• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubatta Nişanlanacaklar Gelin Sohbet Edelim ^_^

Hancock

Yanımda olmalısın senin yerin orası...
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
1.282
949
123
Kızlarrrrrr :KK22:

Şubatta kimler nişan söz yapacak gelin konuşalım dertleşelim heycanlarımıza ortak olalım :KK23:

Şubatta hem isteyecekler hemde nişan yapacağız ama biz büyük nişan yapmayacağız aile arasında olacak herşey kısmetse inşallah...

13-14 şubat gibi kısmetse nişanlı olacağııımmm çok heycanlıyım sormayıınnnnn:oops::oops:

Kıyafetti yüzüktü nişan tepsisiydi bohcaydı fikir alışverişi yapmak istiyorum her türlü nişan hazırlığını konuşalımmm gelin sohbet edelim...

Şimdi damat fincanı yaptırıyorum çok tatlı bir şey oluyor...

Nişan tepsisi için hala kararsızım ya kendim yapmak istiyorum ama pek becerekli değilim hazırlarıda çok pahalı neyse bir şeyler yapacağım :KK22:

Kimler hangi aşamada merak ediyorumm:KK68:

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah zaman akıp gittiğinde ve bir yuva kurduğumuz da bu sohbetleri tebessümle okuruz :KK51:

:KK68::KK68:

Merhabalar bende şubatta sözleneceğim suanda alacağım şeylerin model ve fiyatlarını araştırıyorum.ama henüz pek birşey hazırlamadım.söz tepsim hazırlandı.sipariş verdik.cumartesi nasip olursa kemeraltına gidip kahve fincanı bakacağım eğer ordan beğenemezsem netten sipariş vereceğim.ve nişanda misafirlere dağıtmak için kokulutaş yapacağım.yani cumartesi günü inşallah hazırlığımın bi kısmını halledeceğim.birbirimize fikirler verip yardımlaşalım arkadaşlar

IMG_20150911_150625.jpg
IMG_20150412_000205.jpg
IMG_20140429_090608.jpg
IMG_20140416_231832.jpg
IMG_20140410_235740.jpg
IMG_20140410_174330.jpg
IMG_20150320_172655.jpg
IMG_20150911_153628.jpg
Merhaba kızlar kolay gelsin. Ben hediyelik yapıyorum. Onlarca çeşit var.Beğenirseniz özelden mesaj atiniz.

Merhabalar bende şubatta sözleneceğim suanda alacağım şeylerin model ve fiyatlarını araştırıyorum.ama henüz pek birşey hazırlamadım.söz tepsim hazırlandı.sipariş verdik.cumartesi nasip olursa kemeraltına gidip kahve fincanı bakacağım eğer ordan beğenemezsem netten sipariş vereceğim.ve nişanda misafirlere dağıtmak için kokulutaş yapacağım.yani cumartesi günü inşallah hazırlığımın bi kısmını halledeceğim.birbirimize fikirler verip yardımlaşalım arkadaşlar

Hayırlı uğurlu olsun inşallah canımm tepsiyi ne kadara yatırdın foto varsa bakmak isteriimm

teşekkür ederim.henüz elime ulaşmadı ben model beğendim arkadaşım hediye olarak yaptırdı.geldiğinde resim atacağım mutlaka

Ne giycez ne etcez isteme günü nasıl olacak oyyy bunlar ne tatlı heycanlar :KK68:

katılıyorum aynı sey bende de var ne giyeceğim ne alacağım bide evin içinde ayakkabı giyolar ya bana cok tuaf geliyor ama giymek gerekiyormuş etrafımdaki herkes oyle söylüyor.tanışmada günlük ama sık bişeyler giyeceğim istemede de dizlerde sade bi elbise alacağım onada yarın kotondan bakacağım ama sizde fikir verirseniz sevinirim.

