Merhabalar bende şubatta sözleneceğim suanda alacağım şeylerin model ve fiyatlarını araştırıyorum.ama henüz pek birşey hazırlamadım.söz tepsim hazırlandı.sipariş verdik.cumartesi nasip olursa kemeraltına gidip kahve fincanı bakacağım eğer ordan beğenemezsem netten sipariş vereceğim.ve nişanda misafirlere dağıtmak için kokulutaş yapacağım.yani cumartesi günü inşallah hazırlığımın bi kısmını halledeceğim.birbirimize fikirler verip yardımlaşalım arkadaşlar
katılıyorum aynı sey bende de var ne giyeceğim ne alacağım bide evin içinde ayakkabı giyolar ya bana cok tuaf geliyor ama giymek gerekiyormuş etrafımdaki herkes oyle söylüyor.tanışmada günlük ama sık bişeyler giyeceğim istemede de dizlerde sade bi elbise alacağım onada yarın kotondan bakacağım ama sizde fikir verirseniz sevinirim.
Bende varım.. Daha hiçbirşey yapmadım. Panik halindeyim çok az kaldı yaa.Evlenme teklifi hatta isteme bile olmadı daha.. Yarın elbise ve tepsi için malzeme bakmaya gideceğim. Hediyelik aklımda zaten. Kahve fincanına da yarın bakayım bari.
Resmi falan var mı canım? Nerde yaptırdın? Bende yarın bakacağım olmazsa sipariş vereceğim.Fincan yaptırdııııııımm ve çok tatlı oldu yaaaaa bayıldıım
Resmi falan var mı canım? Nerde yaptırdın? Bende yarın bakacağım olmazsa sipariş vereceğim.
ay valla benim isteme günü felaketti :) içeri girdi erkek tarafı ve biz daha mutfakta ikramları hazırlayamadan babam beni vermişti bile 10 dk içinde :) sonra bi an sözlüm geldi mutfağa gel beni rezil ettiler tek başıma el öptüm diye :) kıyamam benle beraber tekrar el öpmüştügüzel heyecanlar :) şubat 20'de nişanım var ona hazırlık yapıyoruz şimdi de :)
canım once cay borek falan aperatıf hazırladık.. yemek yapmadık bız akşam geldıler zaten:) sonra kahvelerı verdık onu bıle ben yapamadım ablam goturmus ben mutfagı toplarken:) heyecanlıydım baya ama aperatıfler bıle dagıtılmadan babam benı verdıgı ıçın çok gerılmedımayy nasıl yaaa off çok kötüü ama olsun ya sorunsuzca olmuş bitmişş ya ilk geldiklerinde yemek değilde pasta börek mi yaptın önce kahve sonra çaymı gidişatı anlatsana biraz hayırlı uğurlu olsun buarada
Benimde şubatta sözüm olacak zaten seninle daha önce konuşmuştk canımm :) en azından hazırlık sürecinde yardımlaşa biliriz. Ben elbisemi aldım söz için. Bu haftasonuda erkek arkadaşım ve ailem tanışıcak haftayada eminönünden tepsi hediyelikler şeker hamuru gibi şeyleri alıcamben de çok heyecanlıyımm
ben de ankaradayım daha doğrusu ailem ve erkek arkadaşım ankarada :) ben istanbuldayım o zaman seninle baya yardımlaşabilriiz canıımmCanım ben ankaradayım bende bu hafta sonu değil diğer hafta sonu elbisemi alırım tepsimi falan halledicem oyy bi gelse artık o günde rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?