Sabah çatı muayenemi oldum, hiç korkulacak bir şey değilmiş 5-10 saniye sürdü sürmedi. Biraz acıdı ama napalım artık olacak bunlar. Açılma payını söylemedi doktor gayet iyi dedi, çatın da iyi dedi biz normal doğumu hallederiz senle çok rahat ol dedi, bakalım. Ne güzel insanın doktorunun cesaret vermesi, bu çok önemli bir şey. Bakalım bugün 38+0 olduk, haftaya doğmazsa yeniden kontrol..
Kv, kp ile sorun yaşayanlara Allah sabır versin, bende de aynısı var ve stresten patlamak üzereyim. Eşimin yüzü suyu hürmetine ona zarar gelmesin diye dayanmaya çalışıyorum. Ayakta duracak halim yok ona rağmen etraf topluyorum, indir kaldır yapıyorum, ütü ve yemek yapıyorum. Annem bana yemek yaptırmıyordu kaç günlerdir, kv de oturuyor öyle ben yapınca bazen bakmıyor bazen de ay ben de sana yardım edemedim diyor. Kimse gerçekten evladına daha iyi bakamazmış ben annemin babamın kıymetini bu yaşımda anladım. Günde üç posta ağlıyorum. O yüzden bebeği sezaryenle bir an önce doğurmayı düşünmüyorum bile değil yani, böyle çok daha zarar görüyor o zarar göreceğine ben göreyim.. Kprkuyorum daha hamileliğin son zamanlarında böyleysem loğusalıkta ne olacak düşünmek bile istemiyorum.