- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 39
evet cok haklısın benımde kalp atışı için 11 haziranda randevum cok heyecanlıyımmmm şimdiden...ayin 12 sinde zman gecmek bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cok haklısın benımde kalp atışı için 11 haziranda randevum cok heyecanlıyımmmm şimdiden...ayin 12 sinde zman gecmek bilmiyor
canm senn transferin 17 mayismi oldu kac haftalik oluyosun benm 18 mayis sanirim aramizda 1 gun var kan degerleein kac ciktievet cok haklısın benımde kalp atışı için 11 haziranda randevum cok heyecanlıyımmmm şimdiden...
cnm benım transferım 6 mayısta yapılmıştı 7 haftalık hamıleyımmcanm senn transferin 17 mayismi oldu kac haftalik oluyosun benm 18 mayis sanirim aramizda 1 gun var kan degerleein kac cikti
maasallah size hmm anladim sen keseyi gordun kalp atisini duymaya gidiodun darisi basima insallh ben de bekliyorum kese icin kalp atisisi icin zman gecsin isyiyorumcnm benım transferım 6 mayısta yapılmıştı 7 haftalık hamıleyımm
ayyy wallahimi hadi insallah guzel haberler ver bana ins buraz da endiseliyim zaten gerce o endiseler suan belki hepimizde var rabbim hayirlisini nasip eder insallah peki senn deger lerin ne aramizda cok fark yok 3 gun falan var galiba
işallah guzel bir şekılde bebegınız kalp atışlarını duyurur size......
korkma bisey olmamis tir allahaa emanwt onlarBenim transfer tarihi 9mayisti...bide ben iki gündür mide bulantisindan gözümü acamadim.ama bugün geçti.iki gun önce köfte yemistim dışarıda acaba zehirlendimmi bebislere bişey olur mu diye çok korkuyorum
Inşallah canim yaaa.bu süreç gerçekten çok zormus.sürekli kendini dinliyor insan belirti varmı diye Allah sağlıkla kucagimiza aldığımız günleri göstersin inşallahkorkma bisey olmamis tir allahaa emanwt onlar
varmi peki belirti kacinci gunundu kusura bakma unutuyorum ben burdayaInşallah canim yaaa.bu süreç gerçekten çok zormus.sürekli kendini dinliyor insan belirti varmı diye Allah sağlıkla kucagimiza aldığımız günleri göstersin inşallah
Benim 6. Hafta oldu .ilk günden beri gogus acisi disinda birseyim yok.bide üç gündür de mide bulantisi ve kokulara tepki başladıvarmi peki belirti kacinci gunundu kusura bakma unutuyorum ben burdaya
bende hic bisey yok mide kazinmasi disinda benmde dogru hesapliyorsam egee bugin 4+4oldumBenim 6. Hafta oldu .ilk günden beri gogus acisi disinda birseyim yok.bide üç gündür de mide bulantisi ve kokulara tepki başladı
Ilk başta benimde oykeydi yarimm saattte bir dolabın başına geciyodum. Şimdi ilaçlardan heralde gitti o istahim sürekli midem agriyor yanıyor ve bulanıyorbende hic bisey yok mide kazinmasi disinda benmde dogru hesapliyorsam egee bugin 4+4oldum
Hayırlı olsun canım çok sevindim. İkiz galiba senin. Çümkü değerin baya yüksekslm kizlar nisan ayinda bir tane negatifim var negatifin ardindan ilk regl kanamasiyla tekrar devam ettim cok sukur pozitifi aldim bende 9 gun degerlerim 89,98 12gun degerlerim 477,05 cok skur allahima bende kese ve kalp sesini duymak icin bekleyenlerdenm zaman hic akmio ya yarin diyorum tekrar bir kan tahlili yapim Bakim degerlerim ne olmus
ayy insallah umarim ogledir ama saglikli olurlar insallah rabbimden tek istegim saglikli bebeklerim bebeklerimiz olur insallah 12 haziran da gelmez olduHayırlı olsun canım çok sevindim. İkiz galiba senin. Çümkü değerin baya yüksek
hadi hayırlısı cnm...Kızlar hiç sesiniz cikmiyo napiyosunuz?nasil giidiyo hamilelik?ben gunlerdir yataktan çıkamıyorum ne yesem dokunuyor.mide bulantısı tavan yaptı kusma yok ama sadece bulanti.bide midemin içinde ateş yakılmış sanki cayır cayir yanıyor.yarın kontrolümüzde var inşallah Allahin izniyle kalp atışlarını duycaz bebislerin.
Bende de bulantı var ama kusma pek yok. Hayırlısıyla kalp atışlarını duy gel inş. Güzel haberlerini bekliyoruz. Benim bu iş cumaya kaldı doktorumun işi çıkmşKızlar hiç sesiniz cikmiyo napiyosunuz?nasil giidiyo hamilelik?ben gunlerdir yataktan çıkamıyorum ne yesem dokunuyor.mide bulantısı tavan yaptı kusma yok ama sadece bulanti.bide midemin içinde ateş yakılmış sanki cayır cayir yanıyor.yarın kontrolümüzde var inşallah Allahin izniyle kalp atışlarını duycaz bebislerin.
a benimde cuma kontrolüm. Gelişmeleri yaz burdanayy insallah umarim ogledir ama saglikli olurlar insallah rabbimden tek istegim saglikli bebeklerim bebeklerimiz olur insallah 12 haziran da gelmez oldu
artık hobi gibi bi gidip kan veriyim olduk :) bana kalsa herhafta kontrole giderim :))slm kizlar nisan ayinda bir tane negatifim var negatifin ardindan ilk regl kanamasiyla tekrar devam ettim cok sukur pozitifi aldim bende 9 gun degerlerim 89,98 12gun degerlerim 477,05 cok skur allahima bende kese ve kalp sesini duymak icin bekleyenlerdenm zaman hic akmio ya yarin diyorum tekrar bir kan tahlili yapim Bakim degerlerim ne olmus
benımde kontrolum perşembe şimdiden çok heyecanlıyımmmmA
artık hobi gibi bi gidip kan veriyim olduk :) bana kalsa herhafta kontrole giderim :))