2016 ocak anneleri :)

Her kanamada doktora kosiyorum kahverengilere alistimda kirmizi gordugumde kosturdum kalp atisi vardi igne vurdurdum geldim bir iki gundur kanama lekelenme yok igne ise yaradi sanirim ins bebegimde sahlikli gelisirde rahtalarim biraz allah yardimcimiz olsun hepimizin

Evet canim yaaa Çok mutluyuz gördük şükür.10 gun sonrada kalp atışına gidecez o da tamam olunca tam rahatliyacaz insallah...
Seninle beraber ilerliyoruz ama bana 13 gün sonraya randevu verdi. Sen önden duyacaksın pıt pıt seslerini :)

Canım ya stres yapma kendine normal aşırısı olmadıkça. Benim arkadaşımın 4 ay kanaması durmadı ama bebişi kucağında şimdi. Dikkatli ol ama stres olup bebişini üzme.

Canım ya stres yapma kendine normal aşırısı olmadıkça. Benim arkadaşımın 4 ay kanaması durmadı ama bebişi kucağında şimdi. Dikkatli ol ama stres olup bebişini üzme.
Kanama geldi bira ve doktora kostum bebegim ordaydi sonra igne vurdu ve suan ogunden beri yok bebgimde iyidir diye dusunuyorum stres yapmamaya calisiyorum ama biraz netlesse durumlar daha rahatlicam ins gece ruyamda renkli ultrasonda 3 bebek gordum 1i biyuk digeeleei kucuk supris yapmis sasirdik nasil olur ama bildigib canli kanli bebek gibi pespembe ve buyuk olan erkek hayir olsun insallah ne bilim mutlu uyandim birde sen bebegi gormusmuydun ve olcum yaptilarmi kac mm cikti simdide onu taktim kafaya

Canım daha 5+4 teyim. Keseyi salı gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Hayırlısı olsun hepimiz için. Zaman yavaş ilerliyo

Kızlaar mide bulantılarınız başladı mı benim ikiz olmasına rağmen pek bişey yok iyi mi kötü mü bilemedim bir de keseyi ilk gördüğünzde kaç mm idi yolk kesesi de görülmüş müydü merak ediyorum

Canım daha 5+4 teyim. Keseyi salı gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Hayırlısı olsun hepimiz için. Zaman yavaş ilerliyo
Benim doktorumda oyle yapti 2 hafta sonra kalp atisi diye ama ben badka foktora gittim orda girdum kalp atisini sukurler olsun yoksa beklemek cok zor olacakti hala daha beklicektim duymak icin 6 gunum kalmisti duymaya hayirli olsun bebeklerimiz

Selam kizlar hepimizin sonuclari hayirli olsun.
6 mayis transfer gunumdu 12. Gun degerim 556 cikti. 4. Denemem cok sukur bu sevinci yasadik. 1 haziran kontrol gunum ama gunler hic gecmiyor. Ben crinone jel kullaniyorum surekli leke geliyor. Cok can sıkıcı. Doktor normal dedi yogun olursa haberimiz olsun dedi. Beklemek cok kotu yaa

Tebrik ederim Allah saglicakla kucagina almayi sana da bizlere de isteyen herkesede nasip etsin. Ben 9mayis transfer daha kese icin sali gidicegiz aslinda kendi dr yarin gel dedi ama cok uzak oldugu icin baska dr gidicem ve vajinal bakilsin istmedigim icin bekliyirm degerlerimde zaten düsüktü gercekten cooook zor beklemek

Bizde bugün keselrimizi gördük çok şükür. Ama biraz canim sıkıldı tam üç tane minnak kese var.on gün sonra kalp atışı için gidicez. Doktor eğer ucude gelişirse birini sonlandiricaz dedi. Ne sevinebildim ne uzulebilyorum . Kaldım böyle şaşkın şaşkın. Allah heepimize hayirlisini sagliklisini nasip etsin Inşallah

Mide bulantıların hiç olmayabilir de , sıkıntı yok, olmaması daha iyi bence
Ben 6+6 da gittim ilk ultrasona, keseyi, yolk kesesini, bebişi, ve kalp atışlarını gördük. Keseyi bilmiyorum ama bebiş 8,5 milimdi. Yolk kesesi de gayet net gözüküyordu. Zaten tekrar tekrar ultrason olmasın diye doktorum bekledi,hepsini tümden görelim dedi aynen de öyle oldu. Darısı başına

Gözün aydın, inşallah sağlıkla geçsin gebeliğin arada kanamalar lekelenmeler normal özellikle jel ya da progesteron kullanırken. Hiç kafanı takma. Beklemek zor gerçekten ilk kontrol için. Ama ondan sonrada diğer kontrole gün saymaya başlıyorsun :) Hiç bitmeyecek sanırım bu bekleme hali

Gözün aydın tatlım. Aynı zamanda zor bir durum gerçekten. belki sizin bir işlem yapmanıza gerek kalmadan birinin gelişimi durabilir. Yani böyle söyleyince de kötü hissettim kendimi ama ne bileyim seçim yapmaktansa bu daha iyi gibi geldi Ben de ne diyeceğimi bilemedim ya şimdi, üçünü birden tutmak çok mu riskli olurmuş?

Dun aksam ve bu sabah kirmizi sulu leke gelince doktoru aradim. Neyse gittik ve kesemizi gorduk cok sukur. Kalp atisi 9 hazirana. Iki tane igne verdi onu vuruldum kanama icin. Digeri cuma'ya. Belki ikizdir diye umit etmistik ama bir tane cikti. Hayirli Rabbimden.

hadi bakalım kese görünmüş gözün aydın darısı pıtpıtların başına

Ben de ilk kontrole kadar ikizdir belki diye bekledim ama ne yalan söyliyeyim bir yandan da ikiz olmasından korkttum, doğurmak bakmak açısından değil, ikiz gebeliklerde hamilelik riskleri haliyle artıyor ondan. Hayırlısı diye dua ettim o yüzden hep, sağlıkla olacaksa ikiz olsun değilse tek diye geçirdim içimden tek oldu

Rabbimize sukur bize bu gunleri gosterdi. Ben de ikiz konusunda ayni endiseleri tasiyordum. Rabbim en guzelini bilir. Hakkimizda hayirli eylesin yavrularimizi.

çok teşekkür ediyorum canım inan beni tanıyanlar bilir çok üzülüp çok dertleşiyordum tüp bebek denedim olmadı ama çok şükür ki rabbim yüzümü güldürdü ve bebeğim kendi geldi üstelik ben tüp bebekten sonra dahada hormon bozukluğu yaşamışken ama çok şükür ki bebeğim şuan 2.5 aylık inş.sağ salimde alırız bebişlerimizi kucağımıza

bende p.tesı keseyı gordum 2 hfta snra kalp atışını duycaz işllah nasıl gecıyor hamılelıgınız bende bulantı fln hıçbırsey yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…