2016 ocak anneleri :)

çok sevındım senın adına hadi hayırlısı...

dreamrosem Cnm hamile oldugunu burda gordum tesadufen :) Ne guzell, cok cok sevindim :) tebrik ederim, hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina al :) Biraz sureci anlatabilirmisin cnm, bende de cikolata kisti var merak ediyorum cok?
cok tşk ederım cnm saolasın çıkolata kıstın kaç cm tek taraflımı onlar cok önemli.doktorum 3 ay kıstımı tedavı ettı snra tup bebege basladık doktorun yaklaşımı çok önemli bu konuda bence...

Nasil tedavi etti cnm? Benim cift tarafta var, biri 3.5 digeri 1.5 cm civarinda. Dr.um Kaan Bozkurt İzmir'deyim ben, sen sanirim Bursa da yaptirdin tup bebegi? Bugun gecici menapoza gircem ben igne yaptircam birazdan, 2 ya da 3 ay boyle devam etcez dedi dr.um. Kistlerim kuculur mu bilemiyorum ama etkisini azaltmak rahimi dinledirmek icin demisti dr. yumurtalar icin de takviye ilaclar verdi, ben birde arisutu polen karisimi iciyorum her gun. Sen kur ya da benzeri seyler uyguladin mi cnm?

merhabalar cnm, seni merak ediyordum burda okuyunca çok sevindim hayırlı olsun. Operasyona gerek kalmamış. Benimde kontrolüm vardı tek kese gördük kalbi de atıyordu ama dinletmedi kaan bey çok mutlu oldum. Bende inşallah 2016 annesi olurum. Allahım burdaki hekesi bebeğini kucagina almayı nasip eder.

Canim çok teşekkür ederim bende çok sevindim sana. Inşallah çok guzel olur hersey bizim için. Benim şimdi iki hafta sonra randevum senin ne zaman bi dhha?

cnm bende aslında izmirliyım evlılık nedenıyle bursadayım evet ben bursada suat beye tedavı oluyorum işini çok saglam yapıyor garantıye almadan tedavıye baslamadık.benım doktorum bıtkısel kurlere ınanmıyor cunku yan etkısıde oluyormuş sadece ilaç tedavısı uygulandı bana 2 ay lucrın depot tedavısı gordum kıstler kontrol altına alındı.benım tek taraflı 1,5 cm oldgu için çok sukur ılk denememde tuttu.işallah senınde hemen tutar

Insallah canim yaaa, senin gibi kader arkadaslarin mutlu haberlerini almak moral oluyor :) Bende en az 2 ay decapeptyl depot (bu lucrin depotun muadili) ignesi yaptircam. bugun ilkini yaptirdim hayirlisi ile... Bunun disinda sen hangi ilaclari kullanmistin?

tup bebege kadar baska ılaç kullanmadım cnm son ay yasmın dıye dogum kontrol hapı verdı.bide bışey sorucam kaan bey hep dondurulmuş embrıyo transfer edıyormuş duydguma gore sende mı dondurulmuş embrıyo transferı yptıracaksın

Evet iyi olurdu bir gun var aramizda aslinda ben 19 haziran istiyordum dogum gunume denk gelsin diye erken olur diye almadik. Senden kaan bey tahlil istedi mi
Ne tahlili istedi senden? Ben geçen sefer yaptırdım idrar,kan vs ona gorede kan ilacı falan başladı ama şimdi kestik çünkü çok bulanti yapıyor

Ne tahlili istedi senden? Ben geçen sefer yaptırdım idrar,kan vs ona gorede kan ilacı falan başladı ama şimdi kestik çünkü çok bulanti yapıyor
Benden istemedi o testleri ilk gittiginde mi yoksa sonra mi istedi? Benden anti toxo testlerini tekrar istedi eksikmis

Bilmiyorum cnm, henuz beliremedi yolu :) 24.nde kontrol var bakalim kac ay menapoz uygulayacak (en az 2 ay demisti kaan bey), sonrasinda neye karar vercek henuz bilmiyorum...sana 2 ay lucrin depot yapildi, 1 ay da yasmin mi kullandin? tam anlayamadim?? senin dondurulmus emriyo muydu?

evt 2 ay lucrın 1 ay hem lucrn hem dgm kntrl hapı kullnıldı.benım donmuş embryo dgldı cnm ben istemem dnmuş embryo tutma olasılıgı dusuk gıbı gelıor bana

evt 2 ay lucrın 1 ay hem lucrn hem dgm kntrl hapı kullnıldı.benım donmuş embryo dgldı cnm ben istemem dnmuş embryo tutma olasılıgı dusuk gıbı gelıor bana

Ben tam tersini okudum cnm , ama neyse sen zaten pozitif sonuc almissin :) Bunun disinda sanada 3 ay kadar menapoz uygulamis dr.un... esas cikolata kisti olanlarda basari sansini etkileyen bu uygulama gibi geliyor bana...hayirlisi olsun cnm ya, ins. isteyen herkese allah annelligi nasip eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…