- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #66.141
Sevgilidenizbatiekin ,
Samimi uyarın için teşekkürler. Öncelikle şunu belirteyim burada amacım bilgiçlik veya ukalalık taslamak değildir, öyle bir konumda değilim zaten. Hamile kaldığımda etrafımda kulaktan dolma o kadar bilgiye rastladım ki sağlam kaynaklardan araştırdığım konuları diğer hamile arkadaşlarım da bilsin yanlış bilgiyle hareket etmesinler istedim, buradaki tek motivim bu olarak yazdım. Burada yazdıklarımın aksi çok şey yaşanmıştır, yaşanacaktır çünkü her insanın vücudu eşsizdir, her anne-bebek ilişkisi eşsizdir; hiçbir zaman tam tarifi olmayacaktır. Kitaplar ne yazarsa yazsın, ne kadar tecrübe edilmiş olursa olsun herkes kendi hikayesini yazacak. Kullandığım tabirinle kesin ifadeler 100% çoğunluğu ithaf etmek için değil sadece genel seyri anlatmak içindir. Ben kendim okuduğum, yazdığım her standart tarifi kullanabildim mi?Hayır. ama başka birisinde işe yarayabilir başkasına faydası dokunabilir diye yazdım.
Sağlıcakla mutlulukla kal:)
:))) tam da bu yazdıklarını ifade etmek istemiştim :)) eğer benim de ifadem sert olduysa affola :))
söylediğim gibi, 5. çocuğumda olsa senin tecrüben apayrı benim için, ikizler bambaşka bir dünya :)) kolay gelsin ve sağlıklı olun :))