Çok korkuyorum bebegime bişey olacak diye içmeye başladım su inşallah düzelir pazartesi tekrar gideceğimBol bol su iç canım... 3 litrenin altına düşme doktorumun her muayenede bana bıkmadan söylediği tek şey...
İnşallah canımİns hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın canim.
Sen bol bol su iç kötü şeyler düşünme alırsın bebeğini kucağına Allahın izniyle.....Çok korkuyorum bebegime bişey olacak diye içmeye başladım su inşallah düzelir pazartesi tekrar gideceğim
İnşallah canımSen bol bol su iç kötü şeyler düşünme alırsın bebeğini kucağına Allahın izniyle.....
Evet bende öyleyim. Haftaya öğreniriz inş cinsiyetiniRahtsan o zaman erkektir. Bene o kadar rahat hamilelik geçirdim ki. Kız bebis bekleyen annelere nazaran çok rahattim. Mide bulantısı falan çok yasamadim. Sadece halsizlik ve uyku biraz koku hassasiyeti çektim. Bi çok kişi bi lokma ekmek yiyememis ben baya yedim :) hatta eşim hep uğraşırdı sen bildiğin evi yemisssin diyerek :)
Canım geçmiş olsun evet bol su iç. Bebeğin sıvı yarım saatte bir yenilenirmiş. Korkma sitres yapma. İnş sağlıkla kucağına alırsın bebişiÇok korkuyorum bebegime bişey olacak diye içmeye başladım su inşallah düzelir pazartesi tekrar gideceğim
ay vallahı hala hıssedemedım ben bende mı var problem anlamıyorum kıMerhaba arkadaşlar bebeğinin hareketlerini hisseden var mı
gecmıs olsun canım arkadasların dedıgı gıbı bol bol sıvı tuket . ben su soda hepsını ıcıyorum bıkmadan Allahın ıznı ıle hıc bıse olmaz sen dıkkat et beslenmenemerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ve amniyon sıvısı azalmış ve bebeğimi kaybedebilirmişim bu durumu yaşayıp sağ salim bebeğini kucağına alan var mı ?
normalde oyle bı sıkıntım yok ama mısal bırden zıl caldıgında telefon caldıgında cok kalbım carpıyo yanı baya baya :/ ama hc gıtmedım bu konuda doktora .kızlar selam, bende de taşikardi çıktı.
hamilelikten dolayı olduğunu söylediler. ilaçlık bir durumum yokmuş.
sizlerde hiç kalp çarpıntısı oldu mu?
bende şöyle başladı. normalde kalp atışını hissetmezsin. benimki bi anda çok hızlı vuruyor ve huzursuz ediyordu.normalde oyle bı sıkıntım yok ama mısal bırden zıl caldıgında telefon caldıgında cok kalbım carpıyo yanı baya baya :/ ama hc gıtmedım bu konuda doktora .
kadın dogum doktorun mu soyledı canım
kalbını ferah tut canım hamılelıkten demekkı bunlar gecmıs olsunbende şöyle başladı. normalde kalp atışını hissetmezsin. benimki bi anda çok hızlı vuruyor ve huzursuz ediyordu.
kadın doğum doktoruna söyledim hamilelikte böyle şeylerin normal olduğunu ama çok rahatsız ediyorsa kardiyolojiye gitmemi söyledi. bende kardiyolojiye gittim. EKG, EKO çekilde onların sonucu temiz. Holter taktılar 24 saat kalp atışlarımı takip ettiler. benim rahatsız olduğum çarpıntılar holterde çıktı. Sinüsal taşikardi diyorlar. Kalp doktoruda kalbinde sorun yok büyük ihtimalle hamilelikte hormonların değiştiği için böyle çarpıntıların oluyor dedi. ilaçlık bir durumun yok dedi.
sağol canım teşekkür ederim. yarında hayırlısıyle cinsiyet öğrenicem :) şimdilik onun heyecanındayım.kalbını ferah tut canım hamılelıkten demekkı bunlar gecmıs olsun
valla bu sene erkek senesı gıbı ama haıd hayırlısı :) gelın lazım bize yavvv :)sağol canım teşekkür ederim. yarında hayırlısıyle cinsiyet öğrenicem :) şimdilik onun heyecanındayım.
belki bi gelin getiririm. çin takvimi, yüzük testi, bıçak makas testi vs.. hepsinde kız çıktı :)valla bu sene erkek senesı gıbı ama haıd hayırlısı :) gelın lazım bize yavvv :)
Bende de herseyde kız çıkmıştı. Hatta çok eksi yiyorum dye kız bebek bekliyordum ama ogluşum oluyor. Kalp çarpıntısı olayına gelince bende de çok oluyordu. Nefes alması bile engelliyordu doktorum bebeğe kan pompalandığı için çok normal dedi.belki bi gelin getiririm. çin takvimi, yüzük testi, bıçak makas testi vs.. hepsinde kız çıktı :)
ya işte hamilelikte çarpıntı normalmiş. ben yine içim rahat olsun diye tahlilileri yaptırdım.Bende de herseyde kız çıkmıştı. Hatta çok eksi yiyorum dye kız bebek bekliyordum ama ogluşum oluyor. Kalp çarpıntısı olayına gelince bende de çok oluyordu. Nefes alması bile engelliyordu doktorum bebeğe kan pompalandığı için çok normal dedi.
Bende hamilelikte önce öyle bir tatlı yiyordum ki anlatamam eşim her hafta tatlı getiridi sadece ben yerdim. Ki her bakkala gittignde 4 tane çikolata garanti olurdu. Ama hamile kaldım ağzına tatlı dahi suremedim. Ama şimdi yavaş yavaş çikolata yiyebiliyorum :) ama hala şerbetli tatlılar yiyemiyrumya işte hamilelikte çarpıntı normalmiş. ben yine içim rahat olsun diye tahlilileri yaptırdım.
ben hep tatlı yiyorum ama hiç ekşi tuzlu şeyler canım istemiyor. sadece tatlı yiyerek yaşayabilirim :))