- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
:))) bende normalde tatlı severim ama şerbetli tatlı enfazla 2 tane yiyebiliyordum çok ağır geliyordu. hamilelikten sonra yarım kilo bile yebilir duruma geldim. kendimi frenliyorum ama sürekli tatlı istiyorum diye krizlerdeyim. hiç ekşi ve tuzlu canım istemedi :)Bende hamilelikte önce öyle bir tatlı yiyordum ki anlatamam eşim her hafta tatlı getiridi sadece ben yerdim. Ki her bakkala gittignde 4 tane çikolata garanti olurdu. Ama hamile kaldım ağzına tatlı dahi suremedim. Ama şimdi yavaş yavaş çikolata yiyebiliyorum :) ama hala şerbetli tatlılar yiyemiyrum
Neyse cinsiyetini ogrendiginizde cevabınızı dört gözle bekliyorum. Mide bulantılarıniz ve kusma olaylarının çok oldu mu:))) bende normalde tatlı severim ama şerbetli tatlı enfazla 2 tane yiyebiliyordum çok ağır geliyordu. hamilelikten sonra yarım kilo bile yebilir duruma geldim. kendimi frenliyorum ama sürekli tatlı istiyorum diye krizlerdeyim. hiç ekşi ve tuzlu canım istemedi :)
toplamda 2 kere midem bulandı ikisinde de istifra ettim geçti :)) bana sadece uyku yaptı. bir de bel-sırt ağrım çok fazla var.Neyse cinsiyetini ogrendiginizde cevabınızı dört gözle bekliyorum. Mide bulantılarıniz ve kusma olaylarının çok oldu mu
Erkek olabileceğini dusunuyorum :) ama allah gonlunuze gore versin. Kız bebek bekleyen hamisler bu konuda daha çok sıkıntı cekiyorlartoplamda 2 kere midem bulandı ikisinde de istifra ettim geçti :)) bana sadece uyku yaptı. bir de bel-sırt ağrım çok fazla var.
cinsiyet öğrenince yazıcam hemen :)
hayırlısı olsun, erkek olmuş kız olmluş hiç önemli değil. sağlıklı sıhaetli olsu bana yeter :)Erkek olabileceğini dusunuyorum :) ama allah gonlunuze gore versin. Kız bebek bekleyen hamisler bu konuda daha çok sıkıntı cekiyorlar
Bende hep erkek hissediyordum ama gonlumden kız geçiyordu Minnakim alınmasında :)hayırlısı olsun, erkek olmuş kız olmluş hiç önemli değil. sağlıklı sıhaetli olsu bana yeter :)
benim içime de erkek doğuyor :)
heheh alınmaz alınmaz merak etme. Allah biliyor ya bende de kız birazcık daha ağır basıyor :) ama içime erkek doğuyor.Bende hep erkek hissediyordum ama gonlumden kız geçiyordu Minnakim alınmasında :)
Sağol arkadaşım inşallah bir şey olmaz yavruma içiyorum elimden geldiğincegecmıs olsun canım arkadasların dedıgı gıbı bol bol sıvı tuket . ben su soda hepsını ıcıyorum bıkmadan Allahın ıznı ıle hıc bıse olmaz sen dıkkat et beslenmene
Benım yatak odasında yerım olmadıgı ıcın normal oda alıcam. Kendı besıgınde yatar dıye dusunuyorum ama bende onun odasında yatarım bır kac kanepede. Bebegın yatak odasında yatması guzel ama daha sonra kendı odasında yatması cok zor oluyormus, alısamıyormus yani. Bastan kendı odasında yatması ndaha ıyı dıye dusunuyorumkafam okadar karıstı kı sımdı 700 800 tl verıp mobılya alırsam bıde yatmazsa sen ozaman gor ısı :) bebısler hep anne yanında olmak ıstıyormus bırde komsumuz dedıkı ben mutfakta ıs yaparken o mınık besıgı yanıma getırıp ıs yaparken bı yandan bebegı sallıyordum falan dedı aklımı celdı :/ tasınabılmesı cok guzel .
