demlediği çayı içmek bile harammış gibi geliyo o kadar dokundu ki.
eşim de anasını koruma derdinde bana sürekli uyarıda bulunuyo çamaşırı sen as annem yemek yaparken yardım et bişey yiyip iççeksen anneme de ikram et şöyle söyle böyle yap... sanki benim aklım yok öküzüm ya ben...
kimse bişey yapmasn ben yapayım diyorum bu sefer zorlanıyorum dikişlerim sıkıntıılı zaten...
napsam olduramıyorum. keşke evimi bok götürse de huzurum olsa...
Canim destegin icin tesekkur ederim haklisim aslinda tabi bi konu haric bol bol resim cekinin derken bu haldemi kiyafetler olmuyo hala hamile kiyafetlerimi giyiyorum yada pijamalarla dolasiyorum sacim hep tepeden toplu onden dahiomis cikmis yuzde renk yok
Lohusalikta insanin kendi annesinin yaptiklari bile batabiliyor malesef kızlar.
Geçecek hic merak etmeyin. Sonrasinda biraz pişmanlikla beraber komikte gelecek bu yasadiklariniz. Bebeginizi herkesten kiskanacaksiniz,esinizin sucu yokken kavga edecekseniz,birinin bi lafina dunya basiniza yikilmiscasina aglayacaksiniz. Altin tepsilerde ikram sunsalar bana neden boyle getirdi diye halleneceksiniz... Bebeginiz sizi farkedip artik gulumsemeye gozlerinizin icine bakmaya basladigi donem gelince iste, her sey gecmis bitmis olacak.oyunlar oynayacaksiniz... Tabi suan tam tadini alamiyorsunuz bebeklerin. Daha minicikler hic biseyin farkinda degiller. Gazlilar,çişliler,ağlaklar... Hep sizi yoran yanlariyla mesgulsunuz. Bedeniniz rahatsiz,dikisleriniz,gogusleriniz agriyor... Bir de etrafinizdakilerin en ufak yuz ifadeleri oluyor size dünya meselesi
...
İnanin hepsi geciyor. Aglayin,kızın,tartışın... Bunu siz degil hormonlariniz yapiyor o yuzden de suçlanmayin :) herkesin sizi anlamasi mumkun degil... Her isteginiz olmasi da tabi... İslerinizi soylenerek yaparlar,rahat da ettiremezler... Anneniz de olsa dahi o benim annem nasil boyle yapabiliyor demeyin. Kimse kimseyi ilelebet sirtinda tasiyamiyor...
Sizi kim huzursuz ediyorsa bi an once gondermeye calisin. Siz yetebilirsiniz kendinize... Bebeginizin zaten sadece size ihtiyaci var baskasina degil. Ev temizlenmesin,bi sure esinizden yemek destegi alin. Emek yapamiyorsa bebege o bakarken siz hemen halledin. Karniniz tok,kafaniz rahat, sagliginiz yerinde olsun...
Yemege tereyagini fazla koyuyor diye,ogluma annecim diye seslendi diye, esimle pazara ben giderdim o nasil gider diye lohusaligini aglayarak ama simdi bunlara gulerek geciren bir anne olarak soyluyorum canlar :)
Hayrdır cnm nesi bar kızının gormedm benanladım canım çok geçmiş olsun elden gelen bişey olmaması çok kötü biz de kızımın başındayız korkular içinde her gün. allah yavrularımıza şifalar versin inşallah
Demin yengemle konuştuğumda işte dün ütü yaptım falan dedim, kv yapmıyor mu dedi. Yooo dedim bir şey yaptığı yok. Sabah da annemler kahvaltıya geldi yazık annem tüm mutfağımı elden geçirdi, çaydanlıklara kadar dolaplara kadar temizledi saatlerce. O da anca içerde örgü örsün. İki haftalık ameliyatlı zaten ama cidden yük oldu bana. Uzanamıyorum bile evimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?