2016 ocak anneleri :)

Benim transfer tarihi 9mayisti...bide ben iki gündür mide bulantisindan gözümü acamadim.ama bugün geçti.iki gun önce köfte yemistim dışarıda acaba zehirlendimmi bebislere bişey olur mu diye çok korkuyorum
ayyy wallahimi hadi insallah guzel haberler ver bana ins buraz da endiseliyim zaten gerce o endiseler suan belki hepimizde var rabbim hayirlisini nasip eder insallah peki senn deger lerin ne aramizda cok fark yok 3 gun falan var galiba

işallah guzel bir şekılde bebegınız kalp atışlarını duyurur size......

Benim transfer tarihi 9mayisti...bide ben iki gündür mide bulantisindan gözümü acamadim.ama bugün geçti.iki gun önce köfte yemistim dışarıda acaba zehirlendimmi bebislere bişey olur mu diye çok korkuyorum
korkma bisey olmamis tir allahaa emanwt onlar

Hayırlı olsun canım çok sevindim. İkiz galiba senin. Çümkü değerin baya yüksek

Kızlar hiç sesiniz cikmiyo napiyosunuz?nasil giidiyo hamilelik?ben gunlerdir yataktan çıkamıyorum ne yesem dokunuyor.mide bulantısı tavan yaptı kusma yok ama sadece bulanti.bide midemin içinde ateş yakılmış sanki cayır cayir yanıyor.yarın kontrolümüzde var inşallah Allahin izniyle kalp atışlarını duycaz bebislerin.

hadi hayırlısı cnm...

Bende de bulantı var ama kusma pek yok. Hayırlısıyla kalp atışlarını duy gel inş. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim bu iş cumaya kaldı doktorumun işi çıkmş

A
artık hobi gibi bi gidip kan veriyim olduk :) bana kalsa herhafta kontrole giderim :))

Kızlar şimdi grldim hastaneden Allahima bin şükür iki bebisin kalp atışlarını duyduk ucuncu kesede bebek gelismemis küçülmüş kese.operasyona gerek kalmadı Allahım çok mutlu oldum.birde dün gece kanamam oldu birden bire sabahı sabah ettik eşimle doktoru aradık gece yarısı korkma normal bu kanamalar yarın kontrol ederiz zaten dedi.kanama bütün gece az az devam etti sabahtan kahve lekeye döndü.şimdi kesildi oda çoook şükür.inşallah hepimiz sağlıkla devam edip bebislerimize sağ saglim kavusalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…