Canm benim kont 12 si cumaydi ama dun gittim ben kont keseyi gorduk haftaya sali kontrole gidicem yine birdahako haftaya da yine muayneyeA
artık hobi gibi bi gidip kan veriyim olduk :) bana kalsa herhafta kontrole giderim :))
çok sevındım senın adına hadi hayırlısı...Kızlar şimdi grldim hastaneden Allahima bin şükür iki bebisin kalp atışlarını duyduk ucuncu kesede bebek gelismemis küçülmüş kese.operasyona gerek kalmadı Allahım çok mutlu oldum.birde dün gece kanamam oldu birden bire sabahı sabah ettik eşimle doktoru aradık gece yarısı korkma normal bu kanamalar yarın kontrol ederiz zaten dedi.kanama bütün gece az az devam etti sabahtan kahve lekeye döndü.şimdi kesildi oda çoook şükür.inşallah hepimiz sağlıkla devam edip bebislerimize sağ saglim kavusalim.
çok sevındım senın adına hadi hayırlısı...
cok tşk ederım cnm saolasın çıkolata kıstın kaç cm tek taraflımı onlar cok önemli.doktorum 3 ay kıstımı tedavı ettı snra tup bebege basladık doktorun yaklaşımı çok önemli bu konuda bence...dreamrosem Cnm hamile oldugunu burda gordum tesadufen :) Ne guzell, cok cok sevindim :) tebrik ederim, hayirlisi olsun insallah saglikla kucagina al :) Biraz sureci anlatabilirmisin cnm, bende de cikolata kisti var merak ediyorum cok?
cok tşk ederım cnm saolasın çıkolata kıstın kaç cm tek taraflımı onlar cok önemli.doktorum 3 ay kıstımı tedavı ettı snra tup bebege basladık doktorun yaklaşımı çok önemli bu konuda bence...
merhabalar cnm, seni merak ediyordum burda okuyunca çok sevindim hayırlı olsun. Operasyona gerek kalmamış. Benimde kontrolüm vardı tek kese gördük kalbi de atıyorduKızlar şimdi grldim hastaneden Allahima bin şükür iki bebisin kalp atışlarını duyduk ucuncu kesede bebek gelismemis küçülmüş kese.operasyona gerek kalmadı Allahım çok mutlu oldum.birde dün gece kanamam oldu birden bire sabahı sabah ettik eşimle doktoru aradık gece yarısı korkma normal bu kanamalar yarın kontrol ederiz zaten dedi.kanama bütün gece az az devam etti sabahtan kahve lekeye döndü.şimdi kesildi oda çoook şükür.inşallah hepimiz sağlıkla devam edip bebislerimize sağ saglim kavusalim.
Canim çok teşekkür ederim bende çok sevindim sana. Inşallah çok guzel olur hersey bizim için. Benim şimdi iki hafta sonra randevum senin ne zaman bi dhha?merhabalar cnm, seni merak ediyordum burda okuyunca çok sevindim hayırlı olsun. Operasyona gerek kalmamış. Benimde kontrolüm vardı tek kese gördük kalbi de atıyorduama dinletmedi kaan bey çok mutlu oldum. Bende inşallah 2016 annesi olurum. Allahım burdaki hekesi bebeğini kucagina almayı nasip eder.
Insallah cnm. Benim randevum 22 haziranCanim çok teşekkür ederim bende çok sevindim sana. Inşallah çok guzel olur hersey bizim için. Benim şimdi iki hafta sonra randevum senin ne zaman bi dhha?