Bende varım.. Daha hiçbirşey yapmadım. Panik halindeyim çok az kaldı yaa. :KK17::KK17:Evlenme teklifi hatta isteme bile olmadı daha.. Yarın elbise ve tepsi için malzeme bakmaya gideceğim. Hediyelik aklımda zaten. Kahve fincanına da yarın bakayım bari.

katılıyorum aynı sey bende de var ne giyeceğim ne alacağım bide evin içinde ayakkabı giyolar ya bana cok tuaf geliyor ama giymek gerekiyormuş etrafımdaki herkes oyle söylüyor.tanışmada günlük ama sık bişeyler giyeceğim istemede de dizlerde sade bi elbise alacağım onada yarın kotondan bakacağım ama sizde fikir verirseniz sevinirim.

Ayakkabıda giymek gerek şimdi o güzel elbiselern altında terlik sırıtır zaten

Bende varım.. Daha hiçbirşey yapmadım. Panik halindeyim çok az kaldı yaa. :KK17::KK17:Evlenme teklifi hatta isteme bile olmadı daha.. Yarın elbise ve tepsi için malzeme bakmaya gideceğim. Hediyelik aklımda zaten. Kahve fincanına da yarın bakayım bari.

Fincan yaptırdııııııımm ve çok tatlı oldu yaaaaa bayıldıım :oops::oops:

ay valla benim isteme günü felaketti :) içeri girdi erkek tarafı ve biz daha mutfakta ikramları hazırlayamadan babam beni vermişti bile 10 dk içinde :) sonra bi an sözlüm geldi mutfağa gel beni rezil ettiler tek başıma el öptüm diye :) kıyamam benle beraber tekrar el öpmüştü:KK70::p:KK70: güzel heyecanlar :) şubat 20'de nişanım var ona hazırlık yapıyoruz şimdi de :):KK54::KK55:

Resmi falan var mı canım? Nerde yaptırdın? Bende yarın bakacağım olmazsa sipariş vereceğim.

Screenshot_2.png
Screenshot_1.png

Tepsi aynı yazısı böyle fincanla tabağıda aynı böyle işte alıntı yaparak ekliyorum resimleri:KK23::KK23: kendiminki daha elime geçmedi geçince onlarıda paylaşırımmm çok güzel dimiiiii :KK22:

ay valla benim isteme günü felaketti :) içeri girdi erkek tarafı ve biz daha mutfakta ikramları hazırlayamadan babam beni vermişti bile 10 dk içinde :) sonra bi an sözlüm geldi mutfağa gel beni rezil ettiler tek başıma el öptüm diye :) kıyamam benle beraber tekrar el öpmüştü:KK70::p:KK70: güzel heyecanlar :) şubat 20'de nişanım var ona hazırlık yapıyoruz şimdi de :):KK54::KK55:

:D :D ayy nasıl yaaa off çok kötüü :D ama olsun ya sorunsuzca olmuş bitmişş ya ilk geldiklerinde yemek değilde pasta börek mi yaptın önce kahve sonra çaymı gidişatı anlatsana biraz :oops: hayırlı uğurlu olsun buarada

Benimde şubatta sözüm olacak zaten seninle daha önce konuşmuştk canımm :) en azından hazırlık sürecinde yardımlaşa biliriz. Ben elbisemi aldım söz için. Bu haftasonuda erkek arkadaşım ve ailem tanışıcak haftayada eminönünden tepsi hediyelikler şeker hamuru gibi şeyleri alıcam :KK200: ben de çok heyecanlıyımm:eek:

:KK70: :KK70: ayy nasıl yaaa off çok kötüü :KK70: ama olsun ya sorunsuzca olmuş bitmişş ya ilk geldiklerinde yemek değilde pasta börek mi yaptın önce kahve sonra çaymı gidişatı anlatsana biraz :oops: hayırlı uğurlu olsun buarada
canım once cay borek falan aperatıf hazırladık.. yemek yapmadık bız akşam geldıler zaten:) sonra kahvelerı verdık onu bıle ben yapamadım ablam goturmus ben mutfagı toplarken:) heyecanlıydım baya ama aperatıfler bıle dagıtılmadan babam benı verdıgı ıçın çok gerılmedım:D hatta babam hayırlısı olsun deyınce benımkı vermedı sanmış o kadar kıpkırmızıydı :D

