- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
Inşallah hiç bisey olmamıştır içini ferah tut sen dua et ve dinlen bol bol.Kizlar benm de 9mayista yransfer oldu 3gun embriyosu 11.gün 68 14.gün 255 cikti dün kanamm oldu cok korkuyorm profestan igne yapicam normalde ctesi kese icin gidicektik kanama olunca dr yarin yine test yapmami istedi dua edin kizlar bisey olmamis olsn kucuk mucizeme.
Inşallah canim. Hepimizin çok güzel sağlıklı hamilelikleri olsun sonundada sağlıklı bebisler gelsin inşallahSeninki ikiz gebelik sanırım. Değerlerin maşallahı var:) hep böyle gitsin inşallah
Canım gönlünü ferah tut bol dua et. Allahın izniyle hepimizde kucağımıza inşallah :)Bende tup bebekle hamile kaldim ama kanamalarim bitmiyo gene kanamam oldu bu sfer haftalik igne vurdurduk cok korkuyorum bebek ve kalp atisi var ama onu kaybetme korkusundan hamileligimin tadini cikaramiyorum eziyet ediyorum bebegimede ama kan gormek hamile kalip adet olmim diyordum kandan kurtulamadim ocakta bende yavrumu kucagima alirim insallah
evet şimdi doktordan geliyorum. Keseyi gördük. 2 hafta sonrada kalp atışını görcez inş. Senin peki ?Çokk şükür canım ne kadar şükretsem az... Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin bizlere de kucağımıza almak nasip etsin. Sen gördün mü keseyi
Amin inşallah canım. Yarın kontrolüm var belki kese görünür :)
Canım çok teşekkür ederim. Ne güzel duygularmış bunlar :) senin ilk deneme miydi ?Gözün aydın keseyi görmüşsünDarısı kalp atışlarının başına
Bende tup bebekle hamile kaldim ama kanamalarim bitmiyo gene kanamam oldu bu sfer haftalik igne vurdurduk cok korkuyorum bebek ve kalp atisi var ama onu kaybetme korkusundan hamileligimin tadini cikaramiyorum eziyet ediyorum bebegimede ama kan gormek hamile kalip adet olmim diyordum kandan kurtulamadim ocakta bende yavrumu kucagima alirim insallah
Canım çok sevindim senin adına. Ben bugün iki minicik kese gördüm karından. Ama dediğim gibi 14. Gün değerim 3372 idi bugün 21. Gün. Yani erken gibi değerine göre karından görmek içinDeger kac olunca kese gittiniz kizlar ctesi görünür mü sizce bide karindan naktirmk istiyorm vajinal ultraain zarari yok dediler ama korkuyrm ne dersinz sizin nasil bakildi kacin i gün gittinz ay cok sordum
Pardon 19. Günüm bugünCanım çok sevindim senin adına. Ben bugün iki minicik kese gördüm karından. Ama dediğim gibi 14. Gün değerim 3372 idi bugün 21. Gün. Yani erken gibi değerine göre karından görmek için
Biz debugün 2 kese gördükE
evet şimdi doktordan geliyorum. Keseyi gördük. 2 hafta sonrada kalp atışını görcez inş. Senin peki ?
Ayy hadi hayırlısı. İki kalbi duymanıza az kalmış desene :)Biz debugün 2 kese gördük10 gün sonra kalp atışına çağırdıı hayırlısı hepimiz için
Biz 5+2 de karından gördük keseyi. Değeri hiç ölçtürmedik bi daha :)Deger kac olunca kese gittiniz kizlar ctesi görünür mü sizce bide karindan naktirmk istiyorm vajinal ultraain zarari yok dediler ama korkuyrm ne dersinz sizin nasil bakildi kacin i gün gittinz ay cok sordum
gözün aydın canım inş.sağ salim bebişini alırsın kucağına çok şanslısın benim kasım ayında 5günlük embiryom vardı fakat sonuç negatifti çok sabırsızca ve heyecanlı bi bekleyiş ne kadar güzelki rabbim yüzünü güldürmüşBugün test yaptırdım. 11. Gün transferi. 3. Gün embriyosu ve kan değerim 151 :)
Rabbim isteyen herkese versin.
Naptınız canım keseyi görebildiniz mi :)Slm kizlar bende yeni katildim.yarın kese görmeye gidecez cok heyecanlıyim.ocak anneleri olarak o gun gelirde hepimizin kucaklarinda bebislerimiz olsun inşallah.
Canım umudunu kaybetme. Zamanı gelicek inşallah senin bebişininde. Moralini yüksek tut. Rabbim sanada yaşatsın inşallah bu mutluluğu. Burdaki herkes bi mucizeyi yaşıyor. Hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapıldık. Herşey beklediğimiz gibi olmadı bazen. Ama inancını ve umudunu kaybetme :)gözün aydın canım inş.sağ salim bebişini alırsın kucağına çok şanslısın benim kasım ayında 5günlük embiryom vardı fakat sonuç negatifti çok sabırsızca ve heyecanlı bi bekleyiş ne kadar güzelki rabbim yüzünü güldürmüş