cnm bende aslında izmirliyım evlılık nedenıyle bursadayım evet ben bursada suat beye tedavı oluyorum işini çok saglam yapıyor garantıye almadan tedavıye baslamadık.benım doktorum bıtkısel kurlere ınanmıyor cunku yan etkısıde oluyormuş sadece ilaç tedavısı uygulandı bana 2 ay lucrın depot tedavısı gordum kıstler kontrol altına alındı.benım tek taraflı 1,5 cm oldgu için çok sukur ılk denememde tuttu.işallah senınde hemen tutarNasil tedavi etti cnm? Benim cift tarafta var, biri 3.5 digeri 1.5 cm civarinda. Dr.um Kaan Bozkurt İzmir'deyim ben, sen sanirim Bursa da yaptirdin tup bebegi? Bugun gecici menapoza gircem ben igne yaptircam birazdan, 2 ya da 3 ay boyle devam etcez dedi dr.um. Kistlerim kuculur mu bilemiyorum ama etkisini azaltmak rahimi dinledirmek icin demisti dr. yumurtalar icin de takviye ilaclar verdi, ben birde arisutu polen karisimi iciyorum her gun. Sen kur ya da benzeri seyler uyguladin mi cnm?
cnm bende aslında izmirliyım evlılık nedenıyle bursadayım evet ben bursada suat beye tedavı oluyorum işini çok saglam yapıyor garantıye almadan tedavıye baslamadık.benım doktorum bıtkısel kurlere ınanmıyor cunku yan etkısıde oluyormuş sadece ilaç tedavısı uygulandı bana 2 ay lucrın depot tedavısı gordum kıstler kontrol altına alındı.benım tek taraflı 1,5 cm oldgu için çok sukur ılk denememde tuttu.işallah senınde hemen tutar
Benim 23ünde.denk gelseydik gorusurduk.Insallah cnm. Benim randevum 22 haziran
Evet iyi olurdu bir gun var aramizda aslinda ben 19 haziran istiyordum dogum gunume denk gelsin diye erken olur diye almadik. Senden kaan bey tahlil istedi miBenim 23ünde.denk gelseydik gorusurduk.
tup bebege kadar baska ılaç kullanmadım cnm son ay yasmın dıye dogum kontrol hapı verdı.bide bışey sorucam kaan bey hep dondurulmuş embrıyo transfer edıyormuş duydguma gore sende mı dondurulmuş embrıyo transferı yptıracaksınInsallah canim yaaa, senin gibi kader arkadaslarin mutlu haberlerini almak moral oluyor :) Bende en az 2 ay decapeptyl depot (bu lucrin depotun muadili) ignesi yaptircam. bugun ilkini yaptirdim hayirlisi ile... Bunun disinda sen hangi ilaclari kullanmistin?
Ne tahlili istedi senden? Ben geçen sefer yaptırdım idrar,kan vs ona gorede kan ilacı falan başladı ama şimdi kestik çünkü çok bulanti yapıyorEvet iyi olurdu bir gun var aramizda aslinda ben 19 haziran istiyordum dogum gunume denk gelsin diye erken olur diye almadik. Senden kaan bey tahlil istedi mi
Benden istemedi o testleri ilk gittiginde mi yoksa sonra mi istedi? Benden anti toxo testlerini tekrar istedi eksikmisNe tahlili istedi senden? Ben geçen sefer yaptırdım idrar,kan vs ona gorede kan ilacı falan başladı ama şimdi kestik çünkü çok bulanti yapıyor
tup bebege kadar baska ılaç kullanmadım cnm son ay yasmın dıye dogum kontrol hapı verdı.bide bışey sorucam kaan bey hep dondurulmuş embrıyo transfer edıyormuş duydguma gore sende mı dondurulmuş embrıyo transferı yptıracaksın
evt 2 ay lucrın 1 ay hem lucrn hem dgm kntrl hapı kullnıldı.benım donmuş embryo dgldı cnm ben istemem dnmuş embryo tutma olasılıgı dusuk gıbı gelıor bana
Canim benim zaten troitim olduğu için kan testlerim heray tekrarlanmak zorunda.bide benim idrar yaparken çok yanma oluyodu onuda ben istedimBenden istemedi o testleri ilk gittiginde mi yoksa sonra mi istedi? Benden anti toxo testlerini tekrar istedi eksikmis