Benimde şubatta sözüm olacak zaten seninle daha önce konuşmuştk canımm :) en azından hazırlık sürecinde yardımlaşa biliriz. Ben elbisemi aldım söz için. Bu haftasonuda erkek arkadaşım ve ailem tanışıcak haftayada eminönünden tepsi hediyelikler şeker hamuru gibi şeyleri alıcam :KK200: ben de çok heyecanlıyımm:eek:

Canım ben ankaradayım bende bu hafta sonu değil diğer hafta sonu elbisemi alırım tepsimi falan halledicem oyy bi gelse artık o günde rahatlasak

Canım ben ankaradayım bende bu hafta sonu değil diğer hafta sonu elbisemi alırım tepsimi falan halledicem oyy bi gelse artık o günde rahatlasak
ben de ankaradayım daha doğrusu ailem ve erkek arkadaşım ankarada :) ben istanbuldayım o zaman seninle baya yardımlaşabilriiz canıımm :KK200: sen nereden alacaksın tepsiyi filan ben eminönünde daha uyguna bulurum diye düşünüyorum :cool:

Benim istememde bu hafta oldu :) subatta yakin akrabalar ile bir söz yapacagiz inşallah..
sözde küçük kolonya siseleri hazirlayacagim inşallah.. alisverise de annem ve kayinvalidem veya sevgilimle birlikte cikacagiz. Kiyafeti annelerimizle yüzüğü falanda sevgilimle alacagiz muhtemelen. cok heyecanliyim :)
isteme de cikolatalarimiz gümüş bir tepside geldi. Cok hosuma gitti. Normalde söz tepsisi olarak baska bir sey düşünmüştüm. Internetten 20 liraya altin sarisi bir tepsi almistik ablamin sozunde.
Cikolata tepsisi daha hos gelince yüzükleri ona koyalim diye düşündük ablamla :))
Kiyafetimiz aldiktan sonra bi buket yapacagim kendime, o buketin de ciceklerinden de söz tepsisini susleyecegim. o tepsi erkek tarafina falan gönderilmiyor degil mi? Ne garip adetler varmis öyle olunca insan bir düşünüyor :D

Bu arada isteme gününü anlatayim.
biz sevgilimle 8 yildir birlikteydik. 2 ay önce evkenmeye karar verip ailelerimizle konustuk. Babamla tanistilar. Annesi annemle oturdular bizim evde cay muhabbet.
Babasiyla babam tanismamislardi. Sonra onlar ziyarete gelmek istediler. Tanışmak icin degil isteme oldugunu sevgilim sayesinde anladik :)) hazirligi ona göre yaptık yoksa rezillik :D
Geldiler cicek cikolata. Çiçeğin buketinden dolayi bir vazoya koymadim. Kiyamadim bozmaya (: cikolatayi da odadki sehpanin üzerine koydum. Verildikten sonra ikram etmek üzere.. hal hatir sorma faslından sonra annem sordu kahveleri nasil aliriz diye. Sonra ablama orta kahve yatirdim :D kayinvalidem kahveyi cok begenmis ama ben yapmadim bunu hala bilmiyorlar :D
neyse baktik babamlar muhabbet ediyorlar. Biz çay hazirligini yaptik.
Ikramlarimiz
sarma
elmali kurabiye
ispanakli ve kiymali iki farkli cesit börek
beyaz cikolatali bir baska kurabiye.

yemek vaktinden sonra olduğu icin ikram cesidini cok tutmadik.

neyse ben tabaklari tam koydum. Cay getirmeye gidecegim. Kayinvalidem otur diye isaret etti. Baktim beni istemeye baslamislar :) kardesimde mutfaktan bana sesleniyor su cali bi al diye :D haberleri yok beni istiyorlar dedim. :)
Sonra verdiler. Babasi kisa bir kac ayet okudu. Duamizi yapti.
Annelerimiz göz isaret yapınca kalktik el öptük.
Ben çikolatayi mutfağa götürdüm. Resmen tüllerin icinden zor cikardim :)
iceri götürüp ikram ettim.
Sonra cay muhabbet devam etti herkes. Meyve salatasi gibi bir sey yaptik. Onu ikram ettik. Gece cok güzel ve eglenceli bitti. Bu hafta da biz onlara oturmaya gidecegiz inşallah..

Back