- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 39
bende suan mıde bulantısı bas donmesı bel agrısı hıçbırsey yok....Kızlaar mide bulantılarınız başladı mı benim ikiz olmasına rağmen pek bişey yok iyi mi kötü mü bilemedimbir de keseyi ilk gördüğünzde kaç mm idi yolk kesesi de görülmüş müydü merak ediyorum
aynı sekılde yogun olarak ve kahverengı şekılde bendede oldu jelden dolayı doktorum korkma sorun yok dedı vucut alması gerekenı alıyormuş gerı kalanını dışarı atıyormuşşş...Selam kizlar hepimizin sonuclari hayirli olsun.
6 mayis transfer gunumdu 12. Gun degerim 556 cikti. 4. Denemem cok sukur bu sevinci yasadik. 1 haziran kontrol gunum ama gunler hic gecmiyor. Ben crinone jel kullaniyorum surekli leke geliyor. Cok can sıkıcı. Doktor normal dedi yogun olursa haberimiz olsun dedi. Beklemek cok kotu yaa
Insan kötü hissetsede brnimde içimden geçiyor ne yalan soyliyim. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsiN inşallah. Ama ucuz gebelik çok riskliymisMide bulantıların hiç olmayabilir de , sıkıntı yok, olmaması daha iyi bence
Ben 6+6 da gittim ilk ultrasona, keseyi, yolk kesesini, bebişi, ve kalp atışlarını gördük. Keseyi bilmiyorum ama bebiş 8,5 milimdi. Yolk kesesi de gayet net gözüküyordu. Zaten tekrar tekrar ultrason olmasın diye doktorum bekledi,hepsini tümden görelim dedi aynen de öyle oldu.Darısı başına
Gözün aydın, inşallah sağlıkla geçsin gebeliğinarada kanamalar lekelenmeler normal özellikle jel ya da progesteron kullanırken. Hiç kafanı takma. Beklemek zor gerçekten ilk kontrol için. Ama ondan sonrada diğer kontrole gün saymaya başlıyorsun :) Hiç bitmeyecek sanırım bu bekleme hali
Gözün aydın tatlım. Aynı zamanda zor bir durum gerçekten. belki sizin bir işlem yapmanıza gerek kalmadan birinin gelişimi durabilir. Yani böyle söyleyince de kötü hissettim kendimi ama ne bileyim seçim yapmaktansa bu daha iyi gibi geldiBen de ne diyeceğimi bilemedim ya şimdi, üçünü birden tutmak çok mu riskli olurmuş?
Hayırlı olsun canım. Hepimizde sağlıkla kucağımıza alakım inşallah. Ne güzel pes etmemişsin :))Selam kizlar hepimizin sonuclari hayirli olsun.
6 mayis transfer gunumdu 12. Gun degerim 556 cikti. 4. Denemem cok sukur bu sevinci yasadik. 1 haziran kontrol gunum ama gunler hic gecmiyor. Ben crinone jel kullaniyorum surekli leke geliyor. Cok can sıkıcı. Doktor normal dedi yogun olursa haberimiz olsun dedi. Beklemek cok kotu yaa
Canım ya gerçekten insan ne sevinir nede üzülür bu durumda. Hayırlısı neyse o oksun senin içinBizde bugün keselrimizi gördük çok şükür. Ama biraz canim sıkıldı tam üç tane minnak kese var.on gün sonra kalp atışı için gidicez. Doktor eğer ucude gelişirse birini sonlandiricaz dedi. Ne sevinebildim ne uzulebilyorum . Kaldım böyle şaşkın şaşkın. Allah heepimize hayirlisini sagliklisini nasip etsin Inşallah
bende p.tesı keseyı gordum 2 hfta snra kalp atışını duycaz işllah nasıl gecıyor hamılelıgınız bende bulantı fln hıçbırsey yokkk
Benim hafiften başladı kızlar kokuların hee türlüsünü yoğun olarak alıyorum artık bu çok kötü bi duyguWalla kızlar benim beta hcg tavan ama bendede hiç bisey yok sadece çok yorulursam kasik agrisi oluyor biraz. Bide açlık çok fena o kadar. Maşallah bütün kızlar iyi sayfada
Benim hafiften başladı kızlar kokuların hee türlüsünü yoğun olarak alıyorum artık bu çok kötü bi duygubi de aşırı olan iştahım kapandı gitt
Olsun yapacak bişey yok bebisler için katlanicaz. Bende dün gece mide bulantisiyla uyandım uykumdan.
günaydın. geçen hafta salı günü bende pozitifi aldım çok şükür . cumaretsi günü ilk kontrolüm var. kalp atışını duyma ihtimalim var mıdır , ne dersiniz ?
hesapladım son adetten itibaren 6+0 olacak.
tecrübelerinizden bilgi verirseniz sevinirim.
Tebrikler değerinde guzel katlamış. Ne zaman kese randevunslm kizlar nisan ayinda bir tane negatifim var negatifin ardindan ilk regl kanamasiyla tekrar devam ettim cok sukur pozitifi aldim bende 9 gun degerlerim 89,98 12gun degerlerim 477,05 cok skur allahima bende kese ve kalp sesini duymak icin bekleyenlerdenm zaman hic akmio ya yarin diyorum tekrar bir kan tahlili yapim Bakim degerlerim ne olmus
ayin 12 sinde zman gecmek bilmiyorTebrikler değerinde guzel katlamış. Ne zaman kese randevun
Walla tahmin edebiliyorum benimde dokuzunda kalp atışı için randevum var hayırlısıyla.ama zaman geçmiyorayin 12 sinde zman gecmek bilmiyor
ayyy wallahimi hadi insallah guzel haberler ver bana ins buraz da endiseliyim zaten gerce o endiseler suan belki hepimizde var rabbim hayirlisini nasip eder insallah peki senn deger lerin ne aramizda cok fark yok 3 gun falan var galibaWalla tahmin edebiliyorum benimde dokuzunda kalp atışı için randevum var hayırlısıyla.ama zaman geçmiyor
işallah guzel bir şekılde bebegınız kalp atışlarını duyurur size......Walla tahmin edebiliyorum benimde dokuzunda kalp atışı için randevum var hayırlısıyla.ama zaman geçmiyor