2016 Şubat Anneleri :)

Ad

Adet tarihine göre bir hafta ilerde olmam gerek ama en son ultrason ölçümüne göre 15.haftadayız. Biraz kafam karışık bu konuda. Bu haftaki kontrolümüzde soracam Dr.
Benımde oyle. Sen kendı adet tarıhını bosver doktoprun dedıgını adet tarıhı olarak kabulo et artık. Herkes aynı tarıhlerde yumurtalmıyor:) Benım zaten adetlerım arası 35gunden az olmaz. Her gıdısınde sana ultrasonda ne kadar gozuktugunu soyluyor zaten.

Evet. Benim hamile kalmadan önce üç dört ay 30 günü geçiodu. Düzensiz olmaya başlamıştım. Dediğin gibi tatlım

Bende şuana kadar cevremdeki erkek anneleri ve kız anneleri anketine dayanarak bu sonucu çıkardım bunye ile alakalı biliyorum ama henüz mide bulantısı yaşadım yemek yiyemedim diyen erkek annesi gormedim canim. Mide bulantin illaki oluyor. Ama surundurecek kadar olmuyor kız bebis bekleyen annelere gore çok rahat geçiriyor erkek bebis bekleyen anneler Cevremdeki bi çok örneği var kız bebeğe hamile olupta ağzına lokma bile koymayan. Ben böyle düşünüyorum. Ama eksi tatlı olayı hikâye onu biliyorum

Merhaba canim bende erkek annesiyim inşallah 3 ay hiç bir şey yiyemedim su dahi içemedim 12 kilo verdim bence tamamen bünye ile alakali

Sıcaktan olabılırmı. Benımde zaman zaman cok carpıntım oluyor, kalbım yerınden cıkacakmıs gıbı oluyor ama normal oldugunu okumustum
sıcaktan değilmiş maalesef, hormonlarım değiştiği için gebelikten dolayı oluyor. taşikardi çıktı.
ama korkulacak bişi yok dediler.

ben bio-oil kullanıyorum. şuan için memnunum bi sıkıntım yok.

Ikı gundur basım cok agrıyor zonklama seklınde. Dayanamadım 1 mısoset 1 parol ıctım 12 saat arayla. En zararsızları bunlarımıs ama genede kullanmamak lazım tabi. Hala devam edıyor agrım

Ikı gundur basım cok agrıyor zonklama seklınde. Dayanamadım 1 mısoset 1 parol ıctım 12 saat arayla. En zararsızları bunlarımıs ama genede kullanmamak lazım tabi. Hala devam edıyor agrım
Canım geçmiş olsun bence ilaç ne kadar zararsız da olsa kullanma. Bende iki hafta boyunca çektim o ağrıyı yürürken ağrım artıyordu duramıyordum.bi arkadaşım başını bi eşarpla sıkı sıkı sar dedi . İşe yarıyor denemeni tavsiye ederim koca karı işi ama ben yararını gördüm.

Şuan kaç haftalık hamilesin canim 4. Aydan sonra rahatlarsin biraz.

Bende zaman zaman çok ağrı çekiyorum. çünkü benim migrenim var. Doktor bana Panadol diye bir ağrı kesici verdi.
kağıdında da hamileliğe uygun olduğu yazıyor. ben memnun kaldım. istersen bu ilacı bi doktoruna sor.

canım bende de aynı durum var; sürekli tek taraflı kafamı bile çevirmeme engel ağrılarım oluyor. konuşursam bile ağrı yapıyor. evdeysem duş alıyorum ya da yatıyorum. ne olursa olsun ilaç alma. özellikle plus yazanları yani parol plus minoset plus gibi kafein oranı çok yüksek onların dokunur Allah korusun. dr gebeliğe bağlı migren dedi bana da... Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin.

Gecmıs olsun canım

Plus degıl normal olanlardan ıctım 12 saat arayla 2 tan toplamda. Mınoset zaten fayda etmedı parol bıraz gecırdı ama yıne basladı tabi. Ben de okudum sag tarafının zonklama seklınde agrıması mıgrenmıs. Bende hamılelıkten once cok nadır olurdu boyle ama cok nadır yani, bır de bu kadar uzun surmezdi. Tansıyondan felan korktum cunku erken donemde baslayan bas agrıları gebelık zehırlenmesının d ebelırtısı olabılıyor allah korusun. Bugun bı tansıyon aletı sıparısı verdım koldan olcenlerden, anne tarafımda yuksek tansıyonda var. Ben de bu cumartesı gıdıcem doktora, o zaman sorarım artık.

Cumartesı gıtıtgımde sorarım canım. Mıgren zonklama seklınde olan agrımı. Sımdı ısyerındeyım zonklama yok ama goz cevremde agrı var ve halsızlık yapıyor, tam gcmemıs demekkı, kafamda bı agırlıkda var, çalısırken cok zo ya hele de benım gıbı IT sektorunde calısıyorsan

migren ağrısı genellik tek taraflı olur. başının sağ veya sol tarafı ağrır. Çoğunlukla da sol tarafında ağrı vardır. ışığa ve ses hassas olursun. karanlıkta uyuma ihtiyacı hissedersin. günlerce sürebilir. hayatı zindan eder. normal baş ağrısından kat ve kat daha fazladır. ılık duş, karanlıkta ve sessiz bir yerde uyuma (ben göz bandı kullanıyorum). başını sıkı tülbentle bağlama. hatta başına buz torbası koyma ağrıyı hafifletir. ama bu doktorun verdiği ilaç bana iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…