sımdılık mınık al zaten ıhtıyacına gore yenısını sonra alırsın dedı ama ıste tecrubesızım bılmıyorum
Rahtsan o zaman erkektir. Bene o kadar rahat hamilelik geçirdim ki. Kız bebis bekleyen annelere nazaran çok rahattim. Mide bulantısı falan çok yasamadim. Sadece halsizlik ve uyku biraz koku hassasiyeti çektim. Bi çok kişi bi lokma ekmek yiyememis ben baya yedim :) hatta eşim hep uğraşırdı sen bildiğin evi yemisssin diyerek :)
Sıcaktan olabılırmı. Benımde zaman zaman cok carpıntım oluyor, kalbım yerınden cıkacakmıs gıbı oluyor ama normal oldugunu okumustumkızlar selam, bu hafta kalp çarpıntım başladı. Kardiyolojiye gittim, kalbimde fazla atım var. hamilelikten kaynaklı dediler ama beni çok rahatsız ediyor. böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
Bende de sag kasıkta oluyor ama o kasların gevsemesınden ve yer acılmasından dolayı oldugunu dusunuyorum, daha cok kucuk oldugu ıcın hareketlerının hıssedılecegını sanmamBazen sızı gibi pırpır eder gibi bişeler hissediyorum acaba bebekmi bilemiyorum.
İlk zamanlar sağ kasığımda çok ağrı var sağ tarafıma yatamıordum hatta ama geçti. Şimdiki çok farklı ama emin değilim bebek olduğundan çok hafif kıpırtılar. Karnım arada içine çekip bırakıomuşum gibi oluo bide. Çok hareketli bi sıpacık mı acabaBende de sag kasıkta oluyor ama o kasların gevsemesınden ve yer acılmasından dolayı oldugunu dusunuyorum, daha cok kucuk oldugu ıcın hareketlerının hıssedılecegını sanmam
Bılemedım sımdı sonucta ıcımızde bır canlı var gıttıkcede buyuyor, bıraz daha buyuse de hıssetsek cok guzel olacak.İ
İlk zamanlar sağ kasığımda çok ağrı var sağ tarafıma yatamıordum hatta ama geçti. Şimdiki çok farklı ama emin değilim bebek olduğundan çok hafif kıpırtılar. Karnım arada içine çekip bırakıomuşum gibi oluo bide. Çok hareketli bi sıpacık mı acaba
Evet çok heyecanlıyım. Bugun sitede dolaşırken bebeklerin anne karnında hıçkırdını okudum ilk defa. Çok güzel acayip bi duygu olmalı. Sabırsızlıkla bekliorum. Sizin ne kadarlık olduBılemedım sımdı sonucta ıcımızde bır canlı var gıttıkcede buyuyor, bıraz daha buyuse de hıssetsek cok guzel olacak.
Benımkı 15+3 yanı 16. hafta oluyo sanırım. Benım subat sonu demıstı doktor, sızınkısı daha buyukse hıssetmenız normal olabılır. Bende bazen ozellıkle cok ac kalıp yemek yersem sag kasımda agrıya benzer bıseyler oluyo.Evet çok heyecanlıyım. Bugun sitede dolaşırken bebeklerin anne karnında hıçkırdını okudum ilk defa. Çok güzel acayip bi duygu olmalı. Sabırsızlıkla bekliorum. Sizin ne kadarlık oldu
Aynı haftadayız günü bile aynı galiba :) pazartesi 16 olcak inş. Hiç kilo almadım inş çok almam bişey kullanmıorum. Aldıysam bu hafta bi iki kilo almışımdır annemin yanındayım çok yemeye başladım.:))))Catlaklar ıcın ne kullanıyorsunuz. Ben Clarıns huıle tonıuc kullanıyorum memnunum ama tabı cok pahalı. Bır de ben oldukca kılolu oldugum ıcın daha cabuk bıtıyor:) Goguslerımde asırı kasıntı , gogus uclarında catlak basladı ve bu yag ıyı gelıyor. Sızler ne kullanıyorsunuz
Ben de kılo almadımkı ben zaten kıloluyum sorun orda:)) Bence krem kullanmaya basla sıkılastırıcı, gogus ucları sen farketmeden kuruyor ve catlıyor, benden 1 gun ılerıdesın:)Aynı haftadayız günü bile aynı galiba :) pazartesi 16 olcak inş. Hiç kilo almadım inş çok almam bişey kullanmıorum. Aldıysam bu hafta bi iki kilo almışımdır annemin yanındayım çok yemeye başladım.:))))
Adet tarihine göre bir hafta ilerde olmam gerek ama en son ultrason ölçümüne göre 15.haftadayız. Biraz kafam karışık bu konuda. Bu haftaki kontrolümüzde soracam Dr.Ben de kılo almadımkı ben zaten kıloluyum sorun orda:)) Bence krem kullanmaya basla sıkılastırıcı, gogus ucları sen farketmeden kuruyor ve catlıyor, benden 1 gun ılerıdesın:)