2016 Şubat Anneleri :)

Evet bende öyleyim. Haftaya öğreniriz inş cinsiyetini

merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim ve amniyon sıvısı azalmış ve bebeğimi kaybedebilirmişim bu durumu yaşayıp sağ salim bebeğini kucağına alan var mı ?
gecmıs olsun canım arkadasların dedıgı gıbı bol bol sıvı tuket . ben su soda hepsını ıcıyorum bıkmadan Allahın ıznı ıle hıc bıse olmaz sen dıkkat et beslenmene

kızlar selam, bende de taşikardi çıktı.
hamilelikten dolayı olduğunu söylediler. ilaçlık bir durumum yokmuş.
sizlerde hiç kalp çarpıntısı oldu mu?

kızlar selam, bende de taşikardi çıktı.
hamilelikten dolayı olduğunu söylediler. ilaçlık bir durumum yokmuş.
sizlerde hiç kalp çarpıntısı oldu mu?
normalde oyle bı sıkıntım yok ama mısal bırden zıl caldıgında telefon caldıgında cok kalbım carpıyo yanı baya baya :/ ama hc gıtmedım bu konuda doktora .
kadın dogum doktorun mu soyledı canım

normalde oyle bı sıkıntım yok ama mısal bırden zıl caldıgında telefon caldıgında cok kalbım carpıyo yanı baya baya :/ ama hc gıtmedım bu konuda doktora .
kadın dogum doktorun mu soyledı canım
bende şöyle başladı. normalde kalp atışını hissetmezsin. benimki bi anda çok hızlı vuruyor ve huzursuz ediyordu.
kadın doğum doktoruna söyledim hamilelikte böyle şeylerin normal olduğunu ama çok rahatsız ediyorsa kardiyolojiye gitmemi söyledi. bende kardiyolojiye gittim. EKG, EKO çekilde onların sonucu temiz. Holter taktılar 24 saat kalp atışlarımı takip ettiler. benim rahatsız olduğum çarpıntılar holterde çıktı. Sinüsal taşikardi diyorlar. Kalp doktoruda kalbinde sorun yok büyük ihtimalle hamilelikte hormonların değiştiği için böyle çarpıntıların oluyor dedi. ilaçlık bir durumun yok dedi.

kalbını ferah tut canım hamılelıkten demekkı bunlar gecmıs olsun

belki bi gelin getiririm. çin takvimi, yüzük testi, bıçak makas testi vs.. hepsinde kız çıktı :)
Bende de herseyde kız çıkmıştı. Hatta çok eksi yiyorum dye kız bebek bekliyordum ama ogluşum oluyor. Kalp çarpıntısı olayına gelince bende de çok oluyordu. Nefes alması bile engelliyordu doktorum bebeğe kan pompalandığı için çok normal dedi.

ya işte hamilelikte çarpıntı normalmiş. ben yine içim rahat olsun diye tahlilileri yaptırdım.

ben hep tatlı yiyorum ama hiç ekşi tuzlu şeyler canım istemiyor. sadece tatlı yiyerek yaşayabilirim :))

ya işte hamilelikte çarpıntı normalmiş. ben yine içim rahat olsun diye tahlilileri yaptırdım.

ben hep tatlı yiyorum ama hiç ekşi tuzlu şeyler canım istemiyor. sadece tatlı yiyerek yaşayabilirim :))
Bende hamilelikte önce öyle bir tatlı yiyordum ki anlatamam eşim her hafta tatlı getiridi sadece ben yerdim. Ki her bakkala gittignde 4 tane çikolata garanti olurdu. Ama hamile kaldım ağzına tatlı dahi suremedim. Ama şimdi yavaş yavaş çikolata yiyebiliyorum :) ama hala şerbetli tatlılar yiyemiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…