2016 Şubat Anneleri :)

Ay bana sağlık ocağı demeyin bi suru laf duydm aile doktorundan . hamileligimi geç bildirdiğm için

Ay bana sağlık ocağı demeyin bi suru laf duydm aile doktorundan . hamileligimi geç bildirdiğm için
Korktum he :) bn evlendigimden beri aile hekimim annelerin orada gorunuyo halbuki evlendim yer degisti vs :))) ben gitsem aforoz ederler beni demekki :)) ama napim hic isim dusmedi arkadaslar demese aklina bile gelmezdi

16 haftadayim işimiz gereği ŞIRNAKTA yaşıyorduk orda öğrenince birde ortalık karışınca ben memlekete geri döndüm eşim orda kaldi. Biz aile hekimine bildirmesi diye çok kizdilar bana 4 ay olmuş ceza verecek bakanlık diyerek kızdı doktor çok canim skildi. İzah ettim durumumu hicbisekilde inanmadı

Hamileligini geç bildirince devlet hem para kesiyormus doktorlardan hemde ceza puanı alıyormuş doktorlar.

eeee onlarda kendi peşinden koşsun. sağlık bakanlığı zaten onlara bildirim yapıyorki. ben ilk gebeliğimde hiç bilmiyordum mesela, bir çoğu bilmiyorki sağlık ocağına bildirilmesi gerektiğini. beni hep kendileri aradılar. ben şok oldum nerden biliyorsunuz diye. hatta çokta kibarlar buradakiler, sitenin içinde bizim sağlık ocağı, çok kişi yok herhalde o yüzden sorun etmiyorlar. 5 tane dr. çalışıyor hastane gibi :) küçük yerlerde başa çıkamıyor olabilirler ama hem doğum yapan sayısı çok, hem diğer hastalr çok

İşte bilsem çok değişik davrandilar. Terör olaylarından dolayı dışarı çıkamadık .Esimde dağa göreve gidiyor ben ne yapabilirm dedim olmaz köpek gibi azarlamak zorundalar. Ben 5 ay ŞIRNAKTA kaldım dışarı ciktigimi bilmiyorum doktora gitmek için eşimin zor izin aldığını biliyorum. Aile hekimine gidince şok geçirdim resmen.

bazı dr. lar gerçekten çekilmez oluyor. bende devlet hastanesindekilere sinir oluyorum çok. haklı olabilirler belki bir sürü sorunlu hasta var ama herkese aynı davranamazlar.

Ceplerinden para çıkacak ya yirtiniyorlar hiç karşındakinin üzülüp uzulmedigi umrunda değil milletin hastayım zaten ayakta zor duruyorum! Yarım saat azarlarini dinledim. Doğuda bi çok kimse doktora gitmiyor evde doğum yapıyor kimse bsey demiyor batıdaki doktorlar resmen hasta dovecek

Neyse size daha güzel haberler vereyim. Bebeğinin bütün omurilik kemiklerini gordum. Kafatası kemiklerini gordum. Bi anda bacaklarını acti kapattı doktorum ve kız kardeşim AA gorduk diye bi bağırdılar ben göremedim ama doktorum oglan geliyor dedi :) 23 mm boyu 165 grm da kilosu varmış biraz iri bebisiniz olacak dedi doktor teyzesi :)

maşallah paşalara hep oğlan duyuyorum. bizimdeki 1 hafta ileriden gidiyor maşallah. ben hiç kilo almadım aslında ama bizimkide tombiş galiba 197 gr

Ay ne güzel :) şubat anneleri olarak çoğu kişinin erkek bebisleri olacak desenize :) sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsinler de ham yapalım ve artık dayanamıyorum :)

Merhaba arkadaşlar Nasılsınız Bizde bugun oğrendik oğlum geliyormuş
Çok sevindim Rabbim tez zamanda kucağınıza almayı nasip eder. Grip Olmasaydım bugün cinsiyetini öğrendikten sonra civile gidecektim ama kısmet değilmiş annesi ona sonradan çok güzel cicisler alicak

Ay herkesin oğlusu oluyor :) kizlar oglusu olacagini ogrenenler ilk ne hissettiniz akliniza ne geldi :)
Şaka gelebilir ama kaynana olacağım geldi aklıma :) Sonra doktoruma ben ilk andan beri hissetmistim dedim ki öyle ben eksi şeyleri çok yedim herkes kız dedi ben erkek olacak hissediyorum demiştim herkese

Şaka gelebilir ama kaynana olacağım geldi aklıma :) Sonra doktoruma ben ilk andan beri hissetmistim dedim ki öyle ben eksi şeyleri çok yedim herkes kız dedi ben erkek olacak hissediyorum demiştim herkese
Kopyala yapistir :) aynennnnnn .kiz bekliyordum surekli eksi erik eksi tursu yemekten icim sismisti ama nasip oglus geliyor :) benim de aklima ilk gelen askerligi ve kaynana olacagim geldiiiii hahaaa neyse tek degilmisimmm :) cinsiyet degisimi cok oluyormus bu konuda endisem var ama net gorduk pipisini hc basina oyle bise gelen var mi acaba

Valla bizimki şov yaptı resmen acti bacaklarını 3,4 saniye gösterdi geri kapattı :) 2 kez sordum değişmez değil mi dedim doktorum net bisekilde gorduk değişmez dedi doktoruma guvendigim için öyle bisey olabileceğini zannetmiyorum. Ve ilginç bisey ki 14 haftalıkken gittiğimde gostermiyor ama erkek demisti. Ve tamamen onaylandı erkek olduğu. Bizim bebisimizin babası asker olduğu için omur boyu asker gibi büyüyecek ogluşum hatta babası ona asker üniforması alicak :) ikisinin öyle fotoğraflarını çekmeyi dusunuyorum. Ama Rabbim ikinci çocuğumu nasip ederse hayirlisndan bi kız evladi istiyorum :)

AMinnñnnn inşallah bnde cok istiyorum bir tane de cici pembis bir kizz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…