2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. benim haberim yok buarada riskli bir durummu söz konusu?
Çok sağol canım hepimizin insalla evet riskli canım bbegimin beyninde sıkıntılar var hidrosefali hastalığı diyorlar malesef

Ben de kaşıntı çok işte bacaklar kollar karnım ona da bi çare karbonatli su buldum kasindikca sürüyorum ama yakıyor benimki çarşamba tam 39 u dolduruyor sukur
İyi maşallah hayırlı olsun inşallah çocuk anne karnında daha iyi büyüyor benim bebek 5 günde 80 gr almış az galiba haftada 150-200 gr almalıymış sütün yetmişmi yetmemişmi belirlemek için
Sağlıkları yerinde olsunda bide troit sıkıntımız var Rabbim (cc) dermansız dert vermesin inşallah.

hayırla şifayla kucagına al insallah

Benimkinin kilo alımı iyi şükür benim kilo alımim ondan da iyi :'( Rabbim en kisa zamanda dermanini versin bebegin de cok sağlıklı bi bebek olsun inşAllah canim

benimki emiyor canım çok şükür ama bazen 1 saat bazen 10 dk emip uyuyor. bazen tek meme yetiyor bazen iki meme yetmior hiç düzenimiz yok ben anlayamadım bu işi
Canım benum de öyle bazen 10 dk emiyor bazen 40-45 dk ama yetmiyorum sanırım uyumuyor çünkü yine ağzını gezdiriyor ben de bazen dayanamayıp mama veriyorum gece uykusunu alsın diye özellikle önce emzirdikten sonra mama veriyorum mama verdiğim için vicdan yapıyorum ama ya

Cnm ben weweel aldım bundan. Denedim her defasında aynı ölçtü. Saptirmiyo hiç. Güzelmiş yanii

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-10-20-12-11.png
    85,9 KB · Görüntüleme: 31
İyi aksamlar kızlar.Evimizde 2.günümüzü de devirdik.Bebeğim 3 günlük oldu Gülüyorum fakat derdin alasi var başımda iki gogsum de yara fenalardayim denedim bir şeyler boş doktorum hastanedeyken mama verin sarılık oluraç bu çocuk dedi verildi bebelac gold 1 kullaniyoruz ama çok sıkışırsak gazi hemen çıkıyor rahat uyuyor bebek tavsiye ederim göbeğine hiçbir şey degdirmegin dedi doktor kurudu bile. Benim dikiş yerimde belimde kalcamda agri var hastanede iğne vururlarken rahattı.Bu arada ameliyata aglayarak girdim bitene kadar ağladım ama acıdan değil korku ve mutluluktan çıkarken gülerek ciktim anestezi çok canımı acitti

Evet saglikli olarak dunyaya gelen ilk bebegim genetik test yaptirdik PGT denilen yontemle hastalikli embriyolar ayiklanarak tup bebek yontemiyle yalniz test cok sonra geldi yoktu Turkiyede
Canim bizde de esimle genetik tasiyicilik var bize de bu yöntemi önerdiler ilk bebegimi kaybettim . Şuan doğal yolla hamile kaldım ama doğurana kadar korkularım bitmiuot

Of canim ya.aglama dicem ama su donemde fayda etmiyo 40 in cikana kadar kalicaklar mi ?

Offf bu ne yaa arkadaş . Koskoca kadın olmuş ama insan olamamış. Eşini çek kenara konuş. Psikolojinin iyi olmadığını . İnsanları idare etmeye gücünün olmadığını senin onları rahatlatmaya değil onların seni rahatlatmaya çalışması gerektiğini. Lohusa olduğunu bunu unutmaması gerektiğini vee bebeğinizin huzura ihtiyacı olduğunu. Bunuda senin ona bu halde veremedinigini.... kv nin söylediklerinin yalan olduğunu hicbirsey yapmayanın o olduğunu. Bunları şöyle. Baktın ki eşin beceremiyor çık ortaya kv kp varken bu dertlerini bir bir güzelce anlat. Bakın burası oğlunuzun evi yani sizinde eviniz. Benim halim ortada. Ben lohusa yim sizlerle ilgilenemem kusura bakmayın çünkü bebeğime yetmeye çalışıyorum. Herşey ortada ne isterseniz buyrun alın yapın. Benim gücüm yetmiyor de. Ee insansa anlasınlar. . Sen en azından güzelce konuş hatta bunları söylerken eşin yoksa sesi kaydet. Sana iftira atmasınlar. Eşinle aranı bozarlar yoksa. Allah yardım etsin inşallah.

Boşver kıyafeti varsın pijama olsun bi saçını topla yüzünü yıka al bebisini kucağına yeterki hatıraniz olsun. Gerekirse bi allık suruver kız. İhmal etme fotoyu kamerayı sonra hep pisMan olunuyor keşke daha çok foto cekilseydim . Keşke video çekseydi. ..

ALTINIM ben Medula marka aldım en iyisi hastanelerde kullanılan model alından ölçer kızımda kullanıyorum oglusada kullanicam 10 yıl garantisi var

bende buna benzer yazmıştım bugün. Bi 2 ay bilemedin 3 ay sonra herşey bambaşka olacak demiştim. Onlar hep aynı davranıyorlar sadece değişen bizim hormonlarımız demiştim :)) ne diyelim inşallah bizde böyle söylerken lohusa lik ta aynılarını yapmayız

Canım bizimkiler doğumdan 1 gün önce geldiler, annem onlar yoldan geldi diye sofra hazırladı oruçlu hali ile yediler kalktılar. Hastaneden çıktığımız gün evde misafir gibi oturdular yine annem hizmet etti, biz çocukla sabahı zor ettik emzirme mama derken ertesi sabah kendilerine odaya kahvaltı hazırlamışlar yediler, biz memlekete dönüyoruz deyip gittiler... Giderken eşime sarılıp sarılıp ne zaman bize ihtiyaç duyarsanız çağırın gelirim dedi. Şimdi biraz alışayım annemi göndereceğim eşime de söyleyeceğim 1 hafta-10 gün gelsin anneme de